Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş buldum canım,nasılsın?ben de son sayfaları okuyordum, ne gibi değişiklikler olmuş neler yapacağız diye
Canım aynı sistemde devam ediyoruz
Bu hafta birkaç üye ile çılgın adım yarışına başladık onun dışında bir değişiklik yok

Bir de zorunlu adım sayısı 8binden 6bine indi

Canım aynı sistemde devam ediyoruz
Bu hafta birkaç üye ile çılgın adım yarışına başladık onun dışında bir değişiklik yok

Bir de zorunlu adım sayısı 8binden 6bine indi
Adım hiç sorun değil evin içinde 5 bin adim atıyorum her gün altı bin de kolay olur inşallahtakımlar oluşturuldu mueksiği olan varsa girebilirimilk hafta olunca eksim de olur umidindeyim.
Tatilde eşim de evde olacak, yarış gunlerinde yürüyüşe çıkarım benim için de iyi olurnerde çılgınlık orda benhangi günler yapıyorsunuz?

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim gel tabi ki kac aylik oldu bebiş daha erken sanki ama dikkat ederek kilo verirsin emzirdigin icin kim bilir neler yiyorsundur
Yarin bildirimle baslayabilirsin tabi ki
Bileklik ya da telefonuna adımları kaydettiysen sayabiliriz o adimlari

Takıma şu an eklenebilir mi bilmiyorum derhal soralım Zipzip-
Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil

Hahaha çılgın üyeleri çok seviyorum cumartesi başlayıp Çarşamba bitiriyoruz Perşembe cuma adım sayısı bildirmek zorunlu değil
Yeni haftada ekleriz takimlara haksizlik olmasin
Ama menu ve spor bildirimlerinde tabloya ekleriz

Yok canim kaydedemedim lesli yaoarken telefon durmuyor cebimde en iyisi bu bileklik sorununu hemen çözeyim

21 Ocak Cumartesi
Kahvaltı yok
Öğle 14:15

1 kase kara mercimek çorbası
1 ince dilim beyaz ekmek

Ara 16:50
2 çiğköfte
1 tarhana cips
Akşam 19:30
1 büyük çipura fırında
Salata
2 dilim beyaz ekmek

Su 1.5 litre oldu sürekli bi koşturma arasından içemedim
Spor yok ( yapacak moralim yok hazırlandım sonra vazgectim )
21 Ocak Cumartesi adım sayım 6678 Cordelia Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20230121_232349.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 26
Geç oldu cevaplar biliyorum ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim

Kahvaltı bitti çay keyfindeyim. Çamaşırım ve ütüm var. Yemek için et çıkardım (fırında etli türlü ve firik pilavı)
Afiyet olsun canım
Wc sorununu halletmene sevindim canım
Ayaklarım kopana kadar yürüyecegim herhal
Owww iste benim takım
Emeğine sağlık canım
Slm herkese nasilsiniz 20 Ocak Cuma menum kızlar akşam unutmuşum Adımda 6548 Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım aralıklı oruç güzel bende seviyorum
Yaa tüh canım bi toparlayamadiniz

Oh miss aksam menüsü de güzel simdiden afiyet olsun bende tekim aksama esim yok tek tavuksuyu corbasi yapacagm
Afiyet olsun canım
10 bini bulsaydim sükredecektim
7.21 km bilmem anlatabildim mi

Bende ulasamadim telefon ile zor oluyor cidden 3 sayiyorsa 1 saymıyorum
Canim ilk firsatta bi akilli bant akilli saat bisey al mumkunse bence telefon zor oluyo cidden
kızlar hangi burçsunuz?
Balık burcuyum canım ben
Neyin var canım ne için gidiyordun doktora menü yazmak yediğini görmek bile bi adım cidden canım
Afiyet olsun canım adım şahane
21 Ocak menüm

20.10
2 lahmacun
2 elma

Su: 1 lt

Adım sayım: 9923

Eki Görüntüle 3195268

Fit mutlu anne Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım gayet güzel adım sayın da
Ett tabiki canim yaptıysan
21 Ocak 2023 Cumartesi günü 7010 adım spor ve menüm Zipzip- Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım
21 Ocak cumartesi 24184 adım

Cordelia E Elif Tolga Fit mutlu anne Ucmelekannesi _ASTRAL_ başka kim vardı adım yarışında?
Süpersin canım

Ben de balık burcuyum kaptanım

Hoss buldum canım,iki aylık olacak haftaya inşallah.Evet erken ama kilo vereceğime almaya başladım ki dikkat etmeye çalıştığım halde porsiyon kontrolü yok maalesef

Tamamdır canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…