Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben de bakalım kaç çıkacağım
Kaç kilosun canım
Seni gördüğüme çok sevindim canım şükür iyisiniz Allah bir daha yaşatmasın böyle felaketleri inşallah
Çok sağol canım

Allah yar ve yardımcınız olsun canım

Hayırlı cumalar canim❤

Günaydın canim hayirli cumalar ❤

Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun
Hoş geldiniz
Sonradan da çölyak olabiliyor mu insan geçmiş olsun, bir an önce halleddrsin test işlerini inşallah
Hoş geldiniz
Hemen halledecegine eminim

Amin canım, kaybettik maalesef, yaşamak için direndi, başaramadı
Yaa minik olduğu için mi sen beslemistin?Kaç tane yavrusu olmuştu?Çok üzüldüm
İkili rakip mi olalım kızlar Zipzip-
Kilosu yakın olanları ya da vki yakın olanları eşlemek güzel olur sanki
Merhaba kızlar sabah tartıldım ama buraya bir türlü giremedim cunkuuibe acile gidip alerji iğnesi oldum immunoloji ve alerji doktoruna randevu aldım çarşamba günü gidemem bakalım neden oldu böyle
Önemli bir şey değildir inşallah, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Özlemişiz canım nasılsın minikler nasılküçük de epey büyümüş ve çok kilo almamışsın sağlıcakla kurtul inşallah kilolardan

Rabbime emanet olun

6 yavrusu oldu, 3 tanesi öldü, bu 4. Ölmek üzereyken kalp masajı ve ağzına üfleyerek hayata tutundu ama anneyi tutamadı, veteriner öyleyse her iki saatte bir siz besleyin demiş, çok bağırıyordu ve anne diğer iki yavruyu yalayıp temizledi, buna sarılıyordu ama yalamadı, öleceğini anladı demekki

Eline emeğine sağlık kaptanım
Çok geçmiş olsun canım

Kaptanın ektedir

Hoşgeldin

Basın sağolsun ablam

Aynıyız

Son kaptanlara haksızlık olmasın

Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar
Sağol canım
Aynen kuzum inşallah. 31 Mayıs a kadar ödül dişında kaçamak yapmayız ve 15 kilo eksiliriz çok amin
Aminnn poldelyam.taytlarım bile dar geliyor
İkili rakip mi olalım kızlar Zipzip-
Süper fikir
Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun

Hoş geldiniz

Sonradan da çölyak olabiliyor mu insan geçmiş olsun, bir an önce halleddrsin test işlerini inşallah

Hoş geldiniz

Hemen halledecegine eminim
Maalesef canım.sagol

Değişik bi açıdan bakıcam, senin kendine yük almaman lazım yeni çıktın hastaneden lütfen
Yani kızma ama iyi olmuş.Sürekli dinlenmen gerekirken 2 saatte bir uyanacağın uğraş buluyorsun anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…