- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
ehh işte kuzum yaa tam randımanlı değilim ne yazık kiYaa üzüldüm canim ama dün dünde kaldi sil at kafandan bisver ki devami gelmesin. Bugun nasil gecti ?
canım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorumSon öğün gronola ve süt idi saat 16.00'da.Adimim 10000,bir saat yürüdüm ama Leslie yapınca daha çok terliyorum.Yarin öğleden sonra misafirliğe gideceğim 1000 zip hedefi koyuyorum kendime.Yapabilirsem bir de Leslie yoksa yememekle gitmiyor bu yağlarJasminium84 çalışıyor musun bilmiyorum ama var mısın su üç gün Leslie yapalım?
Zipzip- @Poldelya
Hee tamam20'lik dişti zaten gereksiz bir diş işte,faydadan çok zararı oldu bana:))
Yok canım beni bırak 24 saat uyurum da beni bırakan yokHiç şaşmaz kandil geceleri o gözler hep erken kapaniryillardir kendimi gözlemledim başka zaman faltaṣi olan gözlerim o gunlerde saat 10 der demez kapaniyor simdi seytan hep bizimle ugrasiyor diyecem de o da diyecek kendi tembelligini üstüme yıkma
Kan ilacı içiyorum ya. Çay kahve emilimi azaltıyor.Neden çay icmiyorsun
Anladım canım geçmiş olsun.Tünaydın
Yok canım beni bırak 24 saat uyurum da beni bırakan yok
Kan ilacı içiyorum ya. Çay kahve emilimi azaltıyor.
Selam canim bizde yeni başladık sayılır cuma yeniden Masterfite baslayacagiz sende katılKızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
hoşgeldin canımSelam kızlar bugün anca gelebildim
Allah can sağlığı versin kuzularımıza ama 2 çocuk çalışan anaya çokmuş caniko kendimiz kaşınmışızcanım ben çok seviyorum leslie yapmayı ama inan hiç vaktim olmuyor sabah 5.30da uyanıyorum zaten akşam 23.00da yatıyorum ama uyanık olduğum zamanlar 1 sn sabit duramıyorum
masterfit ne ola kiSelam canim bizde yeni başladık sayılır cuma yeniden Masterfite baslayacagiz sende katıl
Gel benim dombilikuşumKızlar selamlar. Deprem felaketi sonrası zihnen de bedenen de çok yoruldum. Hele bir de dört gözle beklediğim kaptanlığın göbeğinde bu olay yaşanınca elim bir türlü gitmedi buralara gelmeye. Ama artık normalleşmemin zamanının geldiğini hissediyorum. Cuma gün tartı fotoğrafıyla geleyim mi aranıza?
Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takim oluşturuyoruz,Kırmızı kaptan en cok kilo veren oluyor ve mavi takim kaptanini seçiyor.Sonra takimlara sırayla uye seciliyor,masterfit ne ola ki
amiiinnnn, Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarımıza ama canımızı çıkarttıkları bir gerçekAllah can sağlığı versin kuzularımıza ama 2 çocuk çalışan anaya çokmuş caniko kendimiz kaşınmışızben daha çalışmaya başlamadım bi de üstelik biri daha bebe ama 2 s totom koltuk görmüyor
Kaptanım ben çok özledim masterfiti.Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takim oluşturuyoruz,Kırmızı kaptan en cok kilo veren oluyor ve mavi takim kaptanini seçiyor.Sonra takimlara sırayla uye seciliyor,
Pazartesi avantajini kazanan kaptan üye değişikliği yapiyor
Cuma gunude en cok kiloyu veren ekip kazanıyor
Her cuma yeniden takimlari olusturuyoruz
Sağol canımGeçmiş olsun canim
bununla gelmiş geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?