Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Devam o zaman kahveye,çok sağol canımcım bude esktradan olcak çekilen bir diş vardı kapanmamış yıllar önceden kalan doku koncak bölgeye kesecekler gene
Zor işler valla ablacım Allah kolaylık versin implant olmaz mıymış orda hazır yer varken acaba yani bilmiyorum süreci de

Hehe tamam canım sen sana iyi geleni yap telvesini de içiyorum ben biraz su katıp

Aslinda masterfit de güzel tabi ama ben cocuklardan wcye zor gidiyorum, kızım annemde kaldi dün, arada annem destek oluyor da rahatliyorum. Esim de uzakta biliyosunuz, e ben simdi masterfitte duzenli menu yazamamis olucam, saatler birbirine karisiyor, kalori hesabi bazen hic yapamiyorum. E bazen de cikolataya ona buna saldiriyorum. Masterfite uygun olmuyor menu. Kilo vermem de duruyor/ya da yavasliyor, gibi gibi.
Yine de aranizda olmak isterim, o yuzden sari ya da yesil diyorum sacma bi konusma yaptim.yine. O kadar cok yorgunum ki anlatamam. Bedenim, ruhum tabi ki de sikayetci degilim, cok sukur Allahıma. Yorgunum iste

Tamam canım sarı ya da yeşile gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…