- 14 Şubat 2021
- 1.592
- 9.776
- 108
- 44
Kendimi Erol Taş gibi hissettimBu hafta da değişik bir gaza gelmistim. Ayrıldık seninle arkedasim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi Erol Taş gibi hissettimBu hafta da değişik bir gaza gelmistim. Ayrıldık seninle arkedasim![]()
Evet benimde çocugum hasta iki gün dür hastane gidip geliyoruz çok morelim bozukKızlar dün giremedim siteye. Bugün mesajlar çok birikmisti. Hızlıca okudum. Çocuğu hasta olanlara kendi hasta olanlara acil şifalar dilerim. İnşallah bir an önce herkes sağlığına kavuşur. Napsak hepiniz bir olup mesajlaranazar boncuğuyla filan mı başlasak. Umarım bir an önce şu hastaliklar bir biter de grup yeniden neşelenir
![]()
Çok geçmiş olsun acil şifalarHayırlı geceler güzelliklerim
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Benböyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum![]()
Haftalardır sabit geliyorum ve 2 haftadır d çocuklar hasta hastane uykusuzluk düzensiz beslenme hersy var
bluegreeneyes
62.25 Lavinia_98
63.40 @Ilyusa 72.00 @gezegenfeza 82.90 FitFiliz
80.50 Ellssa
70.90 @Nazlimuuu 85.10 @cinecin 84.50 belmayne 73.00
Kızlar nerelerdesiniz , cumartesiden beri yoksunuz![]()
Geçmiş olsun.. özellikle cocuklara çok üzülüyor insanEvet benimde çocugum hasta iki gün dür hastane gidip geliyoruz çok morelim bozuk
Bence çok iyi
Eğer bir kişiyi almak istiyorsan birini vermen gerekiyor. Haksızlık olur o zaman Kimseyi vermek istemiyorsan da alamazsın
Kalkamıyorum o zaman yaa çok yorgunum vallahi, uyusam bir dert uyumasam ayrı dertCok geçmiş olsun boncugum kiz sen niye oturuyon sahura kadar yat uyusana