• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
arke arke
💌💌💌Salı 💌💌💌

💌Sabah 9
3 yumurta
3 d karışık peynir
2 yk domates biber sos, marul
10 zeytin, 2 ceviz

💌13
2 parça haşlama et
Saata

💌14 h. Cevizi yağli kahve

💌19
3 dilim hellim peyniri
Brokolili lahana turşusu kavurma ( uydurmasyon )
10 kabuklu fıstık

💌💌💌Spor 1700 adım+15 dk Leslie+ 26 dk Ebru Şallı ile pilates 💌💌💌

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Aç karna : tarçın zencefil zerdeçal çayı
Kahvaltı
1000015471.webp

Ara öğün
1 avuc badem
1 avuc antep fıstığı

18.00
İspanak yemeği
1 bugday ekmek

2 litre su

Kızlar dün giremedim siteye. Bugün mesajlar çok birikmisti. Hızlıca okudum. Çocuğu hasta olanlara kendi hasta olanlara acil şifalar dilerim. İnşallah bir an önce herkes sağlığına kavuşur. Napsak hepiniz bir olup mesajlara 🧿 nazar boncuğuyla filan mı başlasak. Umarım bir an önce şu hastaliklar bir biter de grup yeniden neşelenir 🙏🩷

Ellssa Ellssa kaptanım, acil şifalar çok üzüldüm yazdikarina. Ama yüreğini ferah tut en azından doktorlar farketmiş emar istemiş. İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım benim 🙏🤍 Perşembe için şimdiden kolaylıklar 🙏 hayırlı haberler al inş.

Kızlar dün giremedim siteye. Bugün mesajlar çok birikmisti. Hızlıca okudum. Çocuğu hasta olanlara kendi hasta olanlara acil şifalar dilerim. İnşallah bir an önce herkes sağlığına kavuşur. Napsak hepiniz bir olup mesajlara 🧿 nazar boncuğuyla filan mı başlasak. Umarım bir an önce şu hastaliklar bir biter de grup yeniden neşelenir 🙏🩷
Evet benimde çocugum hasta iki gün dür hastane gidip geliyoruz çok morelim bozuk

4 Mart menüm (gittikçe saçmalayan menülerim.oluyor.yoruma gerek yok canlar Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Sabah 9:00 çavdar ekmeği ve biraz peynir
12:00 haşlanmis yumurtadan yapılan puding ve bir tane patatesli börek
16:00 bir lahmacun bolca maydanoz limon
Spor olarak biraz yürüdüm ama yürümüş olmak için
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus canım kaptiş sen beni karşı takıma mi gondersen acaba 😂😂 hala hakkın var salı bitmiş sayılmaz

Eklentiler

• 1000170242.webp
    1000170242.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 1
Hayırlı geceler güzelliklerim :KK36:
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Ben :KK57: böyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim :KK36:
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum :KK61::KK61:
Çok geçmiş olsun acil şifalar

4 mart menü
Sahur
2 yumurta, 3 kaşık lor bol yeşillik ile omlet, 10 zeytin, domates salatalık roka 1 dilim tb ekmek, 1 bardak süt

İftar
1 kase hindi yahni(1 küçük parça patates ve havuçlu)
4-5 kaşık fırında karnabahar üzerine yoğurt, salata, 1 dilim su böreği

1 dilim ananas 1 fincan papatya çayı
2.5 litre su, 11.000adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
1000017146.webp
Regl oldum ama sahur iftar düzeniyle devam ederim sadece su içerim arada

Tebrik ederim arke arke hastalık ve ilaça rağmen eksi çıkmak iyidir. Ben biraz hızlı dönemdeyim o yüzden böyle 🫢
Çoğu kişi bildirim yapmadı. Artılar da gidecek . Kimseyi vermiyorum, mavi takımdan @sibel_84 ü alıyorum ♥️
Eğer bir kişiyi almak istiyorsan birini vermen gerekiyor. Haksızlık olur o zaman Kimseyi vermek istemiyorsan da alamazsın ❤️ Ya değiş tokuş olur ya da hiç olmaz aynen devam eder
Cok geçmiş olsun boncugum kiz sen niye oturuyon sahura kadar yat uyusana
Kalkamıyorum o zaman yaa çok yorgunum vallahi, uyusam bir dert uyumasam ayrı dert 🥴

İyi geceler 🌙

Bugün yediklerim :

Sahur : 2 yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 ceviz, 1 bardak kefir, salata

İftar : 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak patlıcanlı güveç, 2 kaşık pilav, cacık, turşu, 1 dilim güllaç

2 litre su
65 dakika boosted walk Leslie

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Back