- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.342
- 598
- 35
İnşallah canımRabbim tevekkulunu artırsın,maşallah ne güzel bakıyorsun
Hayvanlar açısından mantıklı elbet
Sabit kalman bile çok iyi ablam , zamanla hareketin arttikca eksiye de geçersin inşallah
Allah kabul etsin
Günaydın canım
Ben hem kahveci hem cayciyimkahve içtiğim boraslikat fincanda(300 ml) su içmeyi çözüm olarak buldum. Suyu daha rahat icebildigimi fark ettim.İnce belli bardakta içiyorsam bile çayı, şişeden bardağa döküp döküp yudumla.Bwlki ise yarar
Demekki yaşamayacağını anladı, bağlanmak da istemediEvet bunu biliyordm ne aci insan üzülüyor ama Anne saglikli olanlara odaklaniyor ki yetebilmek icin sanrm gücsüz olani zaten gözden cikarmis oluyor direk ne aci
Hadi hayirli olsun baslangicin canim
Yaa gecmis olsun neyin var leylak bence iyiysen bugun yarin da tartilip katilabillrsn tabi kaptan ne der bilmiyormZipzip-
Hamdolsun kuzum çok daha iyiyim, minnoşlarda acayip motive ediyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım iyi diyelim iyi olalım çarşamba günü immunoloji ce alerji doktoruna randevu aldım gidecem bakalımAfiyet olsun canımnasılsın tatlim
İyi olmana çok seviniyorum canımHamdolsun kuzum çok daha iyiyim, minnoşlarda acayip motive ediyor
Sen nasılsın
Günaydın canim❤Günaydın kizlarr
Günaydın canim ❤Günaydin kizlarlimonlu maydonozlu suyumu iciyorum suanda
Dikkat ediyorum canim eylulde kan verdim degerlerim cok düşüktü simdi normal seviyeye geldi kan ilacını biraktim ama 1 ay sonra tekrar kan verip baktiracagimÂman dikkat et canım. Annede ki kansızlık bebeğin gelişimine etki ediyor. Tek başına sana değil senden gelecek yeni nesilede etkisi var. Kadın olmak zor.
Kansızlık depresyon ve kilo sürecinde de sorun yaratıyor.
Ben kendime bile bakamıyorum diyorum bazen
Selam canim hosgeldin ❤selam kızlar,
Herkes iyidir umarım. Ben de yavaştan şöyle kenarda köşede takılmaya başlayayım. Havasından suyundan belki bir motive gelir
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
dün üç beş kurabiye börek tatlı vs yedimama alışcam inşallah dikkat etme düzenine. şimdi sabah sabah yediklerimi yazıp asabınızı bozmayım
Günaydın kaptanim ❤Günaydın MasterFit in güzel çıtır tatlı hatunları
Günaydın canim❤Günaydın canlarım.aslinda 6 da kalktım günaydın demeyi unutmuşum.Cordelia balım ikili gruplar yapacakmiyiz?
Takim kaptani secmedik bu haftaBugün tartilacaktim
Ama kim takım kaptanı falan bilmiyorum
Muhteşem ojelerimi ve ben
4 Mart cumartesi kilom 67.5
Zipzip-
Hayirli sabahlar gezegenim❤Hayırlı sabahlar kızlar
Bugün tekrar tartıldım 83,400
Dünden beri 700 gr gitmiş
Havaya girmiyorum çünkü ödem çok oluyor
Herkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?Günaydın canlarım.aslinda 6 da kalktım günaydın demeyi unutmuşum.Cordelia balım ikili gruplar yapacakmiyiz?
yakın kiloları eşleştirmek mantıklıHerkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?
Canım ikili yarış olacaksa beni dahil etme olur mu? Henüz kendimi menu yazacak adım yazacak ya da bunların takibini yapacak havada hissetmiyorumHerkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?
İyi olmana sevindim canım.Ben de iyiyim şükürHamdolsun kuzum çok daha iyiyim, minnoşlarda acayip motive ediyor
Sen nasılsın
Bilmem ki sen yapsan olmaz mı?Herkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?
Akşam yaparım canım. Evde değilimBilmem ki sen yapsan olmaz mı?
Daha ciddi oluyor sanki öyle
Valla ben ikili takıma yazarım.Canım ikili yarış olacaksa beni dahil etme olur mu? Henüz kendimi menu yazacak adım yazacak ya da bunların takibini yapacak havada hissetmiyorum
Kendi kilo kontrolümü yapabilmek adına yarışmak istiyorum sadece
Derseniz ki bu şekilde olmaz ben de sizi takip ederim kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde dahil olurum size ❤
Tmm canım. şimdiden eline sağlıkAkşam yaparım canım. Evde değilim
Sen seç bence de canım öyle daha iyi olurHerkes rakip seçsin mi ben mi yapayım?
Tek bana deyil cano hep beraber iyi olalım, hep birbirimize sevinelimİyi olmana çok seviniyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?