• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başka cesitleri sevemiyorum. Filtre kahveyi sevmistim ama french kirildi kac kere 😂
ben filitre kahve içmedim ama o dediklerim kahveler için aynı filtre kahve gibi tadı diyenler var , senin ki nazardan kırılıyor gülüm daha basit ucuz olanlardan alsan mı

Mavis hatunlar , adimlar nasil gidiyor? 💪

Benim 6.000olmus.💃
Screenshot_20211012-142808_Samsung Health.jpg bir saat once boyleydi suan oturuyorum:D

Yurt disinda yoktur belki 🤣🤣
Gecen gun benim oglan kapagin icindeki kartonu cikardi kasik varmış diye hic bisey çıkmadı 🤭
Hic gormedim canim genelde indirim oluyor 1 alana bir bedava 2 alana iki bedava
Sifre hic görmedim 🙈

kabak severler kızlarrr kabağı kıymalı yemek gibi de yapıp yiyince aynı işi görüyor mu , benimkilere 2 kabağı oydum kızarttım, karnıyarık yapıyorum kıymayı çok çıkarmıştım bol soğan biberle kavurdum baharatlayıp salçayı koyup karnıyarığa koyup kalanına çiğ kabak atıp domates ekleyip pişirsem diyorum olur mu olmaz mı
ona göre kıymanın artanı da oğlanın tabağına korum yer gider ya da kendime yemek yapayım mı başka türlü mü pişireyim ne diyorsunuz

Back