Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah. Şu saatte uykum geldi. Bı yasini zor okudum

Cayyyyy

Kıskanıyorsunuz ilişkimizi

Mübarek gün vurulmaz öyle
Küserim oynamam
Hiç şaşmaz kandil geceleri o gözler hep erken kapaniryillardir kendimi gözlemledim başka zaman faltaṣi olan gözlerim o gunlerde saat 10 der demez kapaniyorsimdi seytan hep bizimle ugrasiyor diyecem de o da diyecek kendi tembelligini üstüme yıkma

Evet canım hep rakip hem takımız, dediğin gibi spor eklememiz lazım ama bugün hiç halim yok, yarın akşam da arkadaşlarla dışarı çıkacağız ama zararsız yemeye çalışacağım...Çarşamba günü falan spora başlarım inşallah
Güzel menü canım afiyet olsun

Teşekkür ederim canım

Guzel menu afiyet olsun ama bence akşamki bazlama olmasa olurmuş çünkü çorba 2 kepce 1 kepce corba 1 dilim ekmek demek kalori olarak az olabilir ama karbonhidrat azaldikca metabolizma hizlaniyor

Guzel menu afiyet olsun 3.5 litre suyu nasil ictin ya ben 2 yspinca zafer kazanmis kumandan gibi hissediyorum kendimiyulaf lavaş kendin mi yaptin hazir mi satiliyor?

Son öğün gronola ve süt idi saat 16.00'da.Adimim 10000,bir saat yürüdüm ama Leslie yapınca daha çok terliyorum.Yarin öğleden sonra misafirliğe gideceğim 1000 zip hedefi koyuyorum kendime.Yapabilirsem bir de Leslie yoksa yememekle gitmiyor bu yağlar Jasminium84 çalışıyor musun bilmiyorum ama var mısın su üç gün Leslie yapalım?
Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-06-20-06-14-201_com.yazio.android.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Ben de varım şekersizde demiştim amabugün zorlandım
yeşil çay içiyorum
Afiyet olsun canım,ben icemedim bugün.Emzirirken çok içmemek lazım galiba

Guzel menu afiyet olsun ama bence akşamki bazlama olmasa olurmuş çünkü çorba 2 kepce 1 kepce corba 1 dilim ekmek demek kalori olarak az olabilir ama karbonhidrat azaldikca metabolizma hizlaniyor
ekmeksiz sebze yemeği pek tok tutmuyor.

6 Mart - 1.200 kalori (diyet 1 )
Sahur : yağ yakıcı kahve+ 1 hurma
1 dilim çavdar ekmeği üstüne acuka, salatalık, 1yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin ,limonlu yeşil çay

İftar : 1 kase incir uyutması
Yemek: 1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim pide, 4 köfte kadar tavuk göğüs haşlama, acı biberli salata , 1 kase yoğurt
Ara : 2 avuç ay çekirdeği+1 yerli muz+1 pişmaniye , yağ yakıcı kahve

2 lt su , 2 mil leslie (500 ml su şişeleriyle ve squat lunge vs ekliyorum süre içinde)
6.810 adım

Cordelia Zipzip-

Afiyet olsun cnm.Yağ yakici kahve ne demek?bildigimiz kahveye tarcin vb bisey mi katiyorsun yoksa bu özel bir kahve mi?

Afiyet olsun cnm sende yurtdisinda mi yasiyorsun dikkat ettim geceleri sen de ayaktasinbelki sizin orada gece degildir

Afiyet olsun cnm sende yurtdisinda mi yasiyorsun dikkat ettim geceleri sen de ayaktasinbelki sizin orada gece degildir
Yok adana da yaşıyorum bu aralar kaza oruclarimi tutuyorum o yüzden geceleri uyanık kalıyorum. Aslında biraz da bilinç altında deprem korkusu var sanırım çünkü dün erken uyumak istedim içinme korku düştü. Uzmanlar adana daki herkesin psikolojisini bozdu sürekli Adana da deprem bekliyoruz falan... Allah korusun

Çok doğru söylüyorsun, bebeklerin babası geçen hafta öldü ve çok üzüldük, her an her şey olabilir ve bizlerin aşırı bağlanması iyi deyil, birazda bencil olalım ne kaybederiz .
Bu arada eşim de elinden geleni yapmaya çalışıyor, 32 sene sonra adamın elinde süpürge gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…