Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa üzüldüm canim ama dün dünde kaldi sil at kafandan bisver ki devami gelmesin. Bugun nasil gecti ?
ehh işte kuzum yaa tam randımanlı değilim ne yazık ki

canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum

Tünaydın
Yok canım beni bırak 24 saat uyurum da beni bırakan yok
Neden çay icmiyorsun
Kan ilacı içiyorum ya. Çay kahve emilimi azaltıyor.

Kızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?

Selam canim bizde yeni başladık sayılır cuma yeniden Masterfite baslayacagiz sende katıl

canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum
Allah can sağlığı versin kuzularımıza ama 2 çocuk çalışan anaya çokmuş caniko kendimiz kaşınmışız ben daha çalışmaya başlamadım bi de üstelik biri daha bebe ama 2 s totom koltuk görmüyor

Gel benim dombilikuşum

masterfit ne ola ki
Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takim oluşturuyoruz,Kırmızı kaptan en cok kilo veren oluyor ve mavi takim kaptanini seçiyor.Sonra takimlara sırayla uye seciliyor,
Pazartesi avantajini kazanan kaptan üye değişikliği yapiyor
Cuma gunude en cok kiloyu veren ekip kazanıyor
Her cuma yeniden takimlari olusturuyoruz

amiiinnnn, Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza ama canımızı çıkarttıkları bir gerçek

yemin ederim işyerinde dinleniyorum resmen, en azından sıcak kahve içebiliyorum

evde ne zaman ayy azıcık oturayım bi kahve içeyim desem kahveyi koyduğum anda ya birinin canı birşeyler yemek ister ya diğerinin çişi kakası gelir onları halledene kadar benim kahve olur buz

Kaptanım ben çok özledim masterfiti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…