Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin❤İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Orucluydum yine kazalarimi tutuyorum 6 gün kaldı
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
İki lahmacun iki bardak ayran bir kase domates çorbası bol salata
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Gecmis olsun canim katilmak istersen bugun bildirim yapabilirsinMerhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhaldeZipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Günaydın canim❤
Allah kabul etsin canım. Bende Ramazan'a kadar tutayım diyorum. 23 de ramazanİyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhaldeZipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Günaydın canım ❤Günaydın
Sabah kalkıp çocuklara kahvaltı hazırladım. Büyüğü gönderdim kursa küçüğü birazdan ben goturcem.
Acayip aç hissediyorum. Ama kendimi frenlemek adına yemiyorum.
Son zamanlarda kanım çok düştü. Ferritin 3.3
Cayi azalttım kahveyi bırakmam gerek. Kahve değil de çayı çok severim
Rabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsunNiye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aitti.
Benim en büyük motivasyonum kedinin hamile olmasıydı, terapilerde yorulduysan biraz dinlen diyen terapiste bile devam edelim kedim hamile yetişmem lazım diyordum.
Hastanedeki terapist lütfen bu moral, motivasyon ve iyi düşüncelerinizi devam ettirin, çok önemli diyordu.
Hamdolsun ben iyiyim, kedim de beni beklemiş, yavrularında dünyada nasibi yokmuş
Hayvanlar açısından mantıklı elbetAz önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuş
Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallahBende sabah tartılmıştım, geçen haftayla aynı
84,100
Yarışlarda yokum
Kendi kendime çabalamak istiyorum, çok sıkmadan
Allah kabul etsinİyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
Günaydın canımGünaydın
Ben hem kahveci hem cayciyimGünaydın
Sabah kalkıp çocuklara kahvaltı hazırladım. Büyüğü gönderdim kursa küçüğü birazdan ben goturcem.
Acayip aç hissediyorum. Ama kendimi frenlemek adına yemiyorum.
Son zamanlarda kanım çok düştü. Ferritin 3.3
Cayi azalttım kahveyi bırakmam gerek. Kahve değil de çayı çok severim
Âman dikkat et canım. Annede ki kansızlık bebeğin gelişimine etki ediyor. Tek başına sana değil senden gelecek yeni nesilede etkisi var. Kadın olmak zor.Günaydın canım ❤
Bende cayi cok seviyorum ama azaltmam lazım kan ilacida içmiyorum 2 aydır
Bende bardak termosa ılık su koyup çay niyetine içiyorum. Bende iş yerinde böyle bir çözüm buldumRabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsun
Hayvanlar açısından mantıklı elbet
Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallah
Allah kabul etsin
Günaydın canım
Ben hem kahveci hem cayciyimkahve içtiğim boraslikat fincanda(300 ml) su içmeyi çözüm olarak buldum. Suyu daha rahat icebildigimi fark ettim.İnce belli bardakta içiyorsam bile çayı, şişeden bardağa döküp döküp yudumla.Bwlki ise yarar
Evet bunu biliyordm ne aci insan üzülüyor ama Anne saglikli olanlara odaklaniyor ki yetebilmek icin sanrm gücsüz olani zaten gözden cikarmis oluyor direk ne aciAz önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuş
Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız
Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum
Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim
artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz
Tamam kaptanim
Günaydın canim
Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum
Hadi hayirli olsun baslangicin canimSelam kızlar sabah giremedim ama tartıldım inşallah vereceğim bu kezhep aynı şeyi diyorum ama Zipzip- beni de ekler misin Eki Görüntüle 3212810
Yaa gecmis olsun neyin var leylak bence iyiysen bugun yarin da tartilip katilabillrsn tabi kaptan ne der bilmiyormMerhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhaldeZipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
senceDeenniizz hosgeldin canim 2 cocuk düsünüyordun oldu demek masallah büyümüs bile kiz senin menüleri unutamiyorum yine öyle yiyormusun öyleyse az bile almissin
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?