Tebrikler canimGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
İdare ediyorum ya, yorgunum.Jasminium84 la karar vermistik ama tabi ki seni de aliyoruz. 3 ümüz olsun ama lütfen saglik sorunumuz olmadigi surece rekabeti birakmayalim kizlar. Jasa demistim gerci. Bugun anlastik biz de, yarindan gecerli olmak uzere. Cumadan cumaya güclerimizi birlestiriyoruz, zaten verimli enerjim kalmaz benim, 1 haftadan sonra. Güzelce yarisalim
Eline saglik zipzipim. Masterfit olsun.
Yok takimlarda da yarışıyoruz ama üçümüz birbirimizi rakip seçtik gibi birşeyAllah kolaylık versin canım yine çocuklar ve ev koşuşturmasından mı yoksa başka şeylerdr varmı yorgunluğa sebeb, bir hafta yoktum ya kaçırdığım şeyler olmuştur illa grupta, sen takımlara girecek misin yoksaJasminium84 ile bireysel yarışcamsaksabız dahil olmayım bnm için sorun olmaz yani bn takımlarda olmak istiyorum yoksa toparlayamıyorum
kelebek19 Jasminium84 evet kızlar; yarış başladı. Üçümüz birbirimizi sıkı takip ediyoruz. Cocuklarim uyudu,cok uykum var ama zaman ayiriyorum arkadaslar, ciddi bir destek moduna giriyoruz günde en az 5 mesaj atiyoruz birbirimize ve foto atmaya gayret edelim. Tabaklarimlzi özenle hazirlayip,birbirimizi etiketleyelim lütfen. Hadi bismillah. START
Tebrikler canım gayet güzel siziGunaykldin kizlar yoldayim unutmadan atayin dedim Geçen cuma 79.6 idi pazartesi 79.1 ve bu hafta 78.8 e indim şükür verilen kilo : 79.6-78.8=0.8
800 gr eksideyimZipzip- Fit mutlu anne
Hayırdır canım önemli bişey değildir inşAllah26 Ocak Eki Görüntüle 3197961 Perşembe Kilo bildirimi
Gecen Perşembe :77.5
Bu Perşembe 74.1
Fark -100 gram
Fit mutlu anne Zipzip- kaptanim bu hafta sari takimda olayim bazi saglik sorunlarim çıktı bu hafta menu yazma bildirim yapma ya da diyete tam uyma konusunda istikrarli olamayabilirim ama sonraki hafta zimba gibi döneceğim Allahin izniyle
Fit mutlu anne pazartesi ve çarşamba adım var mı canım?
Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68
Eki Görüntüle 3198017
Zipzip- Cordelia Fit mutlu anne
Tebrikler kızlarKilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Sağol canım.Tebrikler canim
Çok değil artın telafi edersin inşAllh canımÖnceki haftamı hatırlayamadım ama 58 li bişeydi
Eki Görüntüle 3198025
Sabıt olman artı olmandan iyi canım tebrik ederimGünaydın herkese
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Canım adımlarıni ve resimleri atar mısın? Cumartesi pazar paxlzartesi salı ve çarşamba için?
Teşekkür ederim canım bu hafta dikkat edemedim çok artı gelirim demiştim şükür sabitimÇok değil artın telafi edersin inşAllh canım
Sabıt olman artı olmandan iyi canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?