• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))
suyu sık sık hatırlatalım birbirimize gülüm suyu nasıl içeceğimizi de :
oturarak
yudumlama sanatı şeklin de yani bir kere de kafaya dikerek değil çay içer gibi sık sık ama yudum yudum
750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))
Zipzip- Zipzip- bi hafta boyunca 12 bin tamamlayanlara ödül var mı :KK8:
Var canim olmaz mi 12 bin adim atana 2000 adim atma hediye ediyoruz 😅😅😅

Allah kimseyi el ayak muhtaç etmesin, akil sagligindan etmesin cnm
Demens olan hastalarin bazilari cok agresif olabiliyor
Karsidakinin hasta oldugunu kabullenip soylediklerini duymamak lazim
Geçmişte baska biri corap giymeyi sevmiyordu. Ben giydirirken bi tokat patlatti neye ugradigimi sasirdim 😅😅😅
5 dk sonra unuttu tabi :))

Bu adam sakin ama ayakta duramadigi için vucut temizligi zor oluyor
İnşallah uzun sürmez 😐yarı yolda birakmakta istemiyorum
allah yar yardımcın olsun gülüm bak işte güçlü karakterde insanların bile hepsinin yapamayacağı işi yapıyorsun , sen güçlüsün :KK36:
teoriyle gerçek aynı olsa keşke , insan diyor yaşlı hasta boş verip umursamamak lazım ama gel de bunu kalbe hafızaya anlat

Sabah ekmeksiz kahvaltı canım klasik peynir zeytin tok tutsun diye 2 yumurta yeşillik vs bazen sucuk vs içine katılmamış menemen

Akşam da yine ekmeksiz bulgur pilavı hariç pirinç ve makarna türü yemiyorum sebze yemeği ve kurubakliyat yemeği tüketmek serbest karnımı şişirmeden doyup kalkıyorum masadan 🤗
Tamam canm başarılar niyetinde bol eskiler 😘

Bende alcaktım güvenemedim
Fistik ezmesi hiç kalmamış nasıl bilmiyorum
Şöle bi durum var ezmesini kendimiz yapabilriz marketlerde ne oldugu belli degil🙄
Haklisin canim. Benim de canim biryandan istedi bir yandan da pek sevemedim onu. Evdeki de bitmişti. Şu zuberinkileri cok methediyolar ama 3lü satiyolar her yerde

Back