Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))

Var canim olmaz mi 12 bin adim atana 2000 adim atma hediye ediyoruz
dur gülüm ben bir gece sakinken su ile ilgili bilgi paylaşımı yapayım suyun hafızası var ne dersen kapıyor moleküler yapısını bile değiştiriyor
sudan bahsederken ben de yudumlaya yudumlaya yarım lt suyu içtim önümde de çayım duruyorken hem de:)

gün de kaç bardak içiyorsun ki gülüm
Abla eskiden 3ü bir arada ve cok fazla icerdim. Gecen sene de granul almaya basladim yine 2 bardak cok icerdim. Simdi bir turk, 1 nescafe de sabitledim diyelim. Bazen hâlâ akşamları 2. Kaciyorda bitki cayida iciyorum ya artik oyle dengeliyorum

Zalım kaptan seniiii
Hediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayim
Supersin abla bekliyorum paylasimini
Oooo hafızaya gel. Maşallah
Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayim

Emziren anneler sizce diyete bebek kaç ayliķken başlamamalılar bana göre 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca daha doğru
Bunun bi standardı yok bence. Zaten diyet değil sağlıklı beslenme olarak gireceksin olaya. Şekerli ve unlu gıdaları, paketli gıdaları hayatımızdan çıkarmak yeterli. Bunların zaten süt üretimine faydası yok. Emzirdiğin için ekstra ekstra kalori de harcanıyor. O yüzden ek gıdayı beklemeye gerek yok.

Hediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayim

Supersin abla bekliyorum paylasimini

Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayim
Sağlam ve kendinden emin attın. Kontrole tabi olmayan, şükela hareketler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…