Evet canim dahil olmadim bu ara motivasyonum yokiyi yaptın kuzum bu hafta yine dahil olmamışsın. seninle mavi de yarışırdık. Sen de takımın Saliha Şahin i olurdun. Teytey tey
Aynen poldelyam kırmızı takım tozumuzu yutacakO zaman milli birlik duygusu ilen yola çıkıp , smaça yükselip plaseyi bırakırız.
Jasminium84 gel hele kaptanım kırmızılar Ronaldo Messi diyor. Biz de milli valeybol takımı olalım. Ben Hande Baladin sen de Eda Erdem ol. @Willemijn- Simge Aköz Pnrrr-12 canım Cansu Özbay
Mavi show
Sağol bitanemİşte maviye yakışır menü . İşte Zehra Güneş. Muhteşemsin afiyet olsun.
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim❤
Maviler bomba gibi geliyorlar daha farkında değiller, ronaldo messi peeehhhhJasminium84 gel hele kaptanım kırmızılar Ronaldo Messi diyor. Biz de milli valeybol takımı olalım. Ben Hande Baladin sen de Eda Erdem ol. @Willemijn- Simge Aköz Pnrrr-12 canım Cansu Özbay
Mavi show
Tabii ki kazanacağım canım yoldaşım sağlam bi planla geleceğim yarınaJasminium84 kaptanımmmm bilgeyogii kaptanımı yenmek için nasıl bir yol izleyeceksin p.tesi Challenge kazanacaksın di mi? Canım mavi kaptanım
Balımm görümcemdeyim gelemiyorum burayaYöneticiler kelime başına para mı alıyor kimse de çıt yok çocuk mu uyuyor hunhuuu
Hahahahahahaaa sen bugün çok komiksin tatlım ilahi çok yaşa e miHiç şansı yok üzgünüm karşısında Messi var messi
Güveninizi boşa çıkarmayacağım canım takımdaşım
Oooo en iyi pasör ü seçtim. Yolla gelsinOlurrrr benim valeybol gecmisimde var ah ah o zamanlar iyi de oynardim yenecegiz bu haftas bomba gibi geliyoruzz
Cok iyidiiNe kadar gaza ihtiyacimiz varmis kizlar.
Ama ben cok iyi bir deyim kesfettimgaz gaz diyip duruyoruz ama asıl gazın rengi ne renktirrrr. Maviiiiii
Not: Telif hakkı bana aittir
BenimdeeeNeden aklıma başka bi gaz geldi asıl gaz deyince
Nasıl motive etcez seni kuzum. Bu hafta yedekte dinlen haftaya alalım seni sahalaraEvet canim dahil olmadim bu ara motivasyonum yok
Sporlarda size eslik etmeye çalışırım
Heyyytttt be benim yoldaşlarım şahane yaaNe kadar gaza ihtiyacimiz varmis kizlar.
Ama ben cok iyi bir deyim kesfettimgaz gaz diyip duruyoruz ama asıl gazın rengi ne renktirrrr. Maviiiiii
Not: Telif hakkı bana aittir
Hic bilmiyorum canimNasıl motive etcez seni kuzum. Bu hafta yedekte dinlen haftaya alalım seni sahalara
Odalar da tura devamHic bilmiyorum canim
Sadece yürüyüş yapabiliyorum havalar sogudu baska birsey dusunmeliyim
Bu cuma - % 4 ile geldim de.Mavişim diyorum, bSka ne diyeyim
Oooo en iyi pasör ü seçtim. Yolla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?