- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Üzgünüm maviler kabulumuz değilHerkes uyudu galiba kırmızı karargaha sizayim bakayım ne durumda herkes
Evet canim güleceksiniz bizim nasıl kazandığımızi görünce böyle gülmek ile ağlamak arasında bir noktada kalacaksınız
Sabaha eksiyimKırmızı takımımın menüleri şuan için eksik olanları:Ucmelekannesi fesang Hedef60kgolmak aypare ackerman canlarımm sizinkileri yarın kontrol edeceğim.. Herkese iyi geceler kızlarr
Tatlım sizin takımda sarı takımda mı menü yazıyorKırmızı takımımın menüleri şuan için eksik olanları:Ucmelekannesi fesang Hedef60kgolmak aypare ackerman canlarımm sizinkileri yarın kontrol edeceğim.. Herkese iyi geceler kızlarr
Eda Erdem in bir fanatiği olabilirim ama şuan gönlüm kalbim destedim messi
Hımm onlara tekrar bakayım ben isimleri yazdım sarı kırmızı ayırmadım sağ ol canımTatlım sizin takımda sarı takımda mı menü yazıyor
Neden aklıma başka bi gaz geldi asıl gaz deyinceNe kadar gaza ihtiyacimiz varmis kizlar.
Ama ben cok iyi bir deyim kesfettimgaz gaz diyip duruyoruz ama asıl gazın rengi ne renktirrrr. Maviiiiii
Not: Telif hakkı bana aittir
Ödemin benle işi yok şeker yok hayatımda tuz minimum regl desen daha var yediklerimden ödem yapacakta yok ama senin menüde ödemli yiyecekler olabilirDua etcem bol bol ödem yap emi.
Neden aklıma başka bi gaz geldi asıl gaz deyince
Böyle görünce insan hevesleniyor. Eline sağlık
Masterfit Yarışması 62.Etap Kırmızı Takım bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7 E Elif Tolga Kırmızı 74.0 Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 @Ilazram Kırmızı 77.90 @DombiliKus Kırmızı 89.25 @Mavikus_ Kırmızı 73.4 fesang Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5 @Pnrrr-12 Mavi 76.10 @Willemijn- Mavi 62.5 @Kinoalihatun Mavi 81.15 @Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia Mavi 80.05 @erenmothers Mavi-Sarı @Beyaz leylak Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı Yeşil Takım @Suskunkardelen Yeşil 66.7
Bı ben anlamadım bu ketejonik diyetiİyi akşamlar kızlar. Ben yeme işini bitirdim, biraz ortalığı toparlayıp spor yapmak niyetindeyim.
Menümü paylaşayım;
27 Ocak Cuma
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta,
30 gr peynir,
30 gr zeytin,
1 avuç roka ve maydonoz.
Akşam 17.45
350 gr piliç ızgara tava (artık açıklama ihtiyacı hissediyorum; 350 gr da 29,4 gr yağ ve 63,7 gr protein var),
1 kazan yeşil salata,
2 yk sızma zeytinyağ.
Ketojenik diyetle başladım yine bu serüvene, yağ makrom baya eksik kaldı, spor öncesi kahvemi muhtemelen hindistan cevizi yağlı içeceğim.
Su:3 lt ye tamamlayacağım(az kaldı). Saatimi şarja takıp işe güce geçiyorum artık.bilgeyogii @Zipzip-
Vay be gaza bakTeşekkür ederim canımm. Hep birlikte bu işin olacağına inancım tam bu takım cumaya büyük işler başaracak. Diyetlere sadık sporlara asılmış bir kırmızı takımız biz
Kırmızı savaşçılarımm
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
@Ilazram
fesang
Hedef60kgolmak
@Mavikus_
@DombiliKus
aypare ackerman
Eki Görüntüle 3198410
Her sey lazim vücudaÖdemin benle işi yok şeker yok hayatımda tuz minimum regl desen daha var yediklerimden ödem yapacakta yok ama senin menüde ödemli yiyecekler olabilir
Var vallahi yazmayı unuttum 3 salatalık turşusu yedim. Tuzlu degildi ama turşu tursudur. Kısır da yedim. Neyse c.tesi pazar brokoli yoğurt halledeceğim ödemi.Ödemin benle işi yok şeker yok hayatımda tuz minimum regl desen daha var yediklerimden ödem yapacakta yok ama senin menüde ödemli yiyecekler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?