Yaa o kadar kilon yok canimOy canım yainsan nasıl üzülüyor kedilerle ilgili pek tecrübem yok ilk kez duydum, olecekse bile insan(yani kedi) bı yalar yahu yazık yavruya
Ellerine sağlık Elif'imkilo olarak bakınca grubun en fitiyim diyeceğim ama benden bir metre önden giden göbüşüm ,yanlardan ve sırttan kat kat olan yağlarım "yok daha neler"diyor
İkili eşleştirme yapacak miyiz?vücut kitle indeksinw göre mi eslessek acaba?
Direkt vki hesaplayıp yazsalar daha kolay olmaz mı? Bu sadece eşleştirme için ya da kilosu yakın olanları eşleştir bilemedim ki hangisi daha iyiYaa o kadar kilon yok canim
Vki için herkesin boyunu yazmasi gerekiyor ya da göstergelerini güncellemeleri
Oda olabilir canim yarin bakariz eslesmelereDirekt vki hesaplayıp yazsalar daha kolay olmaz mı? Bu sadece eşleştirme için ya da kilosu yakın olanları eşleştir bilemedim ki hangisi daha iyi
Tamamdır kaptanımOda olabilir canim yarin bakariz eslesmelere
İyi geceler canımTamamdır kaptanım
Cümleten hayırlı geceler
Afiyet olsun canım
8 aylik oldu canimhoşbuldum kuzum. seninki ne kadarlık oldu
Allah kolaylik versin canimCidden zor Allah kolaylık versin geçen sene ücretsizdeydim bi nebze daha iyiydi bu sene büyük de anaokuluna başladı onu bırak al okula git evin işleri
Seninle teke tek kapisalimmiHe yaa
Niye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aittiDeğişik bi açıdan bakıcam, senin kendine yük almaman lazım yeni çıktın hastaneden lütfen
Yani kızma ama iyi olmuş.Sürekli dinlenmen gerekirken 2 saatte bir uyanacağın uğraş buluyorsun anlamadım ki
Rabbim gönlüne ferahlık versinbugün stresli ve yoğun bir gündü. çok yoruldum ve gerildim. buraya da girmeye fırsat olmadı.
sabah foto alamadım ama 90.1 çıktım tartıda
Az önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuşOy canım yainsan nasıl üzülüyor kedilerle ilgili pek tecrübem yok ilk kez duydum, olecekse bile insan(yani kedi) bı yalar yahu yazık yavruya
Ellerine sağlık Elif'imkilo olarak bakınca grubun en fitiyim diyeceğim ama benden bir metre önden giden göbüşüm ,yanlardan ve sırttan kat kat olan yağlarım "yok daha neler"diyor
İkili eşleştirme yapacak miyiz?vücut kitle indeksinw göre mi eslessek acaba?
Allah kabul etsin canımİyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Orucluydum yine kazalarimi tutuyorum 6 gün kaldı
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
İki lahmacun iki bardak ayran bir kase domates çorbası bol salata
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhaldeZipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Hepimize inşallah canım Allah razı olsunAllah kolaylik versin canim
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhaldeZipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?