Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu
Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerekhangimiz etkilenmedi ki. hala geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum. özellikle oradaki kimsesiz kalan yavrular. ah Rabbim yardım etsin. kendimi diyet grubuna attım kafayı yememek için![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
GünaydınGünaydın canlarım, hayırlı kandiller![]()
Evet tüm yeşillikler yapıyor,dere oyunu da kullanıyorum sürekli.Dunki lahana sarması da baya süt yaptıEvet canım çok şükür ki
Ellerine sağlık canım
Yapabilir miyim emin değilim ama kendimi deneyeceğim ben de varim şekersize
Selam canımm
Afiyet olsun canım
Süt için dereotu ce maydonoz öneriyorlar canım çok süt yaparmış
Yok yapamadımiştahım kontrolden çıktı dün yine
kaç tavak makarna yedim hiç söylemek bile istemiyorum tabii üstüne daha neler neler
![]()
29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyimHosbuldum canım. Senin bebiş kaç aylık oldu
Bu dönemde duygusal açlık tavan yaptı. Bir de sütüm kesilmesin diye saçma sapan yedim.. artık farklı bir şeylere odaklanmak gerek
Çabuk gider inşallah canımGünaydın kizlarben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum
cumaya göre +400 deyim ama bugün tam olarak şekersiz 21 güne başlıyorum
Teşekkür ederim canım, insnalar dış yaptirirken zayıflıyor ama benim bir iştahım var ki sormaÇabuk gider inşallah canımgeçmiş olsun bu arada
Çok sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Kaptanın ektedir
Hoşgeldin
Basın sağolsun ablam
Aynıyız
Son kaptanlara haksızlık olmasın
Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar![]()
@Limonlutarcinlikek üyeliğini iptal mi ettirdi? bulamıyorum. yoksa nick mi değiştirdi?
önemli bir artı değil verirsin cumaya kadar
inşallah kuzumBazen her şey istediğimiz gibi olmaz çok normal,bugün dengeleyebilitsin canım.Aklinda ne var,ne yemeyi planliyorsun?
geçmiş olsun canımGünaydın kizlarben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum
inşallah hepimiz ulaşalım canımMaşallah canım. Sonraki mesajlarda gördüm zaten. Okumadan cevap yazmıştım.
Başlangıcın hayırlı olsun istediğin kiloya ulas hemen![]()
Cumaya eksiye düşersin canim
Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersinGünaydın kizlarben yine discideyim, Allah'ım dişlerim de fena ama yine de iştahım kesilmiyor ya bir şekilde yiyorum
Eksin harika tebrik ederim canim
Yaradana hamdolsun kaptanım ben nevsime hakim olamıyorum yiyorum.Rabbim de olabilmem için sebep gönderdi.zorunlu diyetCumaya eksiye düşersin canim
Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin
Eksin harika tebrik ederim canim![]()
Zorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleriYaradana hamdolsun kaptanım ben nevsime hakim olamıyorum yiyorum.Rabbim de olabilmem için sebep gönderdi.zorunlu diyet![]()
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim