• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım
Sabah
Yulaf ekmeği
Haşlanmış yumurta
Dereotu ve maydanoz
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir ve zeytin
Çay

Öğle
İki mandalina
Bir muz
Bir bardak süt

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir tabak nohutlu bulgur pilavı
Salata

Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 9528 adım ve bir saat ütü

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Screenshot_20230122_234246_Huawei Health.webp

Sabah 11
1 adet tereyağı ile yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
2 zeytin
24 Gr süzme peynir
Çay kahve
Akşam 20.00
3 kanat 1 pirzola tavuk mangal
Ayran
Tam buğday ekmeği 2 dilim kadar
Son dakika belli olan arkadaşlar mangal hala oradayiz yaprak satmaları kekler kurabilir börekler cehenneme düştüm atlamaya çalışıyorum tek sıkıntı geç saatte yemek oldu benim icin
Spor
Adım:23425
Cordelia Cordelia Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Fit mutlu anne @Kinoalihatun bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Maşallah Elif azmine iradene :KK9: 21 gûn sekersiz sürecinde olmasaydin yer miydin?1 tane kurabiye ve 1 dilim kekin bence bir sskincasi yok🤪 tabi kırk yilda bir denk gelirse

Hadi 1 saat daha sık dişini elif uyuyunca kalmayacak geçecek 1 saat daha
Sayki yedim diye bir cami yaptirmis bir adam hiç duydun mu bu hikayeyi .(Nefsini kontrol etmek icin cani birsey istediginde sayki yedim demis kendine ve o yiyecegin parasini yillarca biriktirnis ve bir cami yaptirmis adina da say ki yedim koymuş) Elif sayki yedin boşver tadini biliyirsun

Maşallah Elif azmine iradene :KK9: 21 gûn sekersiz sürecinde olmasaydin yer miydin?1 tane kurabiye ve 1 dilim kekin bence bir sskincasi yok🤪 tabi kırk yilda bir denk gelirse
Yemezdim net sadece tatlı ile alakalı değil sadece insanlar karşında ki insanı anlamı diyetteyim diyince ne anlamaları gerekiyorsa onu anlamalı onu anlamayı ogrenmeli

Sayki yedim diye bir cami yaptirmis bir adam hiç duydun mu bu hikayeyi .(Nefsini kontrol etmek icin cani birsey istediginde sayki yedim demis kendine ve o yiyecegin parasini yillarca biriktirnis ve bir cami yaptirmis adina da say ki yedim koymuş) Elif sayki yedin boşver tadini biliyirsun
Beni kızdıran kek yada kurabiyeler değil insanların karşındakini anlamaması irademle kimse dalga geçmesi müsade etmem

Ah anneler. Allah saglik versin. Benim annem her dönem yanımdaydı şükür ki. Gecici olarak uzakta. Simdi kendim hallediyorum, zor olsa da.

Eline saglik zipzipim

Tövbe tövbe, Allah saglik versin. Ayaklan tez zamanda .

Bana yerlesti işte 🤭 kolay degil bas etmek. Uzun süre sebze, et, vb beslenicez, en az karbonhidratla ki, canimiz cekmesin. Ama ben deneyemem😂 bir gün, sadece bir gün hedefimden 200-300 kalori az alsam, aksam saldiriyorum. Hele ki öbür gün, acısı fazlasiyla cikiyor. Vücutta o kadar muazzam bir mekanizma var ki, hemen o fazladan olusturdugun kalori açığını kapatmak istiyor, ama hâlledicez insaallah. 1 gün pes etmeden, her gün devamke :rapci::rapci:
Allah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah
22 ocam pazar menüsü
Sabah
10.00
1 h yumurta, 2 YK lor üzerine kekik, iki ceviz, 2 YK tahin pekmez, iki dilim TB ekmeği

15.30
Filitre kahve
1 incir, 2 YK irmik helvası(sürümü artiriyo, normalde dün iki tabak yemiştim🙈)

19.00
Balık,patates,salata

20.00
Çay, 2 incirli kurabiye, 1 dereotlu poğaça( buzluğa atmak için yapmıştım tadına baktım)

Misafirler son dk haber ediyor çoğunlukla ben de hazırlıksız yakalanmamak için yapıp dolaba atiyorum hep.Misal yarın için bı misafirim olacak ve yarın ancak temizliğe vakit ayırabilirim.Bir de diyette yiyebilecegim ne hazırlayabiliriz fikri olan var mı? Ya gaz yapıyorlar ya kaloriler ya da benim aklıma gelmiyo🥴
Bugün çıkıp yarım saat yürüdüm ☺️ 6988 adimim var, yenice yattım ama daha çok kalkarım.Her ihtimale karşı foto çektim ama yatınca geldi aklıma🙈inşallah okunuyordur
Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim

Bide bana sor kuzum ya acim doymadım saat geç yemek istemedim üstüne millet gömüyor böreği kurabiyeyi özellikle kurabiye sıktı canımı uzun zamandır şekersiz kalmaktan galiba
Keske bitane yeseydin nefsini köreltmek icin

Çarşamba bitimine kadar değil mi yahu??
Teşekkür ederim canım benim
Cidden mi hahah :D haberim olmadan yarışıyorum çok iyi. Çarşambaya kadar mı neyse bugün de bir 10bin atmıştık bahaneyle iyi ki atmışız rezil olcaz 🤣🤣 fesang fesang sağ ol canım bilgi için ben onu gözden kaçırmışım.

Yemezdim net sadece tatlı ile alakalı değil sadece insanlar karşında ki insanı anlamı diyetteyim diyince ne anlamaları gerekiyorsa onu anlamalı onu anlamayı ogrenmeli
Bu biraz kültürel bişey bizde yedirmek icirnek kollektif olarak yemek icnek cok onemli bu yuzden diyet kültürü ve diyet yapan insana israr etmeme inceliği henüz yerleşmiş degil fakat ben cok sinirlenmiyorum ozellikle diyet yapmayanın anlayamayacagi bir durum.Yemin ettim diyordum kimse birsey diyemiyordu😁gercekten ediyordum ama

Cok güzelmis, halbuki hepsinin tadini biliyoruz da iste yinede hep bi yiyesimiz var

Allah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah

Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim
Ne düşünceli ev sahibisin sen 😍

Ne oldu anlamadim arkadaşlarin çok mu üzerine geldi ye bisey olmaz diye ?
Evet çok saçma eşimin arkadaslarinin eşleri çok kafa dengi değiliz zaten eşlerimiz için biraz da katlaniyoruz birbirimize ama saçma sapan muhabbet bu kadar saçmalayabilirler yok bir şey olmaz yok şu kadar güzel bak nasıl yiyorum ben sende ye yemiyorum diyetteyim istemiyorum bu kadar net cümle nasıl anlaşılmıyor

Back
X