Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Var vallahi yazmayı unuttum 3 salatalık turşusu yedim. Tuzlu degildi ama turşu tursudur. Kısır da yedim. Neyse c.tesi pazar brokoli yoğurt halledeceğim ödemi.
Bak nasıl takip ama cuma cumartesi ödem yapacak malzemeler tuketiyorsun hafta içi anca ödem ile uğraşıyorsun sonra yavaş kilo veriyorum dit yanlış cevap tuz alımını ve ödem yapacak yiyeceklerin listesini yap kendine tavuk ödem yapmazken köfte ödem yapıyor bende ayarı kaçırmam mesala köfte yesem bile

İçten içe Sen de mavinin kazanmasını istiyorsun değil mi helal Yusufi ,

Böyle görünce insan hevesleniyor. Eline sağlık
Bı ben anlamadım bu ketejonik diyeti

İçten içe Sen de mavinin kazanmasını istiyorsun değil mi helal Yusufi ,
Hayır ben herkesin kilo vermesini istiyorum tabi en çok kırmızi takımın bugün yavaşladı kilom diyince ben biraz takintiyim bütün menüleri okurum kendime göre yorumlarım senin için çıkardığım yorum buydu

Ama sen böyle tatlı bir cordişken nasıl oldu bu olamaz sen koskoca bir kraliçesin oldu mu hiç bu
Eki Görüntüle 3198418
Çok fenasin
gel diyorum prensesim gelmiyorsun haftaya tribünlerden sahaya alıyoruz artık seni
Hiç yapamam gibi geliyor. Kaç haftadır aynı yerde sayıyorum. Bu hafta pazartesi den beri 79 su bugün yine 80 oldum
79 u bı garantiye alayım gelirim belki sizle burada olmakta güzel. Mesela bugün adımımı tamamladım. Ek olarak bacak basen egzersizleri yaptım. Bugün bira zayıfladın sanki dediler. 4 kg verdim yaa eşim sürekli yüzün küçüldü diyor. Etlerim yumuşadı

Eşini duyma kilo vermeni yavaslatir böyle yorumlar yeterli gelmeye yada işte zayıfladım bak eşim dostum da diyor şunu yesem birşey olmaz demeye döner iş
Sana karbon yaramıyor üzgünüm spor yaptığın günler protein spor yapmadığın günler sebze beslensen çok şahane kilolar vereceksin ben eminim bağırsak problemlemin var senin menülerde kabak olmalı her daim tabi bunlar nacizane fikirler

Afiyet olsun kaptanim ❤

Farkındayım canım. Bir de geç yatıyorum uyku düzensizliği yüzünden veremiyorum. Geçen hafta nohut barbunya yedim. C.tesi çiğ köfte yedim. Son saniye eksiye döndüm teşekkürler yorumun için.

Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
Yarım fırın patates
4 YK menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal

Ara:1trabzon hurması

Akşam:18.00
Haşlanmış tavuk
4 YK pilav
Salata

19.00
1 bardak süt

Su:2 litre
Zipzip-
İşte maviye yakışır menü . İşte Zehra Güneş . Muhteşemsin afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…