- 21 Aralık 2016
- 8.936
- 41.172
- 548
Bugün itibariyle mi yoksa yarından itibaren mi başlayım bildirimlerimebilgeyogii
@Nimooo
@eskilereozlem
Bu hafta menü adım bildirimi yapın önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olursunuz olur mu?
Nasıl arzu edersenBugün itibariyle mi yoksa yarından itibaren mi başlayım bildirimlerimeElhan kaptanım
Bugün bende çok yedim dur gidemde menümü paylaşamAyy vallaha bugün çok yedim aksama leslie yapcam kafaya koydum
Varım diyorduu peki ben de varımm yarın bu diyette başlıyoruz. 7 gün ölmek var dönmek yok.. Hadi bakalım..
Ben paylaşmağa korkuyomBugün bende çok yedim dur gidemde menümü paylaşam
Ben zorlayacam seni beybimmm
Tamam bugünden itibaren yeniden başlayalım. Yarın sabah aç karnına wcden sonra tartıl onu cuma tartısı olarak tabloya ekleyeyim.Ben günlük bildirim yapıyorum menülerimi adimlarimi atıyordum kimseden dönüş etiket görmeyince atmayi biraktim bende dedim takim iptal galiba
zorla valla. yoksa bugün yine çok tatlı yedim. resmen saçmaladımBen zorlayacam seni beybimmm
Şimdi yazfım aslında çok yememeşinde. Yediğim şeyler hep sakıncalı olunca öyle gelmiş banaBen paylaşmağa korkuyom
Anam bu mesajı yeni gördüm
Isteee bosverr kaçmıyoyaaaaa nasılsaaazorla valla. yoksa bugün yine çok tatlı yedim. resmen saçmaladımama yarından itibaren yok artık
Çok yerinde bir karar aldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?