Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım, insnalar dış yaptirirken zayıflıyor ama benim bir iştahım var ki sorma
Bizim istahimizda zaten sorunböyle böyle öğreneceğiz inşallah
Cum:85.35
Bugün:84.25
Fark:1,1

@Mthn83
Zipzip-
Cordelia
Tebrik ederim canım süpersin
Bulgura müsade var bazı sekersizlerde diye biliyorum ama evet pirinçten makarnadan uzak durmak gerekiyor
21 gün yemezsem ölmem diye düşünüyorum ben de.evde pisende sorun olmaz dayanırım da misafirlik fasillari oluyor bebekten dolayı. Onlarda da bı bahane uyduracagim bakalım inşallah
Günaydın kızlar
cuma 76.5
bugün 76.3
fark 300 g
vira bismillah
Zipzip- Cordelia
Tebrik ederim

evet canıım bence de 21 gün dayanırız

zaten günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor

29 Kasım'da doğmuştu,3,5 aylık olduk canım.Hamile kaldığım kilonun 8 kilo üzerindeyim sende durumlar nasil
Maşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var 5 ini bile verebilsem yeter diyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ise başlıyorum belki biraz daha düzene girer hayatım.

Çok teşekkür ederim canım
Cumaya eksiye düşersin canim

Günaydın gecmis olsun canim cumaya eksiye düşersin

Eksin harika tebrik ederim canim
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiye
Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendini

Eline emeğine sağlık poldelyam
Hoşgeldin nasılsın

Daha iyi günlerim vardı. Hadi beni bı gazla. El ele verip uçalım
Sana güveniyorum
Minik bir artı cumaya güzel bir eksi geliyor inşallah
Günaydın kızlar
cuma 76.5
bugün 76.3
fark 300 g
vira bismillah
Zipzip- Cordelia
Tebrikler canım
Zorunlu olmayinca başaramıyoruz bazı şeyleri

Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Aynen kaptanım.Mesala dün nişana gittim.kuru pasta geldi.bir tane kesin atardım ağzıma.Ama zararlı bana yiyemedim. üzüldüm mü hayır.Bazi şeylere üzülüyorum hala ama alışacağım. Mecburi sağlıklı beslenme zamanı
Teşekkür ederim canım

evet canıım bence de 21 gün dayanırız

zaten günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Şafak 20 sayılır şimdiden
Maşallah. Benim bebişte 7 Aralık da doğdu. Benim de +12 var 5 ini bile verebilsem yeter diyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Haftaya ise başlıyorum belki biraz daha düzene girer hayatım.
Maşallah Allah bağışlasın canım Ben de 27'sinde baslayacagim
Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçerim eksiye

Gerçekten öyle ya, aslında bakıyorum çevreme çok yeyip zayıf olan kişi az, çoğu insan yemiyor tutuyor kendini
Aynen öyle.Mesela diyete başlamadan önce ki tabi kilolaeimdan yakiniyorum yineiki arkadaşım gelmişti 9turmaya,tatlimi çok beğendiler tarif verdim ama sadece bir dulim yediler.Her şeyin tadına baktılar ama asla ikinciyi almadılar,ikisi de tığ gibi.Bize böyle bı irade lazım.Cocuklar öğle arasına geldiler,onlara makarna yaptım,ben salata kasıklarım,eskiden olsa üç dört kaşıktan bı şey olmaz diye yerdim şimdi tuzuna baktım pişince o kadar Birlikte başaracağız inşallah

8 aylik oldu canim

Allah kolaylik versin canim

Seninle teke tek kapisalimmi
Grami gramina ayni kilolarimiz:)
Tamam canım ama ben gece tartılıcam artık

Canım ablacım bence motivasyonunu bir canlıya bağlama her an her şey olabiliyor ve sana edilen duaları o kediye yönlendirdiğini düşündüm söylediğin an.

Ama o dualar senin sağlığın için edildi ve sadece onlardan destek alarak eski düzeninden farklı,belki sana bencillik olarak gelecek ama sağlığına yarayacak şekilde yaşamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…