Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım

Bilmiyorum yiyorum...evdeki hamur işlerine hiç direnesim yok , hiç sahlikli beslenme için çaba harcayasim yok. Bir iki cabalasam üçüncü de pes ediyorum. Bir bahane buluyorum.orucu bile zor tutuyorum bu şekilde takımda olmak da vicdanen beni rahatsız ediyor

Afiyet olsun
Canım her gün Spor yapma bence... Ama sen bilirsin.
Yarışa yarın başlayalım çarşamba bitsin. 5 günlük bir yarış. Uygun mu?
Tamam canım uygun ağır spor yapmiyoruz ki canım hani agirlik kaldirsak ağır kardiyo yapsak evet ama bizim yaptığımız çok hafif spor ip atlama da gendel de hafta bir kas dinledirirdim yürüyüş bana hafif geliyor

27 ocak cuma

15.30
5 tane mercimek kofte
1 kucuk kase sehriye salatasi(bol yesillik vardi icinde)
2 catal tatli

Su 2 lt
Spor aksam cocuklar yatinca yapmayi planliyorum
Yaparsam etiketlerim
Canım menülere beni de etiketlersen ben de görebilirim. Hem takım kaptanını hem Zipzip- sporda da Cordelia ekliyoruz. Harika afiyet olsun canım. Sporda da güzel işler çıkaracağına eminim. Kırmızı takımız biz hep birlikte başaracağız

Afiyet olsun canim
Sporda harika

Unutmusum canim
Sonradan alinti yapip etiketledim

Ketojenik beslenme harika canımm. Menün çok güzel bayıldım. Bu programla haftaya cuma harika bir eksiyle geleceksin Hallederiz 'um.. Hindistan cevizini ben de kullanıyorum harika bir enerji yakıcı tebrikler canım. Sporunda harika olacak eminim. Kırmızı takımız biz biz de idare eder yoktur mükemmel vardır. Hep beraber mükemmel yağ yakıyoruzz bu hafta

Afiyet olsun canım biraz da hareket katabilirsek canavar olur. Bir de pasta gibi karbonhidratlar yerine seni çabuk acıktırmayacak yiyeceklere yönelmen ufacık bir tavsiye olunur. Kırmızı takımımızın maviş kuşu harikasın.

Afiyet olsun canim ❤

Takımın Ronaldo'su muhteşemsin her zamanki gibi Tebrikler canımmm.

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim diyet yapamıyorum ama beeeen
Aaaa ama nedennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…