Yap yap ben seni tutuyorumAnam bi kalkıp spor yapmam lazım millet costu 10bin 20bin 30binler uçuşuyo benim 6bin garip garip duruyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap ben seni tutuyorumAnam bi kalkıp spor yapmam lazım millet costu 10bin 20bin 30binler uçuşuyo benim 6bin garip garip duruyo![]()
Canım aynı sistemde devam ediyoruzHoş buldum canım,nasılsın?ben de son sayfaları okuyordum, ne gibi değişiklikler olmuş neler yapacağız diye![]()
Adım hiç sorun değil evin içinde 5 bin adim atıyorum her gün altı bin de kolay olur inşallahCanım aynı sistemde devam ediyoruz
Bu hafta birkaç üye ile çılgın adım yarışına başladık onun dışında bir değişiklik yok
Bir de zorunlu adım sayısı 8binden 6bine indi![]()
Afiyet olsun canim21.1.2023 Menüm:
10:30 2 tost ekmegi ile sucuklu tost, cay, 3-4 catal yumurta
12:00 1 hurma, cay
15:30 4-5 tane ciger, 4 tane patates küp, biraz piyaz sogan
18:30 1 kase tavuksuyu corbasi bol acili
Bol bol cay iciyorum
2.660 Adim
Eki Görüntüle 3195272
Cordelia
Zipzip-
Ucmelekannesi
Kaptanim adim sayim az oldu ama iyilesince telafi edecegm söz
2.5 lt Su
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Fit yulaflı tost
Domates ve salatalık
Yeşil çay
Öğle
Et dürüm
Ayran
Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak makarna
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 11070 adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3195290
Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundurAteşe baca lazım, kitaba hoca lazım, Bana bı kaptan lazım o da şimdi lazım
Zipzip- kaptanımmmm yaslanmisim emzirsem de kilo veremiyorum, bir buçuk ay sonra okula döndüğümde giyecek kıyafetim yok
ziraa yeni kıyafet alırken de hep eski bedenime göre alıp kaldırdım
Deli gibi yiyorumbeni durdurursa ancak burası durdurur.Gelem mi, gelem mi ben de gelem mi
hamile kalıp ayrildigimda 57 kusürdüm galiba ya da 56 kusür.simdi 66-68 arası geziyorum.yarin sabah bildirimle başlayabilir miyim?
Bileklik ya da telefonuna adımları kaydettiysen sayabiliriz o adimlariKizlar akilli bilekligim uzun süredir kullanilmayip bir köseye atildigi icin şu an şarj olmasi gerekiyor ama bulamiyorum şarjini .Sabah lesli yaptim 3 mil onu adima dahil etmeli miyim ? 4-5 bin arasi bir adim okuyor normsldeCordelia
Zipzip-
Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim
Takıma şu an eklenebilir mi bilmiyorum derhal soralımAdım hiç sorun değil evin içinde 5 bin adim atıyorum her gün altı bin de kolay olur inşallahtakımlar oluşturuldu mu
eksiği olan varsa girebilirim
ilk hafta olunca eksim de olur umidindeyim.
Tatilde eşim de evde olacak, yarış gunlerinde yürüyüşe çıkarım benim için de iyi olurnerde çılgınlık orda ben
hangi günler yapıyorsunuz?
Yeni haftada ekleriz takimlara haksizlik olmasinTakıma şu an eklenebilir mi bilmiyorum derhal soralımZipzip-
Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil
S SuskunkardelenYeni haftada ekleriz takimlara haksizlik olmasin
Ama menu ve spor bildirimlerinde tabloya ekleriz![]()
Yok canim kaydedemedim lesli yaoarken telefon durmuyor cebimdeAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundur
Yarin bildirimle baslayabilirsin tabi ki
Bileklik ya da telefonuna adımları kaydettiysen sayabiliriz o adimlari![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı bitti çay keyfindeyim. Çamaşırım ve ütüm var. Yemek için et çıkardım (fırında etli türlü ve firik pilavı)![]()
Wc sorununu halletmene sevindim canımGünaydın güzeller
Bende bugün ne yapsam bilmiyorum. Dün gün vardı gittim yedim geldim.
WC sorunumda halloldu.
Sabah 81.4 çıktım. Acaba gün diyetini yapsam ben her gün başka birine oturmaya gitsemsporda 5600 gibiydi. Az ugrassam gözüm kapalı 6 bin olurdu. Aç değilim ama biseyler yemek istiyorum. Öğleni bekliycem bakalım. Ruh halime göre yerim
![]()
Owww iste benim takımAyaklarım kopana kadar yürüyecegim herhal![]()
Emeğine sağlık canım20 OCAK CUMA
3.163 ADIM -300 puan
39 dakika bölgesel- 30 puan
Zipzip-
Cordelia
Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3195032 Eki Görüntüle 3195033
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorumGünaydın Kaptan bende bugün göz kontrolü vardı oğlum ameliyat olmuştu yazın sıkıntı yok şimdilik şükür hastane işi bitti avm gidip bol bol dolanacagim inşallah güzel kahvaltı yaptım geç oldu biraz aralikli oruca uydu yani baha acikmistim akşama henüz yemeğim yok bakacağım biseyler
Yaa tüh canım bi toparlayamadinizTünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizihastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan
![]()
Afiyet olsun canımOh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagm
10 bini bulsaydim sükredecektim20 bin üstüne çıkan var mı @KinoalihatunUcmelekannesi
Fit mutlu anne @siskopat
Cordelia
fesang unuttum varsa affola
7.21 km bilmem anlatabildim mi![]()
Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo ciddenBende ulasamadim telefon ile zor oluyor cidden 3 sayiyorsa 1 saymıyorum![]()
Balık burcuyum canım benkızlar hangi burçsunuz?
Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canımsürekli doktordayım kaç aydır. çok gerildim. kilolar ayrı dertaslında menü yazsam hergün düzenli olarak iyi olacak.
adım yarışı güzel olur ama bu aralar normal saatimi takıyorum. o nedenle ölçmüyorum ama yürüdüm bayağı
Afiyet olsun canım adım şahaneMenüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
12.00yarim simit
Akşam:17.30
1kepce yayla çorbası
4 YK taze fasulye
Salata
18.00
16 kuruyemiş
Su:2 litre
Spor:24006 adım Eki Görüntüle 3195257
Zipzip-
Cordelia
Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da21 Ocak menüm
20.10
2 lahmacun
2 elma
Su: 1 lt
Adım sayım: 9923
Eki Görüntüle 3195268
Fit mutlu anne
Zipzip-
Cordelia
Ett tabiki canim yaptıysanKizlar akilli bilekligim uzun süredir kullanilmayip bir köseye atildigi icin şu an şarj olmasi gerekiyor ama bulamiyorum şarjini .Sabah lesli yaptim 3 mil onu adima dahil etmeli miyim ? 4-5 bin arasi bir adim okuyor normsldeCordelia
Zipzip-
Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım
Süpersin canım21 Ocak cumartesi 24184 adım
Cordelia E Elif Tolga
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
_ASTRAL_ başka kim vardı adım yarışında?
Ben de balık burcuyum kaptanımGeç oldu cevaplar biliyorum ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim
Afiyet olsun canım
Wc sorununu halletmene sevindim canım
Owww iste benim takım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorum
Yaa tüh canım bi toparlayamadiniz
Afiyet olsun canım
10 bini bulsaydim sükredecektim
Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo cidden
Balık burcuyum canım ben
Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canım
Afiyet olsun canım adım şahane
Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
Ett tabiki canim yaptıysan
Afiyet olsun canım
Süpersin canım![]()
MaşAllah canım
Hoss buldum canım,iki aylık olacak haftaya inşallah.Evet erken ama kilo vereceğime almaya başladım ki dikkat etmeye çalıştığım haldeAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundur
Yarin bildirimle baslayabilirsin tabi ki
Bileklik ya da telefonuna adımları kaydettiysen sayabiliriz o adimlari![]()
Tamamdır canım teşekkür ederimTakıma şu an eklenebilir mi bilmiyorum derhal soralımZipzip-
Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil