• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menüyü yazayım
Sabah
Yok

Öğle
Bir tabak etli kurutulmuş taze fasulye yemeği
Bir tane Yulaf lavaş (kendim yaptım)

Ara
Çok ince bir dilim yaş pasta

Akşam
Airyfry da yağsız patates kızartması
Yoğurt
Bir tane tavuk but

Ara
Üç tane hurma

Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim❤
İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Orucluydum yine kazalarimi tutuyorum 6 gün kaldı
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
İki lahmacun iki bardak ayran bir kase domates çorbası bol salata
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin❤
Merhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhalde Zipzip- Zipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Gecmis olsun canim katilmak istersen bugun bildirim yapabilirsin🥰
Günaydın kızlar ❤

tartıldım bu sabah, en son 64,60 falandım sanırım bugün 65,20 çıktım

Zipzip- Zipzip-
Günaydın canim❤

Günaydın
Sabah kalkıp çocuklara kahvaltı hazırladım. Büyüğü gönderdim kursa küçüğü birazdan ben goturcem.
Acayip aç hissediyorum. Ama kendimi frenlemek adına yemiyorum.
Son zamanlarda kanım çok düştü. Ferritin 3.3😭
Cayi azalttım kahveyi bırakmam gerek. Kahve değil de çayı çok severim ❤️

Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
Bir avuç kadar cekirdek yedim iftardan sonra bir litre su içtim sahura kadar iki litre tamamlayacagim.cunku uyumuyorum
Allah kabul etsin canım. Bende Ramazan'a kadar tutayım diyorum. 23 de ramazan
Merhaba kizlar persembe gecesinden beri rahatsizdim bugun tartilamadim .Mesajlari da okuyamadim gruplar olustu mu bilmiyorum tartilmadigim icin dahil olamam herhalde Zipzip- Zipzip- kaptsnim ben buralarda takilip yarisma baslayacaksa haftaya da dahil olabilirim
Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın ❤️

Günaydın
Sabah kalkıp çocuklara kahvaltı hazırladım. Büyüğü gönderdim kursa küçüğü birazdan ben goturcem.
Günaydın canım ❤
Bende cayi cok seviyorum ama azaltmam lazım kan ilacida içmiyorum 2 aydır 🙈

Niye kızayım tatlım, var bundada bir hayır. Hafta sonuna denk gelseydi oğlanlarla dönüşümlü bakardık, onlar sabahçı olunca bakım bana kaldı. Doğum, veteriner ve temizlik onlara aitti 🙂.
Benim en büyük motivasyonum kedinin hamile olmasıydı, terapilerde yorulduysan biraz dinlen diyen terapiste bile devam edelim kedim hamile yetişmem lazım diyordum 😁.
Hastanedeki terapist lütfen bu moral, motivasyon ve iyi düşüncelerinizi devam ettirin, çok önemli diyordu 😁.
Hamdolsun ben iyiyim, kedim de beni beklemiş, yavrularında dünyada nasibi yokmuş 😔
Rabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsun🤗
Az önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuş
Hayvanlar açısından mantıklı elbet ☺️
Bende sabah tartılmıştım, geçen haftayla aynı
84,100
Yarışlarda yokum
Kendi kendime çabalamak istiyorum, çok sıkmadan
Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallah 🤗
Sahur
İki yumurta iki havuç
İftar
Allah kabul etsin 🤗
Günaydın canım 🥰🥰
Günaydın
Ben hem kahveci hem cayciyim🥴 kahve içtiğim boraslikat fincanda(300 ml) su içmeyi çözüm olarak buldum. Suyu daha rahat icebildigimi fark ettim.İnce belli bardakta içiyorsam bile çayı, şişeden bardağa döküp döküp yudumla.Bwlki ise yarar

Günaydın canım ❤
Bende cayi cok seviyorum ama azaltmam lazım kan ilacida içmiyorum 2 aydır 🙈
Âman dikkat et canım. Annede ki kansızlık bebeğin gelişimine etki ediyor. Tek başına sana değil senden gelecek yeni nesilede etkisi var. Kadın olmak zor.
Kansızlık depresyon ve kilo sürecinde de sorun yaratıyor.
Ben kendime bile bakamıyorum diyorum bazen 🙄

Rabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsun🤗

Hayvanlar açısından mantıklı elbet ☺️

Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallah 🤗

Allah kabul etsin 🤗

Günaydın canım 🥰🥰

Ben hem kahveci hem cayciyim🥴 kahve içtiğim boraslikat fincanda(300 ml) su içmeyi çözüm olarak buldum. Suyu daha rahat icebildigimi fark ettim.İnce belli bardakta içiyorsam bile çayı, şişeden bardağa döküp döküp yudumla.Bwlki ise yarar
Bende bardak termosa ılık su koyup çay niyetine içiyorum. Bende iş yerinde böyle bir çözüm buldum

Az önce netten okuduğuma göre, anne güçsüz olanla ilgilenmeyip, güçlü olanları hayatta tutmak için çabalıyormuş
Evet bunu biliyordm ne aci insan üzülüyor ama Anne saglikli olanlara odaklaniyor ki yetebilmek icin sanrm gücsüz olani zaten gözden cikarmis oluyor direk ne aci
Hosgeldin tekrardan bende elif 33 yaşındayim insallah hedefine birlikte ulaşırız 🥰

Haftaya güzel eksilerle geleceksin Burcum 💕

Tamam canim masterfit yaparsak ekleyecegim🥰

artin cok degil canim haftaya eksiler gelir ,kitlenme probleminide çözülduyse guzel bir eksi gelecektir cumaya

Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin 🥰

Merhaba canim guzel eksi tebrik ederim 💕
Bugunden itibaren menuleri paylasmaya devam edeceğiz

Tamam kaptanim 💕

Günaydın canim 💕

Bireysel yarisma yapalim cumaya Kırmızı kaptani secelim diye düşünüyorum
😍🤗
Selam kızlar sabah giremedim ama tartıldım inşallah vereceğim bu kez 😍 hep aynı şeyi diyorum ama 🤦 Zipzip- Zipzip- beni de ekler misin Eki Görüntüle 3212810
Hadi hayirli olsun baslangicin canim
Yaa gecmis olsun neyin var leylak bence iyiysen bugun yarin da tartilip katilabillrsn tabi kaptan ne der bilmiyorm Zipzip- Zipzip-

Bugünkü menüyü yazayım
Sabah
Yok

Öğle
Bir tabak etli kurutulmuş taze fasulye yemeği
Bir tane Yulaf lavaş (kendim yaptım)

Ara
Çok ince bir dilim yaş pasta

Akşam
Airyfry da yağsız patates kızartması
Yoğurt
Bir tane tavuk but