• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Fit mutlu anne Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim 🤦 Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok 🙈 Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Geçmiş olsun canım🙏🥺

Bilmiyorum yiyorum...evdeki hamur işlerine hiç direnesim yok , hiç sahlikli beslenme için çaba harcayasim yok. Bir iki cabalasam üçüncü de pes ediyorum. Bir bahane buluyorum.orucu bile zor tutuyorum :( bu şekilde takımda olmak da vicdanen beni rahatsız ediyor

Afiyet olsun 💙
Canım her gün Spor yapma bence... Ama sen bilirsin.
Yarışa yarın başlayalım çarşamba bitsin. 5 günlük bir yarış. Uygun mu?
Tamam canım uygun ağır spor yapmiyoruz ki canım hani agirlik kaldirsak ağır kardiyo yapsak evet ama bizim yaptığımız çok hafif spor ip atlama da gendel de hafta bir kas dinledirirdim yürüyüş bana hafif geliyor

27 ocak cuma

15.30
5 tane mercimek kofte
1 kucuk kase sehriye salatasi(bol yesillik vardi icinde)
2 catal tatli

Su 2 lt
Spor aksam cocuklar yatinca yapmayi planliyorum
Yaparsam etiketlerim
Canım menülere beni de etiketlersen ben de görebilirim. Hem takım kaptanını hem Zipzip- Zipzip- sporda da Cordelia Cordelia ekliyoruz. Harika afiyet olsun canım. Sporda da güzel işler çıkaracağına eminim. Kırmızı takımız biz hep birlikte başaracağız 😍😍❤️

Menü bildirimi
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
1 adet sahanda yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1 kase yeşil salata
Çay kahve
Akşam 18:00
3 adet tavuk kanat
2 yemek kaşığı pilav
Pişmiş sebze fırında: 1 adet domates 1 adet biber 1 adet sagon 2 elma dilim patates
Ayran
Su 3
Spor bildirimi 27.01.23 cuma
Koşu bandim bozuldu son parti yapamadım.
Adım:21578
bilgeyogii bilgeyogii Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim
Sporda harika

Canım menülere beni de etiketlersen ben de görebilirim. Hem takım kaptanını hem Zipzip- Zipzip- sporda da Cordelia Cordelia ekliyoruz. Harika afiyet olsun canım. Sporda da güzel işler çıkaracağına eminim. Kırmızı takımız biz hep birlikte başaracağız 😍😍❤️
Unutmusum canim
Sonradan alinti yapip etiketledim

Hoşbuldum kaptanım müthiş kilo vermişsin süper bu hafta hep birlikte güzel kilolar verelim :KK200:
Teşekkür ederim canımm. Hep birlikte bu işin olacağına inancım tam bu takım cumaya büyük işler başaracak. Diyetlere sadık sporlara asılmış bir kırmızı takımız biz 😍😍❤️
Kırmızı savaşçılarımm ❤️❤️
E Elif Tolga
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
I Ilyusa
fesang fesang
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Mavikus_ Mavikus_
Hallederiz Hallederiz
aypare ackerman aypare ackerman

9f874e1b6417adfad53004722df5d4d8.jpg

İyi akşamlar kızlar. Ben yeme işini bitirdim, biraz ortalığı toparlayıp spor yapmak niyetindeyim.
Menümü paylaşayım;
27 Ocak Cuma
Sabah 12.40
2 haşlanmış yumurta,
30 gr peynir,
30 gr zeytin,
1 avuç roka ve maydonoz.

Akşam 17.45
350 gr piliç ızgara tava (artık açıklama ihtiyacı hissediyorum; 350 gr da 29,4 gr yağ ve 63,7 gr protein var),
1 kazan yeşil salata,
2 yk sızma zeytinyağ.

Ketojenik diyetle başladım yine bu serüvene, yağ makrom baya eksik kaldı, spor öncesi kahvemi muhtemelen hindistan cevizi yağlı içeceğim.

Su:3 lt ye tamamlayacağım(az kaldı). Saatimi şarja takıp işe güce geçiyorum artık. bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip-
Ketojenik beslenme harika canımm. Menün çok güzel bayıldım. Bu programla haftaya cuma harika bir eksiyle geleceksin Hallederiz Hallederiz 'um.. Hindistan cevizini ben de kullanıyorum harika bir enerji yakıcı tebrikler canım. Sporunda harika olacak eminim. Kırmızı takımız biz biz de idare eder yoktur mükemmel vardır. Hep beraber mükemmel yağ yakıyoruzz bu hafta 😍❤️❤️

27 ocak cuma menüm
Sabah 09.30
Az sucuk ve kaşarlı tost
Çay

Öğlen
Sütlü kahve
4 kare bitter çikolata
Yarım portakal

Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
1 dilim petibör pasta

Zipzip- Zipzip- bilgeyogii bilgeyogii
Afiyet olsun canım biraz da hareket katabilirsek canavar olur. Bir de pasta gibi karbonhidratlar yerine seni çabuk acıktırmayacak yiyeceklere yönelmen ufacık bir tavsiye olunur. Kırmızı takımımızın maviş kuşu harikasın. 😍❤️❤️

Menü bildirimi
2 dilim tb ekmeği
1 adet sahanda yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1 kase yeşil salata
Çay kahve
3 adet tavuk kanat
2 yemek kaşığı pilav
Pişmiş sebze fırında: 1 adet domates 1 adet biber 1 adet sagon 2 elma dilim patates
Ayran
Su 3
Afiyet olsun canim ❤

Menü bildirimi
2 dilim tb ekmeği
1 adet sahanda yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
1 kase yeşil salata
Çay kahve
3 adet tavuk kanat
2 yemek kaşığı pilav
Ayran
Su 3
Takımın Ronaldo'su muhteşemsin her zamanki gibi 😍❤️❤️ Tebrikler canımmm.💐💐

27.1.2023 Menüm:

11:00 kahve ile 2 dilm ekmek, 3 dilim pilic jampon salam, domates biber, 1tk dürme peynir ile sandwich yaptim

15:00 kahve yanina 1 avuc muz kurusu

18:00 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 7yk pirasa yemegi, salata

Yesilcay ile 2 parca cikolata

7.023 Adim
Eki Görüntüle 3198383
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84

2 lt Su
Afiyet olsun canım 💙😍

Teşekkür ederim 🥰 diyet yapamıyorum ama beeeen 🥹
Aaaa ama nedennn 😔

Back