- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Nutellanin ne sifresi anlamadim ki? Nutellanin ustunde sifre mi yaziyorKimse hatirlamiyor mu yaa
Cumartesi ya da pazar gunu geldi nutella sifresi istiyorum dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nutellanin ne sifresi anlamadim ki? Nutellanin ustunde sifre mi yaziyorKimse hatirlamiyor mu yaa
Cumartesi ya da pazar gunu geldi nutella sifresi istiyorum dedi
Nerde ariza var gelir bizi bulurKiz gecen sifre isteyip durdu ya konu acmis sonra nescafe şifresi istedi
Hadi bakem görem seniUyutmamak icin her seyi yaparım
Bende yeni ogrendimNutellanin ne sifresi anlamadim ki? Nutellanin ustunde sifre mi yaziyor
Kapaginin altinda sifre cikiyor ,sitesine gonderdiginde puana gore hediye gonderiyorlarNutellanin ne sifresi anlamadim ki? Nutellanin ustunde sifre mi yaziyor
Nerde ariza var gelip bizi bulur
Yurt disinda yoktur belkiBende yeni ogrendim
ben filitre kahve içmedim ama o dediklerim kahveler için aynı filtre kahve gibi tadı diyenler var , senin ki nazardan kırılıyor gülüm daha basit ucuz olanlardan alsan mıBaşka cesitleri sevemiyorum. Filtre kahveyi sevmistim ama french kirildi kac kere
Hadi ya bizimkinde olsa verirdim ama sifre vs yazmiyor .Bende yeni ogrendim
Bak buNutella şifresi topluyorum
Neden bu kadar şaşırdınız ki
Burda da bir zaman oluyor bir zaman olmuyor. Her zaman da almiyoruz , alininca cocuklar cok istiyor.Yurt disinda yoktur belki
Kizlar bu konuyu kapatsak mi artik alintida yapmayın gelmesinBak bu
Kizlar bu konuyu kapatsak mi artik alintida yapmayın gelmesin
Burda da öyledir sanirim her zaman olmuyor kampanyalarBurda da bir zaman oluyor bir zaman olmuyor. Her zaman da almiyoruz , alininca cocuklar cok istiyor.
Tamam anlamayana attım burada susayım çok uzadı konuKizlar bu konuyu kapatsak mi artik alintida yapmayın gelmesin
Oo guzel son 2500 adimin kalmisEki Görüntüle 2931972 bir saat once boyleydi suan oturuyorum
Gecen gun benim oglan kapagin icindeki kartonu cikardi kasik varmış diye hic bisey çıkmadıYurt disinda yoktur belki
Yaa dedik ya iste istedi diye uzatmayalim kapansin artik :))Tamam anlamayana attım burada susayım çok uzadı konu