• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrikler 👏bu ekran görüntüsü amel defteri etkisi birakti ben de😅 Demekki 6400 bin adimda 229 kalori yakiliyormuş yedigim çikolatalari hayirlatim şimdi 400 kalorilik olanlar vardi demekki 2 saat ayaklarim şişene kadar yūrüsem ancak 1 çikolata yakiyorum vay benim halime :KK14:(yine efkarlandim bak) .Aslinda 10 yillik diyet macerasi ve sayisiz diyetisyen tecrubesinden sonra herseyin kalorisini ,hangi spor ne yakar ögrendim ama böyle karsimda görünmesi lazimki ben de etki biraksin😅Yarin hemennn bi akilli saat en acilindenn
Yaaaa ne güldüm leylakım 😂 ama cidden kötü ya o kadar emek verip spor yap 1 çikolatayi bile yakmamış ol adalet mi
21 Ocak Cumartesi Menüm
Kahvalti

1 krep (tb unu ile)
Peynir ,domates
Marul
10 findik
Bira kuru üzûm

Ara
16:00 1 mandalina
17:35 1 sütlü kahve 2 hurma 7-8 leblebi

Akşam
20:00 4 köfte (izgara)
Salata yapmaya üşendim 😀 domates
2 litre su
LESLI 3 Mil :halay:(Nihayet) Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım şeytanın bacağını kirmissin spor devamı gelsin inşAllah
Dünün menüsü ve adımı
Sabah
2 dil çavdar ekmeği 1 yumurtadan 1 dil köy peyniri 7 zeytin
Öğlen 13 00
1 kase düğün çorbası,1 kepçe kuru fasulye 3 kaşk bulgur 1 kaşık turşu
Akşam 18 30
1 kepçe tarhana çorbası 100 gr et 3 kaşık pilav salata
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım kız sen benim takımda değil misin Ucmelekannesi Ucmelekannesi değil beni etiketleyeceksin canım
20 -26 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 61.Etap
Kırmızı Takım CumaCumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83.05♥️
@siskopat Kırmızı 87.0♥️♥️
@Pnrrr-12 Kırmızı 77.05♥️♥️
Cordelia Cordelia Kırmızı 80.45♥️♥️
@Mavikus_ Kırmızı 73.4♥️
@succulentaski Kırmızı 60.5
@SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı 75.4
@erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9
@belmayne Kırmızı-Sarı 71.8
Mavi Takım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4💙
Jasminium84 Jasminium84 Mavi 65.95💙💙
@karamelllim Mavi 79.6💙💙
@Kinoalihatun Mavi 81.45💙💙
@Beyaz leylak Mavi 77.5💙💙
@Elif Tolga Mavi 75.8💙💙
@aypare ackerman Mavi 60.1💙💙
fesang fesang Mavi-Sarı
@ifdiyetim Mavi-Sarı 77.8
@Willemijn- Mavi-Sarı 61.9
Yeşil Takım
@sara_28 Yeşil 95.2💚💚
@IlazramYeşil 78.5💚
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@Mthn83🧡
@60kiloyum🧡
Emeğine sağlık canım
Kızlar slm nasılsıniz sabah iyiydi menum ikindi de kiz kardeşime gelmiştim 3 kaşık kısır yedim gül böreğiyle yarım yufkadan bir tane 🙄 akşamı bisey yemedim henüz yoğurt vs gecistirwyim en iyisi 😞
Afiyet olsun canım yenmis artık sonrasını telafi ettiysen sıkıntı olmaz
Tamamdır canım inşAllah
22 ocak pazar menüm adım az biraz ekleyince atarım 😘 Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne nerelerdesin kaptaniçem göremedim mesajlarini? Çok mesaj birikiuor belki ben de kaçırmis olabilirim. Her sey yolunda mi ?çocuklar iyileşti mi?
Canım pazar olunca geç kalktık kahvaltı fasli falan bi avm gittik sonra hemen hazırlanıp dışarı çıktık fırsat olmadi teli elime almaya
Yani o kişinin kilosu ile ne bir yorum yaptım kötü ne de art niyette bulundum keşke sağlıklı kiloda olsak hepimiz sadece ben onun yediğine karismiyorsam oda benim yemedigime karışmamasini istiyorum 3 güne bozarsin 5 güne bırakırsın bak arkadaş ne güzel yaprak sarmış ne lezzetli ama dalga mı geçiyorsun bu ne ya
O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde çevremde bu tür insanlar var duymamayi takmamayi başarmak en iyisi ben sıkı diyet yaptığım dönem yemeğimi atıştırmalığımi nereye gitsem götürdüm yanımda başka bişey yemedim

22 Ocak Pazar
Kahvaltı 10:30

Çeyrek tost kaşarlı sucuklu
2 zeytin
1 tk tahin
2 yk cılbır( yoğurtlu yumurta)
3 tatlı kaşığı sütlaç

Ara 14:40
1 kase kabak tatlısı

Akşam 19:00
2 yk p.pilavı
3 yk tavuk sote
Salata
6 tane yaprak sarma
1 dilim revani

Ara 21:30
6 tane çiğköfte

Su 1.5 lt anca olmuştur

Spor 40 dk koşu

22 Ocak Pazar adım sayım 14200 canım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_20230123_000038.webp
    IMG_20230123_000038.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
  • share_1674423509790_edit_240500576713256.webp
    share_1674423509790_edit_240500576713256.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 26
Allah sanada kolaylik versin canim saglik olunca hersey hallediliyor bi sekilde, gecici olarak dedigin görev icabi mi hayirlisiyla kavusursunuz insallah

Afiyer olsun canim fena degl menün emzirdigini düsünürsek zaten fazla kisitlama ama aksam yemegnin arkasina o tadina baktiklarn yinede cok hemde sadece 1 saat gecmis yani ayirip sabah yeseydin keske.
Bu arada ben diyetteyken misafirm gelcekse illa salata yaparm havuc tarator, tavuklu göbek marullu salata cok güzel bu, karnibahar ile sahte kisir salatasi var oda gayet lezzetli oluyor hemde farkli alternatif. Yogurtlu köz biber, haydari. Baska suan aklima gelmedi ama cok vardir daha eminim
Amin, görev evet. Çok sağ ol.😊
Geçmiş olsun canım 😔

Çok geçmiş olsun kuzum 🙏
Sağ olun kızlar. Baş agrim hic olmazdi desem. Hatta arkadaslarim espiri yapardi, hic mi basin agrimadi diye :) tövbe tövbe ama bir agridi, tam. Muhtemelen gece cocuklara kalkip durmaktan. Yemegimi de zamaninda yiyememekten. Tabi ki de saglik olsun. Saglik da gidiyor biraz 😊
Yani o kişinin kilosu ile ne bir yorum yaptım kötü ne de art niyette bulundum keşke sağlıklı kiloda olsak hepimiz sadece ben onun yediğine karismiyorsam oda benim yemedigime karışmamasini istiyorum 3 güne bozarsin 5 güne bırakırsın bak arkadaş ne güzel yaprak sarmış ne lezzetli ama dalga mı geçiyorsun bu ne ya
Göz ardı edilen icerigi göster, dermisim 🤭 sakin ol bro.🙋🏻‍♀️

Evet çok saçma eşimin arkadaslarinin eşleri çok kafa dengi değiliz zaten eşlerimiz için biraz da katlaniyoruz birbirimize ama saçma sapan muhabbet bu kadar saçmalayabilirler yok bir şey olmaz yok şu kadar güzel bak nasıl yiyorum ben sende ye yemiyorum diyetteyim istemiyorum bu kadar net cümle nasıl anlaşılmıyor
Diyette oldugunu belli edince cogu insan böyle davraniyor maalesef. Kesinlikle ben belli etmeyi dusunmuyorum valla. Sinirlerimi bozamam😂 zaten ben illa gün icinde bir kere saldiriyorum, o zamani misafirlere denk getiriririm diye dusunuyorum. Sinir bozucu cidden. Klasik tipler iste. Ye, ye, n'olucak; bak ben yiyorum🤔 yine ayni örnegi vericem ama evimize gelen yardimci ablaya gitmistim cocuklarla, misafirleri vardi, misafirine diyor ki, bir de diyet yapiyor, zaten iki cocugun pesinde kossa verir ki falan diyor. İyi niyetli oldugunu biliyorum ama cidden geriliyor insan. Hee bir örnek daha veriyim. Dur onu da genel mesaj yazayim 🤭

Bir de hamur isi getiriyor sag olsun. Cocuklar farkli lezzet istiyor diye evet de. Gecen getirdigini, bir de gelir gelmez, hadi sen de ye. İyilik icin diyor da, afedersin o kadar emegimi zâyi edemem. Ya iki gün yesem bittim zaten . Kahvaltim yarim kalmisti Allahtan, bitireyim de ben dedim, getirince yemek kacinilmaz olabiliyor.

Ben o zaman DİYETTEYİM demicem
Hani bosver, insanlari takma diyorsunuz ama ben yapamiyorum öyle
İki yol var, onlari komple susturmak icin
1- ay sorma, deli gibi yiyorum, yakiyorum😂😂 (yalan degil yiyorum ve yanlarinda yicem)
2-Ben bir sey yemiyorum, sadece suyla besleniyorum diye gülümsücem 😂
1 nci yöntemden vazgectim, cunku klasik sacmalik olur. O eskidenmis ye ye kilo alma 😂 yedigimiz gıdalar, yasam tarzi, teknolojik gelisme, radyasyonlar, gerginlik🤔 e is yerinde de oturuyoruz masabası
Zaten onlarin yaninda yicem, kesin. Hatta agizlari acik kalacak😂 her öglen birlikte yemicez sonucta. İnsaallah eve yakin olsa, öglen eve kacarim😂

Back
X