• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
süpersin canım tebrikler :KK9::KK60:

Kahvaltı hazırlama gider ben çok çok mutlu bir sabah
afiyet olsun canım

Günaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallah

Tebrikler kızlar👏😍
sağol kaptanım :KK60:

Günaydın kızlar 😊

Bi kaç gündür kalabalıktan annemlerde nedense telefonu elime alamadım 😑 fazla rekabet hep bende ters etki yapıyor niye ya anlamıyorum takimlar açıkken de öyleydim ne zaman çok hırslı konuşsam bi hafta güzel eksi görsem sonraki hafta düşüş oluyor yeterince motive edip kaptanlığın hakkını da veremedim Jasminium84 Jasminium84 @karamelllim @Kinoalihatun Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @fesang Hallederiz Hallederiz @aypare ackerman @Willemijn- @Beyaz leylak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- hepinizden özür dilerim 😏🙄
ne demek kaptanım ne özürü
bu hafta genel bi motivasyon düşüklüğü vardı zaten
bu hafta inşallah toparlayacağız

süpersin canım tebrikler :KK9::KK60:

afiyet olsun canım

geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallah

sağol kaptanım :KK60:

ne demek kaptanım ne özürü
bu hafta genel bi motivasyon düşüklüğü vardı zaten
bu hafta inşallah toparlayacağız
Günaydın inşallah öyle olur bunaldım artık.

@Willemijn- Jasminium84 Jasminium84 kızlar teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için ama bu hafta siz ikiniz devam edin benm gelişen bazı özel sebebler ve önümüzdeki hafta çalışma planımın da çok saçma olması nedeniyle eşlik edemiycem kusura bakmayın ama sonraki haftalarda mesai de olursam bnm için daha iyi olcak düzenli diyet ve spor yapabileceğim zaten geçtiğimiz 2 haftada takımdaki arkdaşları etkilemek için girmemiştim iyi ki öyle yapmışım artı geldim çünkü
Zipzip- Zipzip- canım sana da özelden msj yazacağım inşallah
Bir sey degil tabi ki. Ah ya, ne oldu? Bana da mesaj atabilirsin. (aciyorum ozel mesajimi) Sorun varmis gibi hiissediliyor :(
Günaydın kızlar 😊

Bi kaç gündür kalabalıktan annemlerde nedense telefonu elime alamadım 😑 fazla rekabet hep bende ters etki yapıyor niye ya anlamıyorum takimlar açıkken de öyleydim ne zaman çok hırslı konuşsam bi hafta güzel eksi görsem sonraki hafta düşüş oluyor yeterince motive edip kaptanlığın hakkını da veremedim Jasminium84 Jasminium84 @karamelllim @Kinoalihatun Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @fesang Hallederiz Hallederiz @aypare ackerman @Willemijn- @Beyaz leylak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- hepinizden özür dilerim 😏🙄
Günaydin .Estagfirullah. 😇😘

💙Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )

Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak....
Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
sara_28 sara_28
@_ASTRAL_
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84 Jasminium84
@Pnrrr-12
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
bilgeyogii bilgeyogii
E Elif Tolga
Günaydın kaptanım Sabah tartilmayi unutup çıktım evden zaten hiç diyete uyamadığım bir hafta oldu mutlaka artı gelirim tartilirsamda neysek masterfitte değilim takımları zor durumda bırakmadım en azından bdn en iyisi bu hafta izinli olayım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var haftaya kaldığımız yerden devam sağlığım için bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazım

Günaydin kızlar. Kabus gibi seyler gordum. Hatirlamiyorum cok. Rüya pek görmem de. Ayriliyormusum. Bir kere daha evlenmek istiyormusum. Bilincaltidir. Seda Sayanla ilgili haber gormustum nette. Bi de bir sözü aklima gelmisti, siz flört etmeyi, ben evlenmeyi tercih ediyorum diye.🙄 Yaşimi hesapliyorum, tekrar cocuk sahibi olmayi. ...🙄🙄

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim 🤦 Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok 🙈 Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin

Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun bari 😜 moral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
79E2CD1D-3389-4ADA-9EC3-08237C41A595.jpeg
Masterfit e ekleyin kaptanlarım. Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim 🤦 Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok 🙈 Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Geçmiş gitmiş olsun canım geçmiş olsun

26.1.2023 Menüm:

11:00 kahve ile bitane tavada yumurta

13:30 avuc ici kadar et, 2yk patates püresi, 2yk et sos

18:00 1 cupra, 4yk patates püresi, bolca salata

Cay ile 2 catal irmik helvasi (komsum yapmis)

30dk leslie
9.926 Adim
Eki Görüntüle 3197920
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

2 lt Su
Afiyet olsun canim ❤
Napıyorsunuz :KK8::KK8::KK8:
Bende işte iyiyim, yatıyorum 😂😂
Bugün ayakta durabildim 🧿🧿
Gezegenim cok sevindim 🧿🧿❤❤
26 Ocak Eki Görüntüle 3197961 Perşembe Kilo bildirimi
Gecen Perşembe :77.5
Bu Perşembe 74.1
Fark -100 gram
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- kaptanim bu hafta 💛 sari takimda olayim bazi saglik sorunlarim çıktı bu hafta menu yazma bildirim yapma ya da diyete tam uyma konusunda istikrarli olamayabilirim ama sonraki hafta zimba gibi döneceğim Allahin izniyle
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun insallah sağlık sorunlarin kisa surede normala döner
Sarı takimda adim atman gerekiyor adim atmanda sorun olacak mi

Kızlar günaydın servise geç kalıyorum diye mont ile tartıldım bu hafta sadece adım yarışında varım Zipzip- Zipzip-
Gunaydin canim artidasin ama kiyafetler oldugu icin gercek kilon değil
Sari takima ekledim 💛
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Günaydın canim hayirli cumalar ❤
Güzel eksi tebrik ederim ❤
Günaydın canim ❤

Günaydın cumamız mübarek olsun. Bol eksili bildirimler🥰
Günaydın canim hayırli cumalar ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar 😍💙
Günaydın canim ❤
Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68

Eki Görüntüle 3198017

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤
Hedefinede ulaşmışsın 🧿🧿🧿
Günaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
Günaydın ablacim son prova olur insallah❤🤲
Günaydın herkese :KK200:
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Günaydın canim sabit olman guzel Masterfite ekledim❤
Günaydın kızlar 😊

Günaydın canim❤
Olsun bu hafta daha guzel olur arada inişler çıkışlar yaşıyoruz 🥰
Günaydin canlarr birazdan tartilacagm, tarti hepimizi mutlu etsin insallah 🥰🤗
Günaydın canim ❤

Çok geçmiş olsun

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
teşekkür ederim kaptanım, gram gram gidiyor ama olsun, inşallah kalıcı olsun da :KK60:

Günaydın kaptanım Sabah tartilmayi unutup çıktım evden zaten hiç diyete uyamadığım bir hafta oldu mutlaka artı gelirim tartilirsamda neysek masterfitte değilim takımları zor durumda bırakmadım en azından bdn en iyisi bu hafta izinli olayım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var haftaya kaldığımız yerden devam sağlığım için bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazım
Günaydın canim ❤
Haftaya kaldığımız yerden devam edersin🥰
Günaydin kızlar. Kabus gibi seyler gordum. Hatirlamiyorum cok. Rüya pek görmem de. Ayriliyormusum. Bir kere daha evlenmek istiyormusum. Bilincaltidir. Seda Sayanla ilgili haber gormustum nette. Bi de bir sözü aklima gelmisti, siz flört etmeyi, ben evlenmeyi tercih ediyorum diye.🙄 Yaşimi hesapliyorum, tekrar cocuk sahibi olmayi. ...🙄🙄
Günaydın canim ❤

Günaydın canim sariya ekledim ❤
Cok gecmis olsun 😔😔
Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun bari 😜 moral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım. Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Günaydın canim hosgeldin Masterfite ekledim❤

Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum ❤️❤️
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3

WhatsApp Image 2023-01-27 at 10.35.23.jpeg

Canım kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim ❤️❤️ Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum ❤️❤️❤️❤️
Bu arada Zipzip- Zipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa 😍😍

Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum ❤️❤️

Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim ❤️❤️ Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum ❤️❤️❤️❤️
Süpersin canımm, tebrikler :KK9: :KK9: :KK60:

Eki Görüntüle 3198047
tebrik ederim harikasın :KK9::KK9::KK9::KK9:

Back