Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaa ne güldüm leylakım ama cidden kötü ya o kadar emek verip spor yap 1 çikolatayi bile yakmamış ol adalet mi
Afiyet olsun canım şeytanın bacağını kirmissin spor devamı gelsin inşAllah
Afiyet olsun canım kız sen benim takımda değil misin Ucmelekannesi değil beni etiketleyeceksin canım
Emeğine sağlık canım
Kızlar slm nasılsıniz sabah iyiydi menum ikindi de kiz kardeşime gelmiştim 3 kaşık kısır yedim gül böreğiyle yarım yufkadan bir tane akşamı bisey yemedim henüz yoğurt vs gecistirwyim en iyisi
Afiyet olsun canım yenmis artık sonrasını telafi ettiysen sıkıntı olmaz
Tamamdır canım inşAllah
22 ocak pazar menüm adım az biraz ekleyince atarım Zipzip- Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım
Fit mutlu anne nerelerdesin kaptaniçem göremedim mesajlarini? Çok mesaj birikiuor belki ben de kaçırmis olabilirim. Her sey yolunda mi ?çocuklar iyileşti mi?
Canım pazar olunca geç kalktık kahvaltı fasli falan bi avm gittik sonra hemen hazırlanıp dışarı çıktık fırsat olmadi teli elime almaya
O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde çevremde bu tür insanlar var duymamayi takmamayi başarmak en iyisi ben sıkı diyet yaptığım dönem yemeğimi atıştırmalığımi nereye gitsem götürdüm yanımda başka bişey yemedim

22 Ocak Pazar
Kahvaltı 10:30

Çeyrek tost kaşarlı sucuklu
2 zeytin
1 tk tahin
2 yk cılbır( yoğurtlu yumurta)
3 tatlı kaşığı sütlaç

Ara 14:40
1 kase kabak tatlısı

Akşam 19:00
2 yk p.pilavı
3 yk tavuk sote
Salata
6 tane yaprak sarma
1 dilim revani

Ara 21:30
6 tane çiğköfte

Su 1.5 lt anca olmuştur

Spor 40 dk koşu

22 Ocak Pazar adım sayım 14200 canım Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• IMG_20230123_000038.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
  • share_1674423509790_edit_240500576713256.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 26
Amin, görev evet. Çok sağ ol.
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun kuzum
Sağ olun kızlar. Baş agrim hic olmazdi desem. Hatta arkadaslarim espiri yapardi, hic mi basin agrimadi diye :) tövbe tövbe ama bir agridi, tam. Muhtemelen gece cocuklara kalkip durmaktan. Yemegimi de zamaninda yiyememekten. Tabi ki de saglik olsun. Saglik da gidiyor biraz
Göz ardı edilen icerigi göster, dermisim sakin ol bro.

Diyette oldugunu belli edince cogu insan böyle davraniyor maalesef. Kesinlikle ben belli etmeyi dusunmuyorum valla. Sinirlerimi bozamam zaten ben illa gün icinde bir kere saldiriyorum, o zamani misafirlere denk getiriririm diye dusunuyorum. Sinir bozucu cidden. Klasik tipler iste. Ye, ye, n'olucak; bak ben yiyorum yine ayni örnegi vericem ama evimize gelen yardimci ablaya gitmistim cocuklarla, misafirleri vardi, misafirine diyor ki, bir de diyet yapiyor, zaten iki cocugun pesinde kossa verir ki falan diyor. İyi niyetli oldugunu biliyorum ama cidden geriliyor insan. Hee bir örnek daha veriyim. Dur onu da genel mesaj yazayim

Bir de hamur isi getiriyor sag olsun. Cocuklar farkli lezzet istiyor diye evet de. Gecen getirdigini, bir de gelir gelmez, hadi sen de ye. İyilik icin diyor da, afedersin o kadar emegimi zâyi edemem. Ya iki gün yesem bittim zaten . Kahvaltim yarim kalmisti Allahtan, bitireyim de ben dedim, getirince yemek kacinilmaz olabiliyor.

Ben o zaman DİYETTEYİM demicem
Hani bosver, insanlari takma diyorsunuz ama ben yapamiyorum öyle
İki yol var, onlari komple susturmak icin
1- ay sorma, deli gibi yiyorum, yakiyorum (yalan degil yiyorum ve yanlarinda yicem)
2-Ben bir sey yemiyorum, sadece suyla besleniyorum diye gülümsücem
1 nci yöntemden vazgectim, cunku klasik sacmalik olur. O eskidenmis ye ye kilo alma yedigimiz gıdalar, yasam tarzi, teknolojik gelisme, radyasyonlar, gerginlik e is yerinde de oturuyoruz masabası
Zaten onlarin yaninda yicem, kesin. Hatta agizlari acik kalacak her öglen birlikte yemicez sonucta. İnsaallah eve yakin olsa, öglen eve kacarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…