Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam öğününde protein olursa daha tok tutar cnmGece açlıktan uyuyamadım. Sonra kalktım elma yedim yattım.
Eeee ne yiyorsun sen canimCanım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.
Eki Görüntüle 2931934
Eki Görüntüle 2931937 Eki Görüntüle 2931936 Eki Görüntüle 2931938
Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım
Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim
@askrhpozitif buldum seni
Hatırlayamadım kıs kim ki o 4 5 lt suyu ben içsem wc den çıkamazdım galibaSuyu içtim burda yada 6. Takımda bi arkadaş vardi günde 4-5 lt su içerek hızla zayıflamıştı bilirsin sen onu :)
Bende emziriyordum dahada emziriyorum diyete baslamak için ek gıda almasını bekledim sütüm azalmasın diye yapışmıyor kilolar kendimden biliyorumSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Boşver. Bu hafta aç kalsam ölmemAksam öğününde protein olursa daha tok tutar cnm
Dayanamadigin zamanlarda bikac kş yogurt, ayran yada bi parca peynir daha dogru secim
Ben duymadim cnmEvet içmiyorum yemek yerken suyu aslında
Yemek yerken suyu içmek sünnettir diye duymuşum
Kirmizisin değilmi sende bizdensin7700deyim.
Ben çay hiç aramam da ah o nescafeçok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))
suyu sık sık hatırlatalım birbirimize gülüm suyu nasıl içeceğimizi de :
oturarak
yudumlama sanatı şeklin de yani bir kere de kafaya dikerek değil çay içer gibi sık sık ama yudum yudum
Ben kafama göre takılırım diyosunSabah 9de yedim doktor saat verse bile ben kahve içmem lazim hemen kahvalti sonrasi ictim mesela aslinda o saat 11le 12 arasi o saatte gene ben bir mandalinayla badem yedim azöncede 2incir 1bardak süt ıctim
Tatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yapBende senden gayet memnunum kaptanim bu arada kollarim tutmuyor dün gece uyuyamamanın verdiği halsizlik is yapmaktan belim ağrıyor adımım şimdiden oldu 7 bin 500 akşama menüde balık var balıkları bile simdiden temizledim
çoğunluğun görüşüne göre yemek de su içmek zaten çok da iyi değilmiş mide asidini çoğalttığı yönün de görüşler var, yemeklerden hemen önce yada en azından yarım saat sonrasına da su içmeyi önermeyenler varYemek yerken su içmiyorum ama
Eksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedimYa bime protein tozu felan gelmiş
Alcaktım
Önce İçerikleri baktım
Peyniraltı suyu kakao felan yazıyor
Dedim almıyım
Valla peyniraltı suyu eşim yapıyor
Kakao atarım içine içerim dedim
Perfomans çıktı yeni iyi mi bilmiyorum markası
Hic düsünmemistim kaptanim iyiki yazdim kendime birporsiyonda olsa firina atarim bugulama yaparim soganla falan iyi olur yaninada bi salata menu tamamTatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yap
Ooo maşallah adimlar nerdeyse tamam ben daha yeni baslicam
Baligida kendine kizartma yapmazsan süper menü
Sen varmiydin o zaman bilmiyorumHatırlayamadım kıs kim ki o 4 5 lt suyu ben içsem wc den çıkamazdım galiba
Ölmem diyon ama gece gece elmayi götürmüşunBoşver. Bu hafta aç kalsam ölmem
Bende alcaktım güvenemedimEksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedim
Sabah ekmeksiz kahvaltı canım klasik peynir zeytin tok tutsun diye 2 yumurta yeşillik vs bazen sucuk vs içine katılmamış menemenEeee ne yiyorsun sen canim
Evet dilek şener vardi ondan bahsediyorumSen varmiydin o zaman bilmiyorum
Dilek vardi