dur gülüm ben bir gece sakinken su ile ilgili bilgi paylaşımı yapayım suyun hafızası var ne dersen kapıyor moleküler yapısını bile değiştiriyor750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))
Var canim olmaz mi 12 bin adim atana 2000 adim atma hediye ediyoruz
Ben 9 aylikken baslamistim. 4ten sonra ara ara denedim verimli olamadim. Bu bence herkese gore degisirEmziren anneler sizce diyete bebek kaç ayliķken başlamamalılar bana göre 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca daha doğru
KIRMIZI TAKIM | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tutaste53 | |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
MAVİ TAKIM | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
@Zeynebim2020 | |||||||
| |||||||
@aypare- | |||||||
@Filiz16 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Nehir im | |||||||
@Pikachu_ | |||||||
@Noisy Girl | |||||||
| |||||||
@Byrmsyda1 | |||||||
@Hazrmmm | |||||||
Bende denemedim ama diyet sayfalarinda cok goruyorum canim istiyoZuberi hiç denemedim
Evet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdiEn son 25 martta yazmış takıma canım belki 1 2 hafta görmüşümdür
Abla eskiden 3ü bir arada ve cok fazla icerdim. Gecen sene de granul almaya basladim yine 2 bardak cok icerdim. Simdi bir turk, 1 nescafe de sabitledim diyelim. Bazen hâlâ akşamları 2. Kaciyorda bitki cayida iciyorum ya artik oyle dengeliyorumgün de kaç bardak içiyorsun ki gülüm
Yok artık o nasıl bir metobolizma öyle ben de istirem banane bananeEvet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdi
Hediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayimZalım kaptan seniiii
Supersin abla bekliyorum paylasiminidur gülüm ben bir gece sakinken su ile ilgili bilgi paylaşımı yapayım suyun hafızası var ne dersen kapıyor moleküler yapısını bile değiştiriyor
sudan bahsederken ben de yudumlaya yudumlaya yarım lt suyu içtim önümde de çayım duruyorken hem de:)
Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayimOooo hafızaya gel. Maşallah
Bunun bi standardı yok bence. Zaten diyet değil sağlıklı beslenme olarak gireceksin olaya. Şekerli ve unlu gıdaları, paketli gıdaları hayatımızdan çıkarmak yeterli. Bunların zaten süt üretimine faydası yok. Emzirdiğin için ekstra ekstra kalori de harcanıyor. O yüzden ek gıdayı beklemeye gerek yok.Emziren anneler sizce diyete bebek kaç ayliķken başlamamalılar bana göre 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca daha doğru
süper kahramannnEvet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdi
Ne dersi? Ben de zaman bulursam ders calisiyorum.4500deyim bende ders var diye oturdum
Valla öyleYok artık o nasıl bir metobolizma öyle ben de istirem banane banane
Sağlam ve kendinden emin attın. Kontrole tabi olmayan, şükela hareketler bunlarHediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayim
Supersin abla bekliyorum paylasimini
Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayim
Sarkmamis ya hic. Nasil vermis o kadarEvet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdi
O kimNutellaci hesabını kapatmış
Gittim baktim geldim 19 subatta mezun olmusSağlam ve kendinden emin attın. Kontrole tabi olmayan, şükela hareketler bunlar
Bosver canim yaa sifre istiyordu hafta sonu burdan :))
Evet kasımda girdi şubatta mezun oldu 3 ayda 40-45 kilo vermişti çok hızlı zayıfladı haftada 5 kilo verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?