Aynen canım vaoa oyle olduIyi aksamlar kaptanim yogun bir gun gecirmissin
Yaaaaaa teşekkür ederim canım benim emeğine sağlık
Evet kuzum harikaydınYaaaaaa teşekkür ederim canım benim emeğine sağlık
Eh hakettim valla dimi :))
Merhaba Afiyet olsun canım.Merhaba kızlar bugün bütün gün disardaydım az önce geldim eve menümü yazayım çay demledim eşimle çay keyfi yapacaz
Meyve yasak diyetimde ara da tüketiyorum.tesekkurler bilgi için.Konu meyve
Meyve karbonhidrattir meyve şekerdir diyet yaparken sağlıklı beslenirken korumada farketmez saat 16:00 sonra tuketilmez saat 16 sonrası tuketteginiz her meyve göbek yağına dönüşür.meyve kilo verme hızını yavaşlatır.
Meyve illa tuketilecekse sabah saatleri öğle saatlerinde ve yanında mutlaka yoğurt hatta tarçınlı yoğurt ile tüketilmedir ki şekeriniz bir anda yukselmesin açlık ve şeker ile bogusmayiniz
Türkiye'de ki diyetisyenler ne kadar araya meyve eklese de yurtdışında kilo verecek diyet yapacak kişilerinin menulerine asla meyve eklenmez. Umarım faydalı olmuştur menüleri etiketleyip yazınca yanlış anlaşılmalar oluyor bu yüzden genel bilgi olsun hepimize
Ben teşekkür ederiMeyve yasak diyetimde ara da tüketiyorum.tesekkurler bilgi için.
Ben teşekkür ederimMeyve yasak diyetimde ara da tüketiyorum.tesekkurler bilgi için.
Ben de kovayimBen kova canim. Senin burcun ne peki
Neye başlıyon kızBaşlıyorum 12 de gelirim bildirim için.
Spora başlayacak canımcımNeye başlıyon kız
Hoşgeldin canımAteşe baca lazım, kitaba hoca lazım, Bana bı kaptan lazım o da şimdi lazım
Zipzip- kaptanımmmm yaslanmisim emzirsem de kilo veremiyorum, bir buçuk ay sonra okula döndüğümde giyecek kıyafetim yok ziraa yeni kıyafet alırken de hep eski bedenime göre alıp kaldırdım
Deli gibi yiyorumbeni durdurursa ancak burası durdurur.Gelem mi, gelem mi ben de gelem mi hamile kalıp ayrildigimda 57 kusürdüm galiba ya da 56 kusür.simdi 66-68 arası geziyorum.yarin sabah bildirimle başlayabilir miyim?
Hoş buldum canım,nasılsın?ben de son sayfaları okuyordum, ne gibi değişiklikler olmuş neler yapacağız diyeHoşgeldin canımgel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?