Maşallah Elif azmine iradeneSabah 11
1 adet tereyağı ile yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
2 zeytin
24 Gr süzme peynir
Çay kahve
Akşam 20.00
3 kanat 1 pirzola tavuk mangal
Ayran
Tam buğday ekmeği 2 dilim kadar
Son dakika belli olan arkadaşlar mangal hala oradayiz yaprak satmaları kekler kurabilir börekler cehenneme düştüm atlamaya çalışıyorum tek sıkıntı geç saatte yemek oldu benim icin
Spor
Adım:23425
Cordelia Ucmelekannesi @Fit mutlu anne @Kinoalihatun bilgeyogii Zipzip- fesang
Sayki yedim diye bir cami yaptirmis bir adam hiç duydun mu bu hikayeyi .(Nefsini kontrol etmek icin cani birsey istediginde sayki yedim demis kendine ve o yiyecegin parasini yillarca biriktirnis ve bir cami yaptirmis adina da say ki yedim koymuş) Elif sayki yedin boşver tadini biliyirsunHadi 1 saat daha sık dişini elif uyuyunca kalmayacak geçecek 1 saat daha
Canım adım sayısı ve tarih yazarak atabilirsen çooook sevinirim
Yemezdim net sadece tatlı ile alakalı değil sadece insanlar karşında ki insanı anlamı diyetteyim diyince ne anlamaları gerekiyorsa onu anlamalı onu anlamayı ogrenmeliMaşallah Elif azmine iradene21 gûn sekersiz sürecinde olmasaydin yer miydin?1 tane kurabiye ve 1 dilim kekin bence bir sskincasi yok tabi kırk yilda bir denk gelirse
Beni kızdıran kek yada kurabiyeler değil insanların karşındakini anlamaması irademle kimse dalga geçmesi müsade etmemSayki yedim diye bir cami yaptirmis bir adam hiç duydun mu bu hikayeyi .(Nefsini kontrol etmek icin cani birsey istediginde sayki yedim demis kendine ve o yiyecegin parasini yillarca biriktirnis ve bir cami yaptirmis adina da say ki yedim koymuş) Elif sayki yedin boşver tadini biliyirsun
Ben de Çarşamba son anladım.Çarşamba bitimine kadar değil mi yahu??
Teşekkür ederim canım benim
Ne oldu anlamadim arkadaşlarin çok mu üzerine geldi ye bisey olmaz diye ?Beni kızdıran kek yada kurabiyeler değil insanların karşındakini anlamaması irademle kimse dalga geçmesi müsade etmem
Allah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallahAh anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.
Eline saglik zipzipim
Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .
Bana yerlesti iştekolay degil bas etmek. Uzun süre sebze, et, vb beslenicez, en az karbonhidratla ki, canimiz cekmesin. Ama ben deneyemem bir gün, sadece bir gün hedefimden 200-300 kalori az alsam, aksam saldiriyorum. Hele ki öbür gün, acısı fazlasiyla cikiyor. Vücutta o kadar muazzam bir mekanizma var ki, hemen o fazladan olusturdugun kalori açığını kapatmak istiyor, ama hâlledicez insaallah. 1 gün pes etmeden, her gün devamke
Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.22 ocam pazar menüsü
Sabah
10.00
1 h yumurta, 2 YK lor üzerine kekik, iki ceviz, 2 YK tahin pekmez, iki dilim TB ekmeği
15.30
Filitre kahve
1 incir, 2 YK irmik helvası(sürümü artiriyo, normalde dün iki tabak yemiştim)
19.00
Balık,patates,salata
20.00
Çay, 2 incirli kurabiye, 1 dereotlu poğaça( buzluğa atmak için yapmıştım tadına baktım)
Misafirler son dk haber ediyor çoğunlukla ben de hazırlıksız yakalanmamak için yapıp dolaba atiyorum hep.Misal yarın için bı misafirim olacak ve yarın ancak temizliğe vakit ayırabilirim.Bir de diyette yiyebilecegim ne hazırlayabiliriz fikri olan var mı? Ya gaz yapıyorlar ya kaloriler ya da benim aklıma gelmiyo
Bugün çıkıp yarım saat yürüdüm6988 adimim var, yenice yattım ama daha çok kalkarım.Her ihtimale karşı foto çektim ama yatınca geldi aklıma inşallah okunuyordur
Bağışıklığına dikkat düştüğü anda geri gelir d vitamin c vitamin bunlara dikkat prensesim. Gelmiş geçmiş olsunSanırım hastalığım geçmedi boğazım kaşınıyor
Keske bitane yeseydin nefsini köreltmek icinBide bana sor kuzum ya acim doymadım saat geç yemek istemedim üstüne millet gömüyor böreği kurabiyeyi özellikle kurabiye sıktı canımı uzun zamandır şekersiz kalmaktan galiba
Cidden mi hahahÇarşamba bitimine kadar değil mi yahu??
Teşekkür ederim canım benim
Bu biraz kültürel bişey bizde yedirmek icirnek kollektif olarak yemek icnek cok onemli bu yuzden diyet kültürü ve diyet yapan insana israr etmeme inceliği henüz yerleşmiş degil fakat ben cok sinirlenmiyorum ozellikle diyet yapmayanın anlayamayacagi bir durum.Yemin ettim diyordum kimse birsey diyemiyorduYemezdim net sadece tatlı ile alakalı değil sadece insanlar karşında ki insanı anlamı diyetteyim diyince ne anlamaları gerekiyorsa onu anlamalı onu anlamayı ogrenmeli
Cok güzelmis, halbuki hepsinin tadini biliyoruz da iste yinede hep bi yiyesimiz varSayki yedim diye bir cami yaptirmis bir adam hiç duydun mu bu hikayeyi .(Nefsini kontrol etmek icin cani birsey istediginde sayki yedim demis kendine ve o yiyecegin parasini yillarca biriktirnis ve bir cami yaptirmis adina da say ki yedim koymuş) Elif sayki yedin boşver tadini biliyirsun
Hakkım varsa herkese helal olsun iyikilerim
Ne düşünceli ev sahibisin senAllah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah
Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim
Evet çok saçma eşimin arkadaslarinin eşleri çok kafa dengi değiliz zaten eşlerimiz için biraz da katlaniyoruz birbirimize ama saçma sapan muhabbet bu kadar saçmalayabilirler yok bir şey olmaz yok şu kadar güzel bak nasıl yiyorum ben sende ye yemiyorum diyetteyim istemiyorum bu kadar net cümle nasıl anlaşılmıyorNe oldu anlamadim arkadaşlarin çok mu üzerine geldi ye bisey olmaz diye ?
seni seviyorum gezegenim itiraf ediyorum bitiyorum sanaHakkım varsa herkese helal olsun iyikilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?