Çok özür dilerim sizi hatırlayamadım.hadi inşallah birlikte yapalım artık şu işi
@gezegenfeza iyiyim gezegenim sağ ol kuzum şükür bu halimize
Ellerine sağlıkGeciken sonuçlarımıza göre bu hafta Mavi takım şampiyon oldu.. Toplamda 5.300 gr yağ eritmişlerdir. Kaptanfesang ve arkadaşlarını tebrik ederiz.
Kırmızı takım toplamda 1.25 gr eritti.Kinoalihatun kaptanımızı ve arkadaşlarınını da tebrik ederiz.
Bu haftanın bireysel şampiyonları kıyasıya mücadele etti.Burun ucuyla menekse_kokusu kırmızı kaptanlığı kazandı. her iki arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
Kırmızı kaptanım müsait bir zamanında kendine mavi kaptan seçip takımları kurmanı rica ediyorum.
Masterfit Yarışması 72.Etap 02.06 09.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım Kinoalihatun Kaptan 84.35 83.7 -0.65 0.77 Elhan 70.5 70.5 0 @Limoni026 62.9 63.5 +0,6 @ozlemon 74.7 74.5 -0,2 @Jasminium84 62.45 63.45 +1.0 @suspushanimcim 69.7 69.9 +0.2 @Mthn83 80.9 80.5 -0.4 @Tesnim1903 74.4 74.6 +0.2 @askrhpozitif 85.85 - - Childdevelopment 79.5 - Mavi Takim fesang Kaptan 67.15 67.25 +0.1 @J O U 73.0 72.1 -0.9 MAKE UP_ 63.70 62.55 -1.15 1.81 menekse_kokusu 69.5 68.2 -1.3 1.88 @Lavinia_98 71.1 70.75 -0.35 @Cookiie 82.1 81.7 -0.4 @Lonely single girl 65.95 65.40 -0.55 @sudansebep 62.9 62.6 -0.3 @Mina45 89.9 89.5 -0.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @kayipdunya 78.80 78.55 -0.25 @ada81 73.30 73.10 -0.2 @Meryem1306 85.50 85.0 -0.5 ilimtalepedenanne 84.90 84.35 -0.35 @eskilereozlem - - @Suskunkardelen - 63.65 @60kiloyum 90.0 89.2 -0.8 @Nimooo - 60.10 @CordeLia - 81.3 @gezegenfeza 83.2 84.5 +1.3 bilgeyogii - 87.3
73. Etap katılım listemizi birazdan hazırlıyorum.
Tamam canım ondan haber alalım bakalım ne diyecek. Hafta sonları onun için de sıkıntılı ama bir iki gün idare ederiz. Takımların bir an önce oluşturulması lazım. Önümüze bakalım değil miAblacım ellerine sağlık teşekkür ederim.. Ben sayfaya çok fazla giremiyorum.MAKE UP_ daha aktif. Kabul ederse o kirmizi kaptan olsun
Karşılaşmamamız ne büyük kayıpÇok özür dilerim sizi hatırlayamadım.kararınız hayırlı olsun. İnşallah hedeflediğiniz kiloya inersiniz.
@CordeLia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımızZipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3
Eki Görüntüle 3258997
ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Evett ara vermeden devam etmek istiyorum.. hafta sonu giremedigini unutmuşum. O da uygun değilim derse ben yapmaya çalışırım bir şekildeTamam canım ondan haber alalım bakalım ne diyecek. Hafta sonları onun için de sıkıntılı ama bir iki gün idare ederiz. Takımların bir an önce oluşturulması lazım. Önümüze bakalım değil mi
Kaçar tane totomuz yanacak ama biliyorsun dimi canımKızlar basen problemi olan varmı benimle spor arkadaşi olacak. Hadi lütfen noluyyyy
Ölçüde alırız özelden
Yani bildmedim kiAblacım ellerine sağlık teşekkür ederim.. Ben sayfaya çok fazla giremiyorum.MAKE UP_ daha aktif. Kabul ederse o kirmizi kaptan olsun
Afiyet olsun tatlışımmm gene şampiyonluğa oynuyorsun
VarımBen de sana mı takılsam acaba 7 günde 5 kilo diyorsun gözlerimde şimşekler çaktı var mısın kız beraber açlıktan kuduralımBırakmamak için sürekli buraya yazarım artık
Canım yapılmayacak bir şey değil. Bugün önmli olan mavi kaptanla seçme yapman. Onun dışında kızlarının kaçamak yapmaması için arada uyarılar yapacaksın yedek sopamı verebilirimEvett ara vermeden devam etmek istiyorum.. hafta sonu giremedigini unutmuşum. O da uygun değilim derse ben yapmaya çalışırım bir şekildedaha önce hiç kaptan olmadım daa
Bilin nolurYani bildmedim ki
Tamam o zaman abla.. sopana inşallah ihtiyacım olmazCanım yapılmayacak bir şey değil. Bugün önmli olan mavi kaptanla seçme yapman. Onun dışında kızlarının kaçamak yapmaması için arada uyarılar yapacaksın yedek sopamı verebilirimMenülere ben bakarım sen olmadığın zaman.
Ben günlük bildirim yapıyorum menülerimi adimlarimi atıyordum kimseden dönüş etiket görmeyince atmayi biraktim bende dedim takim iptal galibaKevsocum sen de bugün bildirim yapmadın ben de anlamadım.
Kaptanın yerini doldurmaya çalışırım onun sınavları var diye yazmıştık. Dün de tabloya ismini etiketleyip yarın tartı günümüz var unutmayın diye gece paylaştım. Salı gününden bugüne yoksun. Listedesin yarıştasın ama burayı ihmal ediyorsun. Buna bir çözüm bulalım.
Pazartesi ve cuma tartı günlerimiz.
Her gün menü ve adım bildirimi yapıyoruz.
Birbirimizle iletişimde kalalım.
Bunları yapmada sıkıntı var. Önümüzdeki hafta telafi ederim diyorsan devam edelim.
BenCanım kaptan demişti bu hafta olmasam uygun değilim diye. Sağolsun Elhan ablam yetisti heryerde. Kimseyi de krsiliksiz bırakmadı. Ondan dolayı bizim takım biraz pasif kalmış gibi oldu
Ellerine sağlık ablacım. Mens te olsa bu hafta devam edeyim yaa bırakırsam gidecek gibi. 79 görürüm inşallah
Ben evde olduğumda giremiyorum kk ya bu yüzden bu görevi alamıyorum üzülerek
Mütevazı Elhanım benim. Bu hafta sen olmasan ne yapardımRica ederim canım. Bu kadar yardımcı olabildim. Kusura bakma.
Tamamdırbilgeyogii
@Nimooo
@eskilereozlem
Bu hafta menü adım bildirimi yapın önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olursunuz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?