Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben katılıyorum. emeğine saglık canım.

Amine Busra nerdesin canım ? gel kaptan lazım.
Selamlar

Sizin adınıza çok sevindim. Bu beslenmeyi ne zaman uygulasam bana çok iyi geldi. Ben şuan yapamam ama biraz dikkat etmeye çalışacağım artik

Aslında endokrine gidiyorum ama tiroid sebebiyle gidiyorum, tahlillerde insülin direnci çıkmadı ama doktorun söylediğine göre fiziki bulgi olarak insülin direnci var, diğer açlık tokluk için herhangi birşey söylemedi... pankreas değerlerine bakılmadi

Cuma günü ben de kilo bildireyim o zaman.. deprem bölgesinde yaşayan var mıydı çok geçmiş olsun.. o bölgede olmama rağmen çok etkilendim..
hangimiz etkilenmedi ki. hala geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. özellikle oradaki kimsesiz kalan yavrular. ah Rabbim yardım etsin. kendimi diyet grubuna attım kafayı yememek için

Direndim ilaç almamak için ama nihayetinde aldım kuzum o da iyi geldi şükür ❤
Çok şükür canim ancka yazabildim
Pınar vallahi yoruldum kendimden. Sebebsizce öyle yedim ki. Ama artık toparlamaliyim . Bı gayret etsem şu süreci bitirsem de rahat etsem keşke.

doğurdum şükür 5 aylık olcak nerdeyse inşallah. kilo vermek için buraya koştum 76.5 oldum maşallah
Maşallah canım. Sonraki mesajlarda gördüm zaten. Okumadan cevap yazmıştım.
Başlangıcın hayırlı olsun istediğin kiloya ulas hemen
Eline sağlık kaptanım

Olsun 2-3 kilo degil
Evet canım çok şükür ki

Ellerine sağlık canım

Yapabilir miyim emin değilim ama kendimi deneyeceğim ben de varim şekersize

Selam canımm

Afiyet olsun canım
Süt için dereotu ce maydonoz öneriyorlar canım çok süt yaparmış

Tek ögün yaptin sanrm senin yine iyimis ben bu ara istahim acildi dayanamiyorm
Yok yapamadım iştahım kontrolden çıktı dün yine kaç tavak makarna yedim hiç söylemek bile istemiyorum tabii üstüne daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…