• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş buldum canım,nasılsın?ben de son sayfaları okuyordum, ne gibi değişiklikler olmuş neler yapacağız diye☺️
Canım aynı sistemde devam ediyoruz
Bu hafta birkaç üye ile çılgın adım yarışına başladık onun dışında bir değişiklik yok

Bir de zorunlu adım sayısı 8binden 6bine indi😋😋

Canım aynı sistemde devam ediyoruz
Bu hafta birkaç üye ile çılgın adım yarışına başladık onun dışında bir değişiklik yok

Bir de zorunlu adım sayısı 8binden 6bine indi😋😋
Adım hiç sorun değil evin içinde 5 bin adim atıyorum her gün altı bin de kolay olur inşallah☺️takımlar oluşturuldu mu🤭eksiği olan varsa girebilirim☺️ilk hafta olunca eksim de olur umidindeyim.
Tatilde eşim de evde olacak, yarış gunlerinde yürüyüşe çıkarım benim için de iyi olur🤭nerde çılgınlık orda ben😅hangi günler yapıyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20230121_230619_Samsung Health.webp
    Screenshot_20230121_230619_Samsung Health.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20230121_222841.webp
    Screenshot_20230121_222841.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 33
21.1.2023 Menüm:

10:30 2 tost ekmegi ile sucuklu tost, cay, 3-4 catal yumurta

12:00 1 hurma, cay

15:30 4-5 tane ciger, 4 tane patates küp, biraz piyaz sogan

18:30 1 kase tavuksuyu corbasi bol acili

Bol bol cay iciyorum

2.660 Adim
Eki Görüntüle 3195272
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Kaptanim adim sayim az oldu ama iyilesince telafi edecegm söz ❤️

2.5 lt Su
Afiyet olsun canim ♥️
Menümü yazayım
Sabah
Fit yulaflı tost
Domates ve salatalık
Yeşil çay

Öğle
Et dürüm
Ayran

Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak makarna
Salata
Yoğurt

Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 11070 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eki Görüntüle 3195290
Afiyet olsun canim ♥️
Ateşe baca lazım, kitaba hoca lazım, Bana bı kaptan lazım o da şimdi lazım😂
Zipzip- Zipzip- kaptanımmmm yaslanmisim emzirsem de kilo veremiyorum, bir buçuk ay sonra okula döndüğümde giyecek kıyafetim yok😭 ziraa yeni kıyafet alırken de hep eski bedenime göre alıp kaldırdım😂
Deli gibi yiyorum🙈beni durdurursa ancak burası durdurur.Gelem mi, gelem mi ben de gelem mi🥺hamile kalıp ayrildigimda 57 kusürdüm galiba ya da 56 kusür.simdi 66-68 arası geziyorum.yarin sabah bildirimle başlayabilir miyim?
Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundur 🙈🙈
Yarin bildirimle baslayabilirsin tabi ki🥰🥰
Kizlar akilli bilekligim uzun süredir kullanilmayip bir köseye atildigi icin şu an şarj olmasi gerekiyor ama bulamiyorum şarjini .Sabah lesli yaptim 3 mil onu adima dahil etmeli miyim ? 4-5 bin arasi bir adim okuyor normslde Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bileklik ya da telefonuna adımları kaydettiysen sayabiliriz o adimlari 🥰

Adım hiç sorun değil evin içinde 5 bin adim atıyorum her gün altı bin de kolay olur inşallah☺️takımlar oluşturuldu mu🤭eksiği olan varsa girebilirim☺️ilk hafta olunca eksim de olur umidindeyim.
Tatilde eşim de evde olacak, yarış gunlerinde yürüyüşe çıkarım benim için de iyi olur🤭nerde çılgınlık orda ben😅hangi günler yapıyorsunuz?
Takıma şu an eklenebilir mi bilmiyorum derhal soralım Zipzip- Zipzip-
Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil

Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil
Yeni haftada ekleriz takimlara haksizlik olmasin
Ama menu ve spor bildirimlerinde tabloya ekleriz 🥰🥰🥰

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundur 🙈🙈

Yok canim kaydedemedim lesli yaoarken telefon durmuyor cebimde 😅en iyisi bu bileklik sorununu hemen çözeyim

21 Ocak Cumartesi
Kahvaltı yok
Öğle 14:15

1 kase kara mercimek çorbası
1 ince dilim beyaz ekmek

Ara 16:50
2 çiğköfte
1 tarhana cips
Akşam 19:30
1 büyük çipura fırında
Salata
2 dilim beyaz ekmek

Su 1.5 litre oldu sürekli bi koşturma arasından içemedim
Spor yok ( yapacak moralim yok hazırlandım sonra vazgectim:( )
21 Ocak Cumartesi adım sayım 6678 Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20230121_232349.webp
    IMG_20230121_232349.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 26
Geç oldu cevaplar biliyorum ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim

Kahvaltı bitti çay keyfindeyim. Çamaşırım ve ütüm var. Yemek için et çıkardım (fırında etli türlü ve firik pilavı):KK37:
Afiyet olsun canım
Günaydın güzeller
Bende bugün ne yapsam bilmiyorum. Dün gün vardı gittim yedim geldim.
WC sorunumda halloldu.
Sabah 81.4 çıktım. Acaba gün diyetini yapsam ben her gün başka birine oturmaya gitsem 🤣🤣 sporda 5600 gibiydi. Az ugrassam gözüm kapalı 6 bin olurdu. Aç değilim ama biseyler yemek istiyorum. Öğleni bekliycem bakalım. Ruh halime göre yerim 🚰🥰
Wc sorununu halletmene sevindim canım 😘
Ayaklarım kopana kadar yürüyecegim herhal🙈
Owww iste benim takım :halay:
Emeğine sağlık canım
Slm herkese nasilsiniz 🌸💙20 Ocak Cuma menum kızlar akşam unutmuşum Adımda 6548 Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım
Günaydın Kaptan bende bugün göz kontrolü vardı oğlum ameliyat olmuştu yazın sıkıntı yok şimdilik şükür hastane işi bitti avm gidip bol bol dolanacagim inşallah güzel kahvaltı yaptım geç oldu biraz aralikli oruca uydu yani baha acikmistim akşama henüz yemeğim yok bakacağım biseyler
Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorum
Tünaydin kizlar basimi kaldiramadim bugun ya gece öksürük yine mahvetti bizi 😢 hastaligm iyilesmek yerine daha kötüye gidiyor sanki sesim gitti iyice. Bugunu dinlenerek gecirece hic halim yok, oglum dünden beri muffin istiyodu onu zar zor yaptim valla saglik nekadar önemliymis böyle anlarda anliyor insan 🥲
Yaa tüh canım bi toparlayamadiniz

Oh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagm
Afiyet olsun canım
10 bini bulsaydim sükredecektim
7.21 km bilmem anlatabildim mi🤣
💪👏👏👏

Bende ulasamadim telefon ile zor oluyor cidden 3 sayiyorsa 1 saymıyorum 🥶
Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo cidden
kızlar hangi burçsunuz?
Balık burcuyum canım ben
sürekli doktordayım kaç aydır. çok gerildim. kilolar ayrı dert 🤷‍♀️ aslında menü yazsam hergün düzenli olarak iyi olacak.
adım yarışı güzel olur ama bu aralar normal saatimi takıyorum. o nedenle ölçmüyorum ama yürüdüm bayağı
Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canım
Menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir

12.00yarim simit

Akşam:17.30
1kepce yayla çorbası
4 YK taze fasulye
Salata

18.00
16 kuruyemiş
Su:2 litre
Spor:24006 adım Eki Görüntüle 3195257
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım adım şahane🔥👏💪
21 Ocak menüm

20.10
2 lahmacun
2 elma

Su: 1 lt

Adım sayım: 9923

Eki Görüntüle 3195268

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
Kizlar akilli bilekligim uzun süredir kullanilmayip bir köseye atildigi icin şu an şarj olmasi gerekiyor ama bulamiyorum şarjini .Sabah lesli yaptim 3 mil onu adima dahil etmeli miyim ? 4-5 bin arasi bir adim okuyor normslde Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Ett tabiki canim yaptıysan
21 Ocak 2023 Cumartesi günü 7010 adım spor ve menüm Zipzip- Zipzip- Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım 😘
21 Ocak cumartesi 24184 adım

Cordelia Cordelia E Elif Tolga Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi _ASTRAL_ _ASTRAL_ başka kim vardı adım yarışında?
Süpersin canım 🔥👏😎💪

Geç oldu cevaplar biliyorum ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim

Afiyet olsun canım

Wc sorununu halletmene sevindim canım 😘

Owww iste benim takım :halay:

Emeğine sağlık canım

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorum

Yaa tüh canım bi toparlayamadiniz

Afiyet olsun canım

10 bini bulsaydim sükredecektim

💪👏👏👏

Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo cidden

Balık burcuyum canım ben

Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canım

Afiyet olsun canım adım şahane🔥👏💪

Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da

Ett tabiki canim yaptıysan

Afiyet olsun canım 😘

Süpersin canım 🔥👏😎💪
Ben de balık burcuyum kaptanım 💕

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Hoss buldum canım,iki aylık olacak haftaya inşallah.Evet erken ama kilo vereceğime almaya başladım ki dikkat etmeye çalıştığım halde🥺 porsiyon kontrolü yok maalesef

Tamamdır canım teşekkür ederim 🥰

Back
X