- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Messi kaptan olduTakımın Ronaldo'su muhteşemsin her zamanki gibiTebrikler canımmm.
30.000 adım attığın için dedim 10-15 de gerek yok. Haklısın ama kas yapmiyore biz. Seni yeneceyim bu haftaTamam canım uygun ağır spor yapmiyoruz ki canım hani agirlik kaldirsak ağır kardiyo yapsak evet ama bizim yaptığımız çok hafif spor ip atlama da gendel de hafta bir kas dinledirirdim yürüyüş bana hafif geliyor
Çok şükür canım. Cordeliani unutmaEvet hala hastanedeyim, normal insanlara göre küçük, bana göre büyük ilerlemeler var maşallah
Bugün birde hafıza testi yaptılar, onu da geçtim
Maşallah gezegenimm çok daha iyi olacakEvet hala hastanedeyim, normal insanlara göre küçük, bana göre büyük ilerlemeler var maşallah
Bugün birde hafıza testi yaptılar, onu da geçtim
Afiyet olsun kırmızı kaptan yağ bal şeker olsun.
Ama sen böyle tatlı bir cordişken nasıl oldu bu olamaz sen koskoca bir kraliçesin oldu mu hiç buAfiyet olsun kırmızı kaptan yağ bal şeker olsun.
Oldu olduAma sen böyle tatlı bir cordişken nasıl oldu bu olamaz sen koskoca bir kraliçesin oldu mu hiç bu
Eki Görüntüle 3198418
Teşekkür ederim. 78 i görürüm bu gazla
Oyy sağ ol canim çizkekim.
Hadi bastır cordiş.
Hiç şansı yok üzgünüm karşısında Messi var messiJasminium84 kaptanımmmm bilgeyogii kaptanımı yenmek için nasıl bir yol izleyeceksin p.tesi Challenge kazanacaksın di mi? Canım mavi kaptanım
Rap rap rapOyy sağ ol canim çizkekim.
Hadi bastır cordiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?