• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jasminium84 Jasminium84 selam canim🤗🤗
Ellerine sağlık kaptanim

Oo hoşgeldin canım🤗
Hosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu 😊
hangimiz etkilenmedi ki. hala geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. özellikle oradaki kimsesiz kalan yavrular. ah Rabbim yardım etsin. kendimi diyet grubuna attım kafayı yememek için😕
Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerek

Eklentiler

• IMG_20230306_082253.webp
    IMG_20230306_082253.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun canim🥰
Teşekkür ederim 🤗
Günaydın canlarım, hayırlı kandiller 🥰
Günaydın 🌷 hayırlı kandiller 🌷🌷
Evet canım çok şükür ki 🥰

Ellerine sağlık canım 🥰

Yapabilir miyim emin değilim ama kendimi deneyeceğim ben de varim şekersize

Selam canımm 💜🥰

Afiyet olsun canım 💜
Süt için dereotu ce maydonoz öneriyorlar canım çok süt yaparmış

Yok yapamadım 😔 iştahım kontrolden çıktı dün yine 😔 kaç tavak makarna yedim hiç söylemek bile istemiyorum tabii üstüne daha neler neler 😥
Evet tüm yeşillikler yapıyor,dere oyunu da kullanıyorum sürekli.Dunki lahana sarması da baya süt yaptı🤭

Bazen her şey istediğimiz gibi olmaz çok normal,bugün dengeleyebilitsin canım.Aklinda ne var,ne yemeyi planliyorsun?
Hosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu 😊

Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerek
29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyim 🥴sende durumlar nasil

Günaydın kizlar 😍 ben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum 🤦 cumaya göre +400 deyim ama bugün tam olarak şekersiz 21 güne başlıyorum
Çabuk gider inşallah canım 🤗geçmiş olsun bu arada

önemli bir artı değil verirsin cumaya kadar :KK60:
ben tartılmadım çünkü dün yediklerim sonrası %100 1 kg artıdaydım moralim bozulsun istemedim :(

Bazen her şey istediğimiz gibi olmaz çok normal,bugün dengeleyebilitsin canım.Aklinda ne var,ne yemeyi planliyorsun?
inşallah kuzum :KK200:

açıkçası kuru fasulye pilavdı menüm ancak şekersize başlayacakmışız geç gördüm bunu, o yüzden henüz kararımı veremedim

ama olabildiğince uzun bir açlık yapmak istiyorum

Günaydın kizlar 😍 ben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum 🤦 cumaya göre +400 deyim ama bugün tam olarak şekersiz 21 güne başlıyorum
geçmiş olsun canım

Cumaya eksiye düşersin canim 😊
Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin 😊
Eksin harika tebrik ederim canim🥰

Back
X