- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Yaaaa ne güldüm leylakımTebriklerbu ekran görüntüsü amel defteri etkisi birakti ben de Demekki 6400 bin adimda 229 kalori yakiliyormuş yedigim çikolatalari hayirlatim şimdi 400 kalorilik olanlar vardi demekki 2 saat ayaklarim şişene kadar yūrüsem ancak 1 çikolata yakiyorum vay benim halime (yine efkarlandim bak) .Aslinda 10 yillik diyet macerasi ve sayisiz diyetisyen tecrubesinden sonra herseyin kalorisini ,hangi spor ne yakar ögrendim ama böyle karsimda görünmesi lazimki ben de etki biraksin Yarin hemennn bi akilli saat en acilindenn
Afiyet olsun canım şeytanın bacağını kirmissin spor devamı gelsin inşAllah21 Ocak Cumartesi Menüm
Kahvalti
1 krep (tb unu ile)
Peynir ,domates
Marul
10 findik
Bira kuru üzûm
Ara
16:00 1 mandalina
17:35 1 sütlü kahve 2 hurma 7-8 leblebi
Akşam
20:00 4 köfte (izgara)
Salata yapmaya üşendimdomates
2 litre su
LESLI 3 Mil(Nihayet) Cordelia
Zipzip- Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım kız sen benim takımda değil misinDünün menüsü ve adımı
Sabah
2 dil çavdar ekmeği 1 yumurtadan 1 dil köy peyniri 7 zeytin
Öğlen 13 00
1 kase düğün çorbası,1 kepçe kuru fasulye 3 kaşk bulgur 1 kaşık turşu
Akşam 18 30
1 kepçe tarhana çorbası 100 gr et 3 kaşık pilav salata
Zipzip- Cordelia Ucmelekannesi
Emeğine sağlık canım20 -26 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 61.Etap Kırmızı Takım Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83.05 ✖ @siskopat Kırmızı 87.0 @Pnrrr-12 Kırmızı 77.05 Cordelia Kırmızı 80.45 @Mavikus_ Kırmızı 73.4 ✖ @succulentaski Kırmızı 60.5 ✖ ✖ @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı 75.4 @erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9 @belmayne Kırmızı-Sarı 71.8 Mavi Takım Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4 ✖ Jasminium84 Mavi 65.95 @karamelllim Mavi 79.6 @Kinoalihatun Mavi 81.45 @Beyaz leylak Mavi 77.5 @Elif Tolga Mavi 75.8 @aypare ackerman Mavi 60.1 fesang Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı 77.8 @Willemijn- Mavi-Sarı 61.9 Yeşil Takım @sara_28 Yeşil 95.2 @Ilazram Yeşil 78.5 @Mthn83 @60kiloyum
Afiyet olsun canım yenmis artık sonrasını telafi ettiysen sıkıntı olmazKızlar slm nasılsıniz sabah iyiydi menum ikindi de kiz kardeşime gelmiştim 3 kaşık kısır yedim gül böreğiyle yarım yufkadan bir taneakşamı bisey yemedim henüz yoğurt vs gecistirwyim en iyisi
Tamamdır canım inşAllahUcmelekannesi
Fit mutlu anne
Kaptanlarim bildirimlerinizi özelden fotoğrafli ve tarihli olarak
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 kadar bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@SebastianCheesecake
fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
Jasminium84
@Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
@siskopat
@Elif Tolga
Afiyet olsun canım
Canım pazar olunca geç kalktık kahvaltı fasli falan bi avm gittik sonra hemen hazırlanıp dışarı çıktık fırsat olmadi teli elime almayaFit mutlu anne nerelerdesin kaptaniçem göremedim mesajlarini? Çok mesaj birikiuor belki ben de kaçırmis olabilirim. Her sey yolunda mi ?çocuklar iyileşti mi?
O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde çevremde bu tür insanlar var duymamayi takmamayi başarmak en iyisi ben sıkı diyet yaptığım dönem yemeğimi atıştırmalığımi nereye gitsem götürdüm yanımda başka bişey yemedimYani o kişinin kilosu ile ne bir yorum yaptım kötü ne de art niyette bulundum keşke sağlıklı kiloda olsak hepimiz sadece ben onun yediğine karismiyorsam oda benim yemedigime karışmamasini istiyorum 3 güne bozarsin 5 güne bırakırsın bak arkadaş ne güzel yaprak sarmış ne lezzetli ama dalga mı geçiyorsun bu ne ya
Ben bir tane yersem gerisi gelirYemem kuzum
Amin, görev evet. Çok sağ ol.Allah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah
Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim
Geçmiş olsun canım
Sağ olun kızlar. Baş agrim hic olmazdi desem. Hatta arkadaslarim espiri yapardi, hic mi basin agrimadi diye :) tövbe tövbe ama bir agridi, tam. Muhtemelen gece cocuklara kalkip durmaktan. Yemegimi de zamaninda yiyememekten. Tabi ki de saglik olsun. Saglik da gidiyor birazÇok geçmiş olsun kuzum
Göz ardı edilen icerigi göster, dermisimYani o kişinin kilosu ile ne bir yorum yaptım kötü ne de art niyette bulundum keşke sağlıklı kiloda olsak hepimiz sadece ben onun yediğine karismiyorsam oda benim yemedigime karışmamasini istiyorum 3 güne bozarsin 5 güne bırakırsın bak arkadaş ne güzel yaprak sarmış ne lezzetli ama dalga mı geçiyorsun bu ne ya
Diyette oldugunu belli edince cogu insan böyle davraniyor maalesef. Kesinlikle ben belli etmeyi dusunmuyorum valla. Sinirlerimi bozamamEvet çok saçma eşimin arkadaslarinin eşleri çok kafa dengi değiliz zaten eşlerimiz için biraz da katlaniyoruz birbirimize ama saçma sapan muhabbet bu kadar saçmalayabilirler yok bir şey olmaz yok şu kadar güzel bak nasıl yiyorum ben sende ye yemiyorum diyetteyim istemiyorum bu kadar net cümle nasıl anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?