- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Yemem kuzumKeske bitane yeseydin nefsini köreltmek icin
Bazı tipler gıcıklığına yapıyor. Bazı tipler aklınca dalga geçiyor. Eğer ev sahibi ise ısrar etmesi gerektiğini düşünüyor herkesin bir mazereti var.Evet çok saçma eşimin arkadaslarinin eşleri çok kafa dengi değiliz zaten eşlerimiz için biraz da katlaniyoruz birbirimize ama saçma sapan muhabbet bu kadar saçmalayabilirler yok bir şey olmaz yok şu kadar güzel bak nasıl yiyorum ben sende ye yemiyorum diyetteyim istemiyorum bu kadar net cümle nasıl anlaşılmıyor
Geçmiş olsun canım10 gündür basim catliyor.
Yok ev sahibi değil 110 kg ben diyet yapıyorum diyince biraz bozuldu hırsını çıkarıyor diğer türlü olsa gönlünü yaparım bir sekildeBazı tipler gıcıklığına yapıyor. Bazı tipler aklınca dalga geçiyor. Eğer ev sahibi ise ısrar etmesi gerektiğini düşünüyor herkesin bir mazereti var.
Çok geçmiş olsun kuzum10 gündür basim catliyor.
Allah razı olsun. Mutlu sağlıklı ol canım benim.Hakkım varsa herkese helal olsun iyikilerim
Ben hep neşeliydim, bi ara söndürdüler, şimdiyse hiç takmıyorum.seni seviyorum gezegenim itiraf ediyorum bitiyorum sanaYanında yörende kim varsa sana yakın aşırı şanslılar. Çünkü senin neslin tükendi canım bir tanesin
Hepimiz sağlıklı olalım, güzel şeyler paylaştıkça güzelAllah razı olsun. Mutlu sağlıklı ol canım benim.
O kadar hissediliyor ki şahane bir insan olduğun hiç anlatmana gerek yok hiç şüphe etmiyorum gezegenim. Dünyanın sınav dünyası olduğunu biliyorum ama dünyanın aynı zamanda sabredenlere ödüller verdiğine inanıyorum. Senin mükafatını aldığını duymayı dört gözle bekliyorum.Ben hep neşeliydim, bi ara söndürdüler, şimdiyse hiç takmıyorum.
Geçen gönül kırgınlığı yaşadığım bir arkadaşımla konuşuyoruz, bana diyor ki, sen kimseyi üzmedin, kötülük etmedin, sen iyi olacaksın diyor ve bunu 10 yıldır evlerimize gidip gelmediğimiz, karşılaştığımız yerde konuştuğumuz eski arkadaşım söylüyor, ne mutlu bu cümleyi duyduğum için bana
Kızımın düğününe annemle babamı getirtmiştim, eski yan komşumu babamla tanıştırdım, ayak üstü sohbet ettik, babama diyor ki, böyle evlat yetiştirdiğin için kendinle gurur duy
Hiç tanışmadan sizlerden bunları işitmek
Bunları duymak bana dünyanın zenginliklerinden çok daha kıymetli
Elbet herbiriniz benim kıymetlilerimsiniz
Ben de Allah için hepinizi çok seviyorum
Çok haklısın canım b3nim en buyuk sınavım o akşam çaylarıAllah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah
Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim
Ne yazık ki böyle insanlar hep olacak çevremizde. Bugün bı yazı okumuştum, "Kırılan senin kalbin"diye.Biz ne yaparsak yapalım anlamayacak ve iyi bir şey söylüyormuş gibi konuşmaya devam edecekler.Susmalarini saglayamayiz ama kendimizi korumayı ogrenebiliriz.Zzaman alıyor,zor oluyor ama imkansız değilYani o kişinin kilosu ile ne bir yorum yaptım kötü ne de art niyette bulundum keşke sağlıklı kiloda olsak hepimiz sadece ben onun yediğine karismiyorsam oda benim yemedigime karışmamasini istiyorum 3 güne bozarsin 5 güne bırakırsın bak arkadaş ne güzel yaprak sarmış ne lezzetli ama dalga mı geçiyorsun bu ne ya
Maşallah canım. Tabi ben yazana kadar akşam oldu ama. Şimdi daha da iyisindir insTünaydin kizlar bugun bi nebze daha iyyiyiz Allaha cok sükür bi gecmis yapaym alintilara bakicam
Afiyet olsun canimDünün menüsü ve adımı
Sabah
2 dil çavdar ekmeği 1 yumurtadan 1 dil köy peyniri 7 zeytin
Öğlen 13 00
1 kase düğün çorbası,1 kepçe kuru fasulye 3 kaşk bulgur 1 kaşık turşu
Akşam 18 30
1 kepçe tarhana çorbası 100 gr et 3 kaşık pilav salata
@Zipzip-Cordelia Ucmelekannesi
Selam kızlarrr canımlarrr
Kaptanım artı geleni ateşe verip eritiyoruzzz sen hiç merak etmee :)
Bekliyorum canimtamam canım bugün bildirirm inşallah
Afiyet olsun canim. Gizlemeye rağmen akşam bu menuyle gelebildiysen superr canim.22 Ocak menü
2 haşlanmış yumurta
2 kase pulbiberli yoğurt
Akşam
2 kk peynir
12 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 avuç badem
(anneme geldim gözleme vardı. O yüzden böyle oldu )
@Zipzip-Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim22 Ocak Pazar Menü Bildiri
Öğle
2 haşlama yumurta
2 parça peynir (köy peyniri)
7-8 zeytin
3 çeri domates
2 büyük bardak yeşil çay
10 adet çiğ badem
4 ceviz
1 bardak kefir
4 adet eti form bisküvi
Akşam
3 minik but haşlama (baget- tavuk)
1 kase marul-havuç salata
3 yemek kaşık domatesli bulgur pilavı
Spor: 10283 adım
Kaptanlarım: @Zipzip-Ucmelekannesi Cordelia
Afiyet olsun canim22.1.2023 Menüm:
11:30 2 tost ekmegi ile sucuklu tost, cay
16:00 1 mandalina
17:30 1 kase tavuksuyu corbasi bol acili, yarm lahmacun bol yesillik ile
7.894 Adim
Eki Görüntüle 3195682
Cordelia @Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Yok canım gofret varr pek te muhteşem menu değil idare eder işte
,
Milli yemeğimizKonyalı gördüm sankiafiyet olsun canim
Aynen canimGofret disinda güzel olmus kaptanim
Vay vay vayyy adımına kurbannn
Yarınn tartı günü yine bağıracak benim ki "KİLONUZ!" diye. Sesi de kısılmıyor tartılar olmuş dünya para boğup atıcam sonunda ahahah neyse neyse istediğim kiloya geldiğimde evin her köşesinde "KİLONUZ" diye bağırtırım o zaman gelince işe yarar kalsın bari konuşan sinir bozucu tartım
Allah rahmet eylesin canım alıntı yaptım bi yazamadım Rabbim sabır versinAllah razi olsun bas sagligi dilekleriniz icin
Yasliydi hastaydi ama ates dustugu yeri yakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?