Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun çok az yemissiniz nasıl dayandı izHayırlı akşamlar hanimlar
Sahurda yumurta salatası yedim bir bardak yeşil çay içtim
İftarda bir çorba kasesi nohut iki yemek kaşığı pilav bir çorba kasesi salata yedim
İki litre su içtim
Ramazan ayında her gün bir yerlerden tatlı çıkıyor yememek çok zorİyi akşamlar
İftarda 1 kase çorba
Yarım tabak etli makarna
1 ince dilim börek
Fırın sütlaç getirdi komşum yemesem iyiydi
Toplam 1200 kalori almışım
Yarısını yakmış oldum
Afiyet olsun makarna yapmamak için zor tuttum kendimi bugün canım çok istedi ama porsiyon güvenemedimHayırlı akşamlar
Sahur 1 bardak ballı süt
İftar 1 kase çorba 1 tabak domates soslu makarna 1 dilim börek
Çokca su ayransoda 1 kahve
Chocolita
Ben güya yemicektimAfiyet olsun makarna yapmamak için zor tuttum kendimi bugün canım çok istedi ama porsiyon güvenemedim![]()
Kendini durdurabildiysen diyetisyenim 5 YK demişti ama ben hiç durduramadimBen güya yemicektimdayanamadım puu
Ramazan olmasa her türlü dururdumKendini durdurabildiysen diyetisyenim 5 YK demişti ama ben hiç durduramadim![]()
Bişey olmaz bizde arada tatlı kaçırıyoruzRamazan olmasa her türlü dururdumama nimet bi koktu burnuma pişirirken . Dedim önce allah sona çoko affetsin nedek
Yaaa bi zaafım da oBişey olmaz bizde arada tatlı kaçırıyoruz![]()
Bugün menüsü
Sabah peynirli omlet yeşillik
Öğlen kuru cacık 2hurma
Ara sade türk kahvesi 2hurma 15cig badem
Akşam mantar sote salata
Rabbim şifa versin inşallah kortuğun gibi olmaz Geçmiş olsunKızlar kızımin erken ergenlik belirtileri vardı iğne tedavisine geçmeden emar sonucunuda görelim ona göre karar verelim dedi Dr
Dün sabah emar çekildi
Bugün mesaj geldi raporunuz hazir Dr gösterebilirsiniz diye
Biraz önce e nabız dan rapora bakmak geldi aklıma bakmaz olaydımt1 t2 11*6 mm ebat noduler lezyon izlendi (rathke kleft kisti?) yazıyor elim ayağım boşaldı büyük ihtimalle bizi nöroloji dr randevu alın diyecek çok üzgünüm dua edermisiniz iyi huylu olsun sigamiyorum eve anksiyetem uyutmaz beni bu gece
Sabah erkenden kalkıp gideceğim Dr
Dilerim yarınki randevunuz çok iyi geçer. Acil şifalar dilerimKızlar kızımin erken ergenlik belirtileri vardı iğne tedavisine geçmeden emar sonucunuda görelim ona göre karar verelim dedi Dr
Dün sabah emar çekildi
Biraz önce e nabız dan rapora bakmak geldi aklıma bakmaz olaydımt1 t2 11*6 mm ebat noduler lezyon izlendi (rathke kleft kisti?) yazıyor elim ayağım boşaldı büyük ihtimalle bizi nöroloji dr randevu alın diyecek çok üzgünüm dua edermisiniz iyi huylu olsun sigamiyorum eve anksiyetem uyutmaz beni bu gece
Hemen kötü düşünmeyin doktor baksın yorumlasın, bazen bize çok kötü gelen basit bir şey yada normal diyor doktor.Kızlar kızımin erken ergenlik belirtileri vardı iğne tedavisine geçmeden emar sonucunuda görelim ona göre karar verelim dedi Dr
Dün sabah emar çekildi