- 31 Ekim 2013
- 21.351
- 71.573
- 798
- 40
süpersin canım tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
afiyet olsun canımKahvaltı hazırlama gider ben çok çok mutlu bir sabah
geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallahGünaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
sağol kaptanımTebrikler kızlar
ne demek kaptanım ne özürüGünaydın kızlar
Bi kaç gündür kalabalıktan annemlerde nedense telefonu elime alamadımfazla rekabet hep bende ters etki yapıyor niye ya anlamıyorum takimlar açıkken de öyleydim ne zaman çok hırslı konuşsam bi hafta güzel eksi görsem sonraki hafta düşüş oluyor yeterince motive edip kaptanlığın hakkını da veremedim Jasminium84 @karamelllim @Kinoalihatun Cicekbocekkaktus @fesang Hallederiz @aypare ackerman @Willemijn- @Beyaz leylak Cordelia Zipzip- hepinizden özür dilerim
ne demek kaptanım ne özürü
bu hafta genel bi motivasyon düşüklüğü vardı zaten
bu hafta inşallah toparlayacağız
tebrikler canımGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Günaydın inşallah öyle olur bunaldım artık.süpersin canım tebrikler
afiyet olsun canım
geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallah
sağol kaptanım
ne demek kaptanım ne özürü
bu hafta genel bi motivasyon düşüklüğü vardı zaten
bu hafta inşallah toparlayacağız
Bir sey degil tabi ki. Ah ya, ne oldu? Bana da mesaj atabilirsin. (aciyorum ozel mesajimi) Sorun varmis gibi hiissediliyor@Willemijn-Jasminium84 kızlar teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için ama bu hafta siz ikiniz devam edin benm gelişen bazı özel sebebler ve önümüzdeki hafta çalışma planımın da çok saçma olması nedeniyle eşlik edemiycem kusura bakmayın ama sonraki haftalarda mesai de olursam bnm için daha iyi olcak düzenli diyet ve spor yapabileceğim zaten geçtiğimiz 2 haftada takımdaki arkdaşları etkilemek için girmemiştim iyi ki öyle yapmışım artı geldim çünkü
Zipzip- canım sana da özelden msj yazacağım inşallah
Günaydin .Estagfirullah.Günaydın kızlar
Bi kaç gündür kalabalıktan annemlerde nedense telefonu elime alamadımfazla rekabet hep bende ters etki yapıyor niye ya anlamıyorum takimlar açıkken de öyleydim ne zaman çok hırslı konuşsam bi hafta güzel eksi görsem sonraki hafta düşüş oluyor yeterince motive edip kaptanlığın hakkını da veremedim Jasminium84 @karamelllim @Kinoalihatun Cicekbocekkaktus @fesang Hallederiz @aypare ackerman @Willemijn- @Beyaz leylak Cordelia Zipzip- hepinizden özür dilerim
Günaydın kaptanım Sabah tartilmayi unutup çıktım evden zaten hiç diyete uyamadığım bir hafta oldu mutlaka artı gelirim tartilirsamda neysek masterfitte değilim takımları zor durumda bırakmadım en azından bdn en iyisi bu hafta izinli olayım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var haftaya kaldığımız yerden devam sağlığım için bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazım❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak....
Cordelia
Elhan
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
sara_28
@_ASTRAL_
Cicekbocekkaktus
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
@Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
bilgeyogii
E Elif Tolga
Geçmiş gitmiş olsun canım geçmiş olsunFit mutlu anne Cordelia Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadimTartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?
Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.
Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
Afiyet olsun canim ❤26.1.2023 Menüm:
11:00 kahve ile bitane tavada yumurta
13:30 avuc ici kadar et, 2yk patates püresi, 2yk et sos
18:00 1 cupra, 4yk patates püresi, bolca salata
Cay ile 2 catal irmik helvasi (komsum yapmis)
30dk leslie
9.926 Adim
Eki Görüntüle 3197920
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Gezegenim cok sevindimNapıyorsunuz
Bende işte iyiyim, yatıyorum
Bugün ayakta durabildim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤26 Ocak Eki Görüntüle 3197961 Perşembe Kilo bildirimi
Gecen Perşembe :77.5
Bu Perşembe 74.1
Fark -100 gram
Fit mutlu anne Zipzip- kaptanim bu hafta sari takimda olayim bazi saglik sorunlarim çıktı bu hafta menu yazma bildirim yapma ya da diyete tam uyma konusunda istikrarli olamayabilirim ama sonraki hafta zimba gibi döneceğim Allahin izniyle
Gunaydin canim artidasin ama kiyafetler oldugu icin gercek kilon değilKızlar günaydın servise geç kalıyorum diye mont ile tartıldım bu hafta sadece adım yarışında varımZipzip-
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 82.3
Bu hafta 80.4
Bütün hafta 79.9-79.4 aralığında geçirdim
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim hayırli cumalar ❤Günaydın cumamız mübarek olsun. Bol eksili bildirimler
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤Geçen hafta: 65,95
Bugün: 65,50
Fark: 450 gr
Yüzde: 0,68
Eki Görüntüle 3198017
Zipzip- Cordelia Fit mutlu anne
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.8
Bu cuma :74.00
Fark:1.8
Hedefim geldi aylık hedef tuttu ya çok mutlu oldum
Ucmelekannesi Zipzip-
Günaydın ablacim son prova olur insallah❤Günaydınlar hanımlar diş randevum var ona gideceğim 1 saat sonra çıkacam evden,umarım son prova olur buda cidden sıkıldım bunaldım artık.
Günaydın canim sabit olman guzel Masterfite ekledim❤Günaydın herkese
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 73.4
Sabitim
Zipzip- kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydin canlarr birazdan tartilacagm, tarti hepimizi mutlu etsin insallah
Çok geçmiş olsunFit mutlu anne Cordelia Zipzip-
Günaydınlar. Şehir disindayim tartilamadimTartılsam da diyetle uzaktan yakından ilgim yok Ben sanırım takımda sadece adım sayilarimla olabilirim bu sebeple sarı takımda olabilir miyim ?
Bu arada tatile diye çıktığımız yolda ciddi kazalar geçirdik. İlkinde şehirden daha 50 km uzaklaşmustik ki yabani bir hayvana çarptık. Tampon paramparça oldu arabayı sanayiye bıraktık eşimin arabasına aldık eşyaları tekrar çıktık yola. Bu sefer de uzunyolda kavşakta kırmızıda beklerken hızla bir araba arkadan vurdu. Çocuklar arka koltuktaydi. Şükür hiçbirimize ciddi bir şey olmadı. Hafif başında şişlik vardı birinin , biri hala boynum acıyor diyor , benim de korkudan bacaklarıma kramp girdi. Şükür atlattık . Adli raporlar , ifadeler , çekici , kasko derken yedek araç anca dün temin edildi bugün de inşallah eve dönüyoruz.
Allah herkese sağlık versin. Sizler kendinize dikkat edin. Yola çıkanlar arka koltukta oturanlar dahil emniyet kemerlerinizi ihmal etmeyin
teşekkür ederim kaptanım, gram gram gidiyor ama olsun, inşallah kalıcı olsun daGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kaptanım Sabah tartilmayi unutup çıktım evden zaten hiç diyete uyamadığım bir hafta oldu mutlaka artı gelirim tartilirsamda neysek masterfitte değilim takımları zor durumda bırakmadım en azından bdn en iyisi bu hafta izinli olayım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var haftaya kaldığımız yerden devam sağlığım için bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazım
Günaydın canim ❤Günaydin kızlar. Kabus gibi seyler gordum. Hatirlamiyorum cok. Rüya pek görmem de. Ayriliyormusum. Bir kere daha evlenmek istiyormusum. Bilincaltidir. Seda Sayanla ilgili haber gormustum nette. Bi de bir sözü aklima gelmisti, siz flört etmeyi, ben evlenmeyi tercih ediyorum diye.Yaşimi hesapliyorum, tekrar cocuk sahibi olmayi. ...
Günaydın canim sariya ekledim ❤Fit mutlu anne Cordelia Zipzip-
Günaydın canim hosgeldin Masterfite ekledim❤Günaydın kızlar. Bende 1 aylık yıkıntıyla inanılmaz kilo aldım. Geldiği gibi giderler diye düşünüyorum. Normalde 1 hafta kendimce mücadele edip en azından ayrıldığım kilolara yakın dönmek istiyordum ama şov yapacağım, sizde şahit olun barimoral bozmak yok, yol doğru, niyet güzel. Vira bismillah.
Eki Görüntüle 3198041
Masterfit e ekleyin kaptanlarım.Zipzip- Cordelia
Süpersin canımm, tebriklerGünaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3
Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarımZipzip- Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum
Bu aradaZipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa
tebrik ederim harikasınGünaydınn Kızlarrr. Müthiş mutlu bir cuma günü olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum
Geçen hafta: 87,0
Bugün: 84,7
Fark: -2,3
Eki Görüntüle 3198047
Canım kaptanlarımZipzip- Ucmelekannesi ve kırmızı takımım ve bütün grubum hepinize teşekkür ederim Beklediğimden fazla eksi geldi çok mutlu oldum hepinizin sayesinde. Hepinizi çook seviyorum
Bu aradaZipzip- kaptanım Masterfit'e devam etmek istiyorumm uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?