- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Tebrik ederimm canımmKızlar günaydın servise geç kalıyorum diye mont ile tartıldım bu hafta sadece adım yarışında varımZipzip-
Prensesimm çok iyisin çok tebrik ederimmmGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Tebrikler canımmGeçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68
Eki Görüntüle 3198017
Zipzip- Cordelia @Fit mutlu anne
Elifcimm muhteşem bir sonuç çok tebrik ediyorumm canımKilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Haftaya daha iyi olur inşallah canım. Sıkıntı yapma her şey bizim elimizdeÖnceki haftamı hatırlayamadım ama 58 li bişeydi
Eki Görüntüle 3198025
Canım kiloyu korumak da bir başarı haftaya gelsin eksiler inşallahGünaydın herkese
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Hoşgeldin dombilicimm. Çok güzel sonuçlar alacağına eminimGünaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun barimoral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım.Zipzip- Cordelia
Çok teşekkür ederim kuzumSüpersin canımm, tebrikler
Çok teşekkürler saracım hepimiz süperiz harikayıztebrik ederim harikasın
Tebrikler canımm
Canımmm çok güzel bir fark çok tebriklerKilo bildirimim:
Gecen cuma: 77.05
Bugun: 76.1
Fark: -950gr
Eki Görüntüle 3198051
Zipzip- Ucmelekannesi
Az da olsa eksi gelmis ya buda güzel leylakim26 Ocak Eki Görüntüle 3197961 Perşembe Kilo bildirimi
Gecen Perşembe :77.5
Bu Perşembe 74.1
Fark -100 gram
@Fit mutlu anneZipzip- kaptanim bu hafta sari takimda olayim bazi saglik sorunlarim çıktı bu hafta menu yazma bildirim yapma ya da diyete tam uyma konusunda istikrarli olamayabilirim ama sonraki hafta zimba gibi döneceğim Allahin izniyle
Tebrikler canimGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Tebrikler canim güzel eksiGeçen hafta: 65,95
Eki Görüntüle 3198017
Cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ya Allah korumus beterinden@Fit mutlu anneCordelia Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadimTartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?
Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.
Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Baslangicin hayirli olsun canim cabuk gelen cabuk giderGünaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun barimoral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım.Zipzip- Cordelia
SüpersinnnnGünaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3
Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarımZipzip- Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum
Bu aradaZipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa
Tebrikler güzel eksi
Tebrikler canım
sağol canımmTebrikler canımm
tebrikler kuzummKilo bildirimim:
Eki Görüntüle 3198051
Zipzip- Ucmelekannesi
sağol canımmTebrikler canim güzel eksi
Geçen hafta: 65,95
Eki Görüntüle 3198017
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarımZipzip- Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum
Tebrikler kizlar. Siskopat vayy
TebriklerKilo bildirimim:
Eki Görüntüle 3198051
Zipzip- Ucmelekannesi
SüpersinÇok mutluyum çok
Tez zamanda şifana kavuşursun inşallahMide ilaçları beni mahvediyor ama içmemde gerek bu sabah midem çok bulanıyor başım ağrıyor @Elhan dan haber varmı kızlar
Rabbim korumuş canım, hayırlısıyla sağ selim dönün evinize@Fit mutlu anneCordelia Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadimTartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?
Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.
Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
SagolTebrikler
Sporun şahaneydi şahane bir eksi gelmiş tebrik ederim canimGünaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3198047
Vay vay vay maşallahGünaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3198047
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?