Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman Allah esirgesin canım

Allah muhafsza

Afiyet olsun cnm.Yağ yakici kahve ne demek?bildigimiz kahveye tarcin vb bisey mi katiyorsun yoksa bu özel bir kahve mi?
Çok sağol canım
Evet evet türk kahvesine pişirmeden önce çay kaşığı ucuyla tarçın koyuyorsun,fincana da hindistan cevizi yağı koyuyorsun kahveyi dökmeden önce yarım çay kaşığı kadar

harika bir ailen var canım benim maşallah size

Günaydın çok sağol teşekkürler

Kahveye devam demi fark ettimi biraz
Evet evet ablacım beni bile tok tutuyor süper bişi
Dişçide de kolay gelsin geçmiş olsun

Kızlar herkese günaydın, Zipzip- ben aranıza dönmek istiyorum ama yeni kurallar nasıl? Tartımı sabah çektim.Eki Görüntüle 3214174
Canım bu hafta kendi aramızda yarışıyoruz ama en geç cumartesi atıldı tartılar
Cuma da masterfit başlıyor inşallah
Sen menü paylaşmaya başla

Devam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler gene

Bi bana mi yaramiyor ya,nerdeyse 2 hafta ustuste yaptim, onu yapmadan da ayni kg gidiyor haftalik. Yagdan mi gidiyo onla bilemedim diyorum ya bana kabak detoksu, yok bilmem ne cayi, hic bi sey etki etmiyor. Cok degisik bi tipim cidden,denemem bi daha. Herkese etki eden bi cok sey ben de ise yaramiyor. Sadece diyet konusunda degil. Negatiflikten midir, icime kapanikliktan mi, neyse kurcalamayayim daha fazla

O zaman cuma geri gelieyim

Sezeryan dogum yaptiysan zip icin kendini zorlama canim
Gümaydınlr hanımlar bugün dişe gidecem gene işlem yapılacak 2'de randevum kesecekler gene
Günaydın ablacim gecmis olsun
Kızlar herkese günaydın, Zipzip- ben aranıza dönmek istiyorum ama yeni kurallar nasıl? Tartımı sabah çektim.Eki Görüntüle 3214174
Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…