Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

Iftar
1 kase şehriye çorbası
4 sivas köftesi
2 kaşık bulgur pilavı
Haşlanmış brokoli salatası

Ara
1 avuç fıstık

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke

Kızlar normalde tartilmiyorum ama bugün bi tartilmak istedim çok güzel bir rakam gördüm inşallah cumartesi ye güzel olacak annemler geldi memleketten bugün . Pazar günü ikizlerimin doğum günü 15 20 kişiye iftar vercem bide pasta kesilecek o gün biraz bozulur gibi ama bakalım pasta yerim en azından.

Hoşgeldiniz, 1 . sayfada form var onu alıntılayıp doldurabilirsiniz. Cumartesi günü de tartı fotoğrafı atarsınız başlarsınız. Aramızda emziren anneler de var iki tanesini hatırlıyorum ben. bluegreeneyes Jou onlar da hem spor yapıp hem diyet yapıyorlar baya yol katettiler sizi aydınlatacaklardır.

5 Şubat menü
12.00 1 karabuğday patlağı üzeri bir tk fıstık ezmesi yarım muz kahve
15.00 2 h yumurta 2 zeytin 2 ceviz çay
18.00 7 yk taze fasülye 3 yk pilav çok az yoğurtlu karnabahar 3 sıkım çiğköfte 1 dilim ekmek
Su 1 litre 1 litrede Dukan içeceği

6 Mart menü
12.00 2 dilim ev yapımı kek kahve
18.30 2 kepçe mercimek çorbası 8yk taze fasulye 2 yk pilav 4 sıkım çiğköfte
Su 2.5 litre
5.500 adım
Ellssa Boncuk2307 arke

6 Mart Perşembe Menü
Sahur: su
İftar: Kahvaltı yaptık: Fırında patates, kuymak, biber kavurması, 1 dilim organik ekmek, 5 zeytin, 2-3 tatlı kaşığı tahin pekmez, biraz peynir.

Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş
Su: 2 litre olur.

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Gelirim inşallah canım
Yarın umduğum gibi geçerse inşallah

Kızlar kusura bakmayın iki gündür bayağı kötüydüm gelemedim. Sürekli yatıp uyudum sayılır, sadece bir şeyler yemek için uyanıyordum. Kan sonucumda enfeksiyon da çıkınca antibiyotik de kullanmaya başladım, henüz pek iyileşme yok. Şimdi bir geçmiş yapayım bakalım.

Dobarlan bir an önce hasta birini yenmek hiç de adil olmaz hamur yemeeee
Valla bu gidişle yeneceğin kesin canım, sıfır hareket ve eşim önüme ne getirirse onu yemece şeklinde geçiyor. Karşı koymaya çalıştığımda hastayken bırak şu diyet işini, vücudun toparlansın önce diye kızdı bana

Allah iyi haberler almayı nasip etsin canım inşallah, kalıcı şifa olsun.

Canım Allah'tan babana acil şifalar diliyorum, inşallah bu süreci kolaylıkla atlatsın. Annenlere de kolaylık versin. Senin işin de 3 çocukla zor canım, aklın babanda belli ki ama mecburen düzeninizi de sürdürmen lazım. Allah içine ferahlık versin.

Pasta bence de iyi fikir canım, doktorlar bilmez mesela bunu

Ellerine sağlık canım. Bu ay sonu hedefim 79.9 olsun, inşallah görmek de nasip olsun bu sefer.

Cennet çorbası nedir acaba
Fındık yaa öp yerime
Cuma günü okulun toplu iftar yemeği var. Ye bir türlü yeme bir türlü
Abooo
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
He valla o değilde yemeği de ben yapacağım
Abooovvv
Harika
Bu hafta diyete odaklanamadım çocuklar hastaydı düzenli beslenemedim menüleride yazamadım sabit gelince de haftalarca canımı sıktı inşallah haftaya toparlaycm
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
toparlarsın canım merak etme. Çocuklar iyi olsun moralin düzelir. Stres olunca vücut ödem yapar. Hiç stres yapma canım

Afiyet olsun canım, menülerin de adımların da güzel. Aynı zamanda çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun rakibem, beni yenmeye and içmiş bir menü de ancak böyle olurdu, spor da harika.
Afiyet olsun canım, spor muhteşem.
Afiyet olsun canım menü güzel, salı günü su az.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Evet canım kötüydüm, bugün akşam gözüm biraz açıldı neyse ki.
Afiyet olsun rakibem, menü de adımlar da yine muhteşem.
Afiyet olsun canım menü güzel, adımlar harika.
Afiyet olsun canım, tabak harika görünüyor.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Menün gayet güzel, peynir bana fazla gelmedi, peynir candır.
O zaman ex çiçek kaptanıma yine hello diyorum arke

Kaptanım bu hafta seni çok kızdırmıycam 3 kaldı gerçi ama olsun
Hello canım hoşgeldin. Senden çok güzel bir bildirim bekliyorum bu cumartesi.

Geçmiş olsun canım, inşallah kimsenin canına zarar gelmemiştir. umarım işten olma gibi bir durum da yaşamazsınız hiç biriniz.

Afiyet olsun kaptanım
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok güzel
Ellerine sağlık canım.

Hmm ben bir kaçgündür iyice saçmaladım stresten. Yarın fizik tedaviyi atlatyım ve cumartesi kilomu göreyim ona göre hedef belirtirim
Afiyet olsun canım çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…