- 8 Kasım 2019
- 20.735
- 36.640
- 598
Başınız sağolsun rabbim sabır versinGeçmiş olsun canım hepimizeyakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun rabbim sabır versinGeçmiş olsun canım hepimizeyakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Amin canım çok sağolBaşınız sağolsun rabbim sabır versin![]()
Ben osmaniyedeyim canımadacım sen hangi şehirdeydin? çok geçmiş olsun.
Aynen öyle canım ama güçlü olmak zorundayız hayat devam ediyor .. Rabbim iyiki kullarına unutmayı vermiş yoksa mümkün değil hayata devam etmek...Videosu var mı?
Ya başınız sagolsun, uzuldum.. O zamanlar kendimi o kadar çaresiz hissettim ki , kuş olup uçasım gelmişti
Harekete geçmek lazımEstağfurullahbeni tesvik ediyorsunuz ben tembellik yapiyorum
![]()
Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...öğretmenler hep şişman![]()
Arkedeş bırak şu abur cubur işini kızıyorum artık10.06.2023
Ac karnına 1 bardak su Kahvaltı tam buğday ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost
YeşilçayAra öğün hoşbeş 7 tane
ÇikolataÖgle 4 çatal menemen
1 dilim ekmekAkşam 8 kasik zeytinyağlı Yeşil fasulye
1 dilim tb ekmegiAra öğün soda limon zencefil Adim
Su5000
2 litre su
Abla sen de ne anılar vardır ama ha , yılların tecrübesisin. Saygıyla eğiliyorum önünüzde. Öğretmenlerim canlarım benim.Yeni nesli itekleye itekleye şiştik...Velisiydi delisiydi uğraş dur napacaktik şişmeyip
iyilere lafım yok tabi
![]()
AynenArkedeş bırak şu abur cubur işini kızıyorum artıkbir hoşbeşi bir nebze anlarım da yedi taneeee
Allah'ım üzerine bir de çikolata mı
Kahvaltıda şoyle yumurta, peynir, zeytin, ceviz domates, salatalık yeşillik olsa harika olurdu.
Ahhh cigerparem 1993 ' teki gençlik ile şimdiki arasında uçurumlar var. Teşekkür ederim sevgi saygın için sen de çok güzel ellerden geçmişsin sağ ol , var ol. Anılarımız sermayemiz oldu. Unutmuyor öğrenciler bir bakıyorsun aramış bulmuş seni. Çoğu unuttuğun seyleri de onlar hatırlatıyor. Güzel meslekti eskiden ama ..son yıllarda çok keyif aldım desem yalan olur.Abla sen de ne anılar vardır ama ha , yılların tecrübesisin. Saygıyla eğiliyorum önünüzde. Öğretmenlerim canlarım benim.
Yok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektımlavinia cım nasılsın? en son bir köy evindeydin sanırım. evinize geçebildiniz mi? oraları kaçırdım galiba.
çok şükür iyiyim ben de. halen şişman ve yoğunumYok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektımsemız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım
![]()
bu arada kendi bahçende sebze, meyve, yeşillik yetiştirmek müthiş birşeyYok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektımsemız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım
![]()
Benim kabaklarım çiçek açıyor sonra çiçekler dökülüyor, üstünde komşunun çam ağacı var, alakası olabilirmi acaba, birde resim yollarım birazdanYok canım henüz gecemedim malesef bir bir yandan burayı sevdım doga ile içiçe kendi zebze lerimi ektim özellikle diyet için bol kabak ektımsemız otu maydanoz ne istersen var o yuzden bir süre daha burda kalmayı düşünüyorum sen nasılsın canım
![]()
Ara ögünlerin çok kötü onun yerine badem ceviz ekle10.06.2023
Ac karnına 1 bardak su Kahvaltı tam buğday ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost
YeşilçayAra öğün hoşbeş 7 tane
ÇikolataÖgle 4 çatal menemen
1 dilim ekmekAkşam 8 kasik zeytinyağlı Yeşil fasulye
1 dilim tb ekmegiAra öğün soda limon zencefil Adim
Su5000
2 litre su
Orta hasarlı canım gerekli çalışmalar yapılıyor daha da güçlendirmek adına evet gerçekten çok güzel kendi bahçemizin olmasıbu arada kendi bahçende sebze, meyve, yeşillik yetiştirmek müthiş birşeyeviniz ağır hasarlı mıydı? ondan mı geçemiyorsunuz?
Hahahahaha niye acaba kızzz niye öyle daha çok denk geliröğretmenler hep şişman![]()
Bir turlü 60 kilo yu görmedinçok şükür iyiyim ben de. halen şişman ve yoğunum![]()