Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jasminium84 selam canim
Ellerine sağlık kaptanim

Oo hoşgeldin canım
Hosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu
hangimiz etkilenmedi ki. hala geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. özellikle oradaki kimsesiz kalan yavrular. ah Rabbim yardım etsin. kendimi diyet grubuna attım kafayı yememek için
Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerek

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim
Günaydın canlarım, hayırlı kandiller
Günaydın hayırlı kandiller
Evet tüm yeşillikler yapıyor,dere oyunu da kullanıyorum sürekli.Dunki lahana sarması da baya süt yaptı

Bazen her şey istediğimiz gibi olmaz çok normal,bugün dengeleyebilitsin canım.Aklinda ne var,ne yemeyi planliyorsun?
Hosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu

Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerek
29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyim sende durumlar nasil

Günaydın kizlar ben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum cumaya göre +400 deyim ama bugün tam olarak şekersiz 21 güne başlıyorum
Çabuk gider inşallah canım geçmiş olsun bu arada

önemli bir artı değil verirsin cumaya kadar
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim

Bazen her şey istediğimiz gibi olmaz çok normal,bugün dengeleyebilitsin canım.Aklinda ne var,ne yemeyi planliyorsun?
inşallah kuzum

açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim

ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum

Günaydın kizlar ben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum cumaya göre +400 deyim ama bugün tam olarak şekersiz 21 güne başlıyorum
geçmiş olsun canım

Cumaya eksiye düşersin canim
Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin
Eksin harika tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…