Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ama ben neden yokum bu listede
Bide bende 21 gün şekersiz diyete katılıyorum

Canım peki sen de nasıl belirtiler vardı benim de şekerim hatta tokluk şekerim düşüktür hep
sende de var o zaman. yemek yedikten belli bir süre sonra halsizlik çöküyordu. sürekli yorgunluk vs. çok değil 3 saat geçse bir tuhaf oluyordum. açlığa dayanamıyordum. önceden sorun olmuyordu. mesela işim var dışarıdayım ya da evde yemek geç yenecek bekliyordum. acıktım diyordum ama bekliyordum. şimdi mutlaka hemen yemem gerek. kafam bir tuhaf oluyor.
geçen yıl işte çok yoğun olduğum bir dönemdi. ramazanı zor tamamladım. sonra yoldan çıktım. 10 kilo aldım. şüphelendim. doktora dedim ki geçen aylarda da sağlık ocağına gittim açlık şekerin normal diyor ama aç kaldığımda benim için bir tuhaf oluyor. öyle deyince doktor tokluğa da bakalım dedi. aslında açlık şekerimde alt sınıra yakın çıktı. 73.... ama tokluk 61 çıktı. çok çok düşük yani. insülin de valla yalan olmasın 15-16 falandı herhalde. hem hipo hem de insülin direncin var dedi.

Canım ben şuan uzun süre açlığa dayanabiliyorum evet acikiyorum ama dayaniyorum, tahlillerde düşük çıkıyor açlık 60, tokluk da 70 lerde çıkıyor...yemekten sonra yorgunluk çöküyor çok fazla kafamı kaldıramıyorum...Dr fiziki bulgu olarak insülin direncin var ama tahlilde düşük çıkıyor dedi...

Yine maviyim
Mthn83 bebişim

Hosgeldin canim
Birlikte veririz inşallah

Hosbuldum canım inşallah.. uzunn zamandır bakmadım sayfaya.. kurallarda vs değişiklikler var sanırım. Biraz göz atayım
Masterfitte adim sayisini 6000 e düşürdük ama son 1 aydir yarismaya ara verdik deprem sonrası toparlanamadik bu hafta yavas yavas kilo bildirimileriyle basladik

Canım Cordelia bende 21 gün şekersize katılmak istiyorum
Rakibem Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…