Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkurler

Tebrikler bu ekran görüntüsü amel defteri etkisi birakti ben de Demekki 6400 bin adimda 229 kalori yakiliyormuş yedigim çikolatalari hayirlatim şimdi 400 kalorilik olanlar vardi demekki 2 saat ayaklarim şişene kadar yūrüsem ancak 1 çikolata yakiyorum vay benim halime (yine efkarlandim bak) .Aslinda 10 yillik diyet macerasi ve sayisiz diyetisyen tecrubesinden sonra herseyin kalorisini ,hangi spor ne yakar ögrendim ama böyle karsimda görünmesi lazimki ben de etki biraksinYarin hemennn bi akilli saat en acilindenn

Iyi geceler
Halamin esi yogunbakimdaydi bugun vefat etti
Bi kac gun gelemem yarin cebazeye gidecez
Adim ve menu yazamam kusura bakmayin
Ama yeme icmeme zaten olmaz
Cumadan once gelirim eve zaten
Kilo bildirimi yaparim
Bu haftalik beni maruz gorun
Başiniz sagolsun canim Rabbim size ve ailesine sabirlar ,inşirah versin .Rahmetlinin mekani cennet olsun

21 Ocak Cumartesi Menüm
Kahvalti

1 krep (tb unu ile)
Peynir ,domates
Marul
10 findik
Bira kuru üzûm

Ara
16:00 1 mandalina
17:35 1 sütlü kahve 2 hurma 7-8 leblebi

Akşam
20:00 4 köfte (izgara)
Salata yapmaya üşendim domates
2 litre su
LESLI 3 Mil (Nihayet) Cordelia

Zipzip- Fit mutlu anne

Iyi geceler
Halamin esi yogunbakimdaydi bugun vefat etti
Bi kac gun gelemem yarin cebazeye gidecez
Adim ve menu yazamam kusura bakmayin
Ama yeme icmeme zaten olmaz
Cumadan once gelirim eve zaten
Kilo bildirimi yaparim
Bu haftalik beni maruz gorun
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah

Tesekkurler. Çikolatayi ben de cok yiyorum ya, jet gibi 90 grami bitiriyorum. Hiç hoş değil . Akilli saat ben de alicam bu gidisle. Cok guzel kaliteli adimsayarim vardi, bele takilan. Kayboldu, saglik olsun, bu sefer dandik alayim dedim, telafi icin . Saymiyor ve sifirliyor .Param çöp oldu. Simdi yine alicam. Ben cocuklarin pesinde evde 10.000 i gectigime eminim ama telefonu elime alip, iskence gibi adim sayiyorum. (Teli nereme koyucam devamli) Acayip zorluyor adimsayarsizlik beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…