- 18 Mart 2018
- 30.765
- 122.369
- 598
- 35
Aman Allah esirgesin canımYok adana da yaşıyorum bu aralar kaza oruclarimi tutuyorum o yüzden geceleri uyanık kalıyorum. Aslında biraz da bilinç altında deprem korkusu var sanırım çünkü dün erken uyumak istedim içinme korku düştü. Uzmanlar adana daki herkesin psikolojisini bozdu sürekli Adana da deprem bekliyoruz falan... Allah korusun
Allah muhafszaYok adana da yaşıyorum bu aralar kaza oruclarimi tutuyorum o yüzden geceleri uyanık kalıyorum. Aslında biraz da bilinç altında deprem korkusu var sanırım çünkü dün erken uyumak istedim içinme korku düştü. Uzmanlar adana daki herkesin psikolojisini bozdu sürekli Adana da deprem bekliyoruz falan... Allah korusun
Günaydin, Allah kolaylik versinGümaydınlr hanımlar bugün dişe gidecem gene işlem yapılacak 2'de randevum kesecekler gene
Çok sağol canımAfiyet olsun cnm.Yağ yakici kahve ne demek?bildigimiz kahveye tarcin vb bisey mi katiyorsun yoksa bu özel bir kahve mi?
Çok doğru söylüyorsun, bebeklerin babası geçen hafta öldü ve çok üzüldük, her an her şey olabilir ve bizlerin aşırı bağlanması iyi deyil, birazda bencil olalım ne kaybederiz.
Bu arada eşim de elinden geleni yapmaya çalışıyor, 32 sene sonra adamın elinde süpürge gördüm
Günaydın çok sağol teşekkürlerGünaydin, Allah kolaylik versin
Kahveye devam demi fark ettimi birazÇok sağol canım
Evet evet türk kahvesine pişirmeden önce çay kaşığı ucuyla tarçın koyuyorsun,fincana da hindistan cevizi yağı koyuyorsun kahveyi dökmeden önce yarım çay kaşığı kadar
Sen de sağ olGünaydın çok sağol teşekkürler
Kahveye devam demi fark ettimi biraz
Sen de sağ ol
Evet evet ablacım beni bile tok tutuyor süper bişiGünaydın çok sağol teşekkürler
Kahveye devam demi fark ettimi biraz
Canım bu hafta kendi aramızda yarışıyoruz ama en geç cumartesi atıldı tartılarKızlar herkese günaydın,Zipzip- ben aranıza dönmek istiyorum ama yeni kurallar nasıl? Tartımı sabah çektim.Eki Görüntüle 3214174
Devam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler geneEvet evet ablacım beni bile tok tutuyor süper bişi
Dişçide de kolay gelsin geçmiş olsun
Canım bu hafta kendi aramızda yarışıyoruz ama en geç cumartesi atıldı tartılar
Cuma da masterfit başlıyor inşallah
Sen menü paylaşmaya başla
Bi bana mi yaramiyor ya,Evet evet ablacım beni bile tok tutuyor süper bişi
Evet evet ablacım beni bile tok tutuyor süper bişi
Sezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canimSon öğün gronola ve süt idi saat 16.00'da.Adimim 10000,bir saat yürüdüm ama Leslie yapınca daha çok terliyorum.Yarin öğleden sonra misafirliğe gideceğim 1000 zip hedefi koyuyorum kendime.Yapabilirsem bir de Leslie yoksa yememekle gitmiyor bu yağlar@Jasminium84 çalışıyor musun bilmiyorum ama var mısın su üç gün Leslie yapalım?
Zipzip- @Poldelya
Günaydın ablacim gecmis olsunGümaydınlr hanımlar bugün dişe gidecem gene işlem yapılacak 2'de randevum kesecekler gene
Hosgeldin canimKızlar herkese günaydın,Zipzip- ben aranıza dönmek istiyorum ama yeni kurallar nasıl? Tartımı sabah çektim.Eki Görüntüle 3214174
Günaydın kuzum,çok sağol teşekkürlerSezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canim
Günaydın ablacim gecmis olsun
Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?