Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar herkese
Henuz diyet psikolojisine giremedim galiba spora daha baslamadigimdan.Ama inşallah yarından itibaren spora da başlıyorum.bugun piknik olacağı için kahvaltı yapmadım tek öğün yedim menüm
Sabah
Az şekerli kahve
Öğlen
6 adet kanat ızgara (mangalda)
Bir dilim ekmek
İki bardak ayran
Söğüş salata bir buçuk litre su@ucmelekannesi

valla canım senin daha sıkıntılı bir durum. sen de ikisi de var. dahiliyeye mi gidiyorsun yoksa endokrine mi? endokrinden takip ettir.
korkutmayayım ama açlık şekerinin düşüklüğü daha tehlikeliymiş. sen de pankreas testleri uygulandı mı? açlığı düşük olanlara bu testleri uyguluyorlarmış. pankreasta sorun olabiliyormuş.
doktordan çok emin değilsen değiştir bence.

Masterfitte adim sayisini 6000 e düşürdük ama son 1 aydir yarismaya ara verdik deprem sonrası toparlanamadik bu hafta yavas yavas kilo bildirimileriyle basladik
Cuma günü ben de kilo bildireyim o zaman.. deprem bölgesinde yaşayan var mıydı çok geçmiş olsun.. o bölgede olmama rağmen çok etkilendim..

çıtır baby lerde yazmıyor yani
Evet insallah bizlerde çıtır olalim
Afiyet olsun canim aslinda kahvaltida yapabilirmissin kilona göre yediklerin az
Cuma günü ben de kilo bildireyim o zaman.. deprem bölgesinde yaşayan var mıydı çok geçmiş olsun.. o bölgede olmama rağmen çok etkilendim..
Tamam canim bekliyoruz
Evet yaşayan etkilenen arkadaslarimiz oldu

Tatlı yemek şekeri düşürüyor mu?

Jasminium84 selam canim
Ellerine sağlık kaptanim
Oo hoşgeldin canım

Kahvaltı 9.00

1 haşlanmış yumurta,1 bıldırcın yumurtası, 1 çeri domates, tam buğday ekmeginden bir tost,yeşillik, 1 YK ayva reçeli

14.00 filitre kahve 1 lokum bisküvi1 lahana sarması(tadına baktım)

15.30 7 tane lahana sarması 3 YK yoğurt

21 1 bardak kefir

1,5 lt su, 1 yeşilçay, 2 rezene anason 4000 adim

Cordelia Zipzip- Jasminium84

Şekersizde ben de varım cordisim gerçi kahvaltıda tatlı niyetine helva yiyordum az bir şey süt yapsın diye ama 21 gün dayanabiliriminsallah

Afiyet olsun canim

komşu lokma döktürmüş. az önce lokma yedim ben
Benim komsuda öyle ya bazen diyet bozduruyor gercekten
Tek ögün yaptin sanrm senin yine iyimis ben bu ara istahim acildi dayanamiyorm ya
Evet cok haklisin gercekten bunu yapabilsek zaten hic sorun kalmiycak
Eline emegine saglik canim

Benim komsuda öyle ya bazen diyet bozduruyor gercekten

Tek ögün yaptin sanrm senin yine iyimis ben bu ara istahim acildi dayanamiyorm ya

Evet cok haklisin gercekten bunu yapabilsek zaten hic sorun kalmiycak

Eline emegine saglik canim
aslında yemesem yemezdim ama dayanamadım. neyse yarın şekersiz 21 gün başlıyor Allahın izniyle
Iyi geceler kizlar
iyi geceler canım

Canim ben yokum listede

Hoşgeldin rakibem

Menü güzel bence hafif.
Ben bugün menü bildirmeyecegimm ama yarından itibaren menümü bildirip seni de takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…