Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok takimlarda da yarışıyoruz ama üçümüz birbirimizi rakip seçtik gibi birşey
Birbirimizi biraz daha hırslandirmak için

@Willemijn- Jasminium84 kızlar teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için ama bu hafta siz ikiniz devam edin benm gelişen bazı özel sebebler ve önümüzdeki hafta çalışma planımın da çok saçma olması nedeniyle eşlik edemiycem kusura bakmayın ama sonraki haftalarda mesai de olursam bnm için daha iyi olcak düzenli diyet ve spor yapabileceğim zaten geçtiğimiz 2 haftada takımdaki arkdaşları etkilemek için girmemiştim iyi ki öyle yapmışım artı geldim çünkü
Zipzip- canım sana da özelden msj yazacağım inşallah

Gunaykldin kizlar yoldayim unutmadan atayin dedim Geçen cuma 79.6 idi pazartesi 79.1 ve bu hafta 78.8 e indim şükür verilen kilo : 79.6-78.8=0.8
800 gr eksideyim Zipzip- Fit mutlu anne
Tebrikler canım gayet güzel sizi
Hayırdır canım önemli bişey değildir inşAllah
Fit mutlu anne pazartesi ve çarşamba adım var mı canım?

Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68

Eki Görüntüle 3198017

Zipzip- Cordelia Fit mutlu anne
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Tebrikler kızlar

Günaydın kızlar

Bi kaç gündür kalabalıktan annemlerde nedense telefonu elime alamadım fazla rekabet hep bende ters etki yapıyor niye ya anlamıyorum takimlar açıkken de öyleydim ne zaman çok hırslı konuşsam bi hafta güzel eksi görsem sonraki hafta düşüş oluyor yeterince motive edip kaptanlığın hakkını da veremedim Jasminium84 Hedef65tir Kinoalihatun Cicekbocekkaktus fesang Hallederiz aypare ackerman @Willemijn- Beyaz leylak Cordelia Zipzip- hepinizden özür dilerim

Eklentiler

• IMG_20230127_090606.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20230127_090346.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…