Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
süpersin canım tebrikler

Kahvaltı hazırlama gider ben çok çok mutlu bir sabah
afiyet olsun canım

Günaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallah

Tebrikler kızlar
sağol kaptanım

ne demek kaptanım ne özürü
bu hafta genel bi motivasyon düşüklüğü vardı zaten
bu hafta inşallah toparlayacağız

Günaydın inşallah öyle olur bunaldım artık.

Bir sey degil tabi ki. Ah ya, ne oldu? Bana da mesaj atabilirsin. (aciyorum ozel mesajimi) Sorun varmis gibi hiissediliyor
Günaydin .Estagfirullah.

Günaydın kaptanım Sabah tartilmayi unutup çıktım evden zaten hiç diyete uyamadığım bir hafta oldu mutlaka artı gelirim tartilirsamda neysek masterfitte değilim takımları zor durumda bırakmadım en azından bdn en iyisi bu hafta izinli olayım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var haftaya kaldığımız yerden devam sağlığım için bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazım

Günaydin kızlar. Kabus gibi seyler gordum. Hatirlamiyorum cok. Rüya pek görmem de. Ayriliyormusum. Bir kere daha evlenmek istiyormusum. Bilincaltidir. Seda Sayanla ilgili haber gormustum nette. Bi de bir sözü aklima gelmisti, siz flört etmeyi, ben evlenmeyi tercih ediyorum diye. Yaşimi hesapliyorum, tekrar cocuk sahibi olmayi. ...

Fit mutlu anne Cordelia Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadim Tartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?

Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.

Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin

Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun bari moral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.

Masterfit e ekleyin kaptanlarım. Zipzip- Cordelia

Geçmiş gitmiş olsun canım geçmiş olsun

Afiyet olsun canim ❤
Napıyorsunuz
Bende işte iyiyim, yatıyorum
Bugün ayakta durabildim
Gezegenim cok sevindim ❤❤
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun insallah sağlık sorunlarin kisa surede normala döner
Sarı takimda adim atman gerekiyor adim atmanda sorun olacak mi

Kızlar günaydın servise geç kalıyorum diye mont ile tartıldım bu hafta sadece adım yarışında varım Zipzip-
Gunaydin canim artidasin ama kiyafetler oldugu icin gercek kilon değil
Sari takima ekledim
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Günaydın canim hayirli cumalar ❤
Güzel eksi tebrik ederim ❤
Günaydın canim ❤

Günaydın cumamız mübarek olsun. Bol eksili bildirimler
Günaydın canim hayırli cumalar ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68

Eki Görüntüle 3198017

Zipzip- Cordelia Fit mutlu anne
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤
Hedefinede ulaşmışsın
Günaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
Günaydın ablacim son prova olur insallah❤
Günaydın herkese
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Günaydın canim sabit olman guzel Masterfite ekledim❤
Günaydın canim❤
Olsun bu hafta daha guzel olur arada inişler çıkışlar yaşıyoruz
Günaydin canlarr birazdan tartilacagm, tarti hepimizi mutlu etsin insallah
Günaydın canim ❤

Çok geçmiş olsun

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
teşekkür ederim kaptanım, gram gram gidiyor ama olsun, inşallah kalıcı olsun da

Günaydın canim ❤
Haftaya kaldığımız yerden devam edersin
Günaydın canim ❤
Günaydın canim sariya ekledim ❤
Cok gecmis olsun
Günaydın canim hosgeldin Masterfite ekledim❤

Günaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3

Canım kaptanlarım Zipzip- Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum
Bu arada Zipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa

Süpersin canımm, tebrikler

tebrik ederim harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…