Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık Elhan kaptanım. Kazananları tebrik ediyorum fesang gururumuzsun

Ablacım ellerine sağlık teşekkür ederim.. Ben sayfaya çok fazla giremiyorum. MAKE UP_ daha aktif. Kabul ederse o kirmizi kaptan olsun
Tamam canım ondan haber alalım bakalım ne diyecek. Hafta sonları onun için de sıkıntılı ama bir iki gün idare ederiz. Takımların bir an önce oluşturulması lazım. Önümüze bakalım değil mi

Çok özür dilerim sizi hatırlayamadım. kararınız hayırlı olsun. İnşallah hedeflediğiniz kiloya inersiniz.
Karşılaşmamamız ne büyük kayıp ben biraz ara vermiştim tekrar geldim Elhan kaptanım memnun oldum Aşağıda tekrar yazdığımkatılım formum.

Tamam canım ondan haber alalım bakalım ne diyecek. Hafta sonları onun için de sıkıntılı ama bir iki gün idare ederiz. Takımların bir an önce oluşturulması lazım. Önümüze bakalım değil mi
Evett ara vermeden devam etmek istiyorum.. hafta sonu giremedigini unutmuşum. O da uygun değilim derse ben yapmaya çalışırım bir şekilde daha önce hiç kaptan olmadım daa

Evett ara vermeden devam etmek istiyorum.. hafta sonu giremedigini unutmuşum. O da uygun değilim derse ben yapmaya çalışırım bir şekilde daha önce hiç kaptan olmadım daa
Canım yapılmayacak bir şey değil. Bugün önmli olan mavi kaptanla seçme yapman. Onun dışında kızlarının kaçamak yapmaması için arada uyarılar yapacaksın yedek sopamı verebilirim Menülere ben bakarım sen olmadığın zaman.

Tamam o zaman abla.. sopana inşallah ihtiyacım olmaz o zaman mavi takim kaptanı olur musun MAKE UP_

İyi akşamlar eşim uyanmadı akşam yemedim daha yememde galiba artık 7500 adım 1 .5 lt su
Kuru yemiş 1 avuç tü eşimle ikimiz yedik

Eklentiler

• IMG20230609120550.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20230609084504.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 29
Ben günlük bildirim yapıyorum menülerimi adimlarimi atıyordum kimseden dönüş etiket görmeyince atmayi biraktim bende dedim takim iptal galiba

Ben Elhan hanimin takip edeceğini kaçırmışım ya o yüzden bu hafta iptalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…