• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.

Eki Görüntüle 2931934
Eki Görüntüle 2931937 Eki Görüntüle 2931936 Eki Görüntüle 2931938

Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım 🤗

Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim 😘😍
@askrhpozitif buldum seni 🤗
Eeee ne yiyorsun sen canim 🤔

Bende emziriyordum diyete baslamak
Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
Bende emziriyordum dahada emziriyorum diyete baslamak için ek gıda almasını bekledim sütüm azalmasın diye yapışmıyor kilolar kendimden biliyorum😆😆

çok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))
suyu sık sık hatırlatalım birbirimize gülüm suyu nasıl içeceğimizi de :
oturarak
yudumlama sanatı şeklin de yani bir kere de kafaya dikerek değil çay içer gibi sık sık ama yudum yudum
Ben çay hiç aramam da ah o nescafe

Bende senden gayet memnunum kaptanim bu arada kollarim tutmuyor dün gece uyuyamamanın verdiği halsizlik is yapmaktan belim ağrıyor adımım şimdiden oldu 7 bin 500 akşama menüde balık var balıkları bile simdiden temizledim 😆😆😆
Tatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yap

Ooo maşallah adimlar nerdeyse tamam 😍ben daha yeni baslicam 🙈

Baligida kendine kizartma yapmazsan süper menü 😁

Yemek yerken su içmiyorum ama🙄😬
çoğunluğun görüşüne göre yemek de su içmek zaten çok da iyi değilmiş mide asidini çoğalttığı yönün de görüşler var, yemeklerden hemen önce yada en azından yarım saat sonrasına da su içmeyi önermeyenler var
benim kendi gözlemlerime göre ise zaten yemekte sürekli su içen birine içme zararlı demek yanlış misal benim eşim yarım sürahi su içer yemekle ve gün boyu gece kalkınca bile ... 22 sene önce kilosu 86 ydı son 10 senedir de 80 ile 82 arası değişiyor gayette güzel yer , halalarımdan bir tanesi de hep yemek de çok su içerdi , onun da hiç kilo problemi olmamıştır
buna benzer başkalarını da gördüm hem yemekle hem sonrası bol bol içenlerin aman aman kilosu hiç olmuyor bence bedenleri iyi çalışıyor suyu istiyor demek ki

Ya bime protein tozu felan gelmiş
Alcaktım
Önce İçerikleri baktım
Peyniraltı suyu kakao felan yazıyor
Dedim almıyım
Valla peyniraltı suyu eşim yapıyor
Kakao atarım içine içerim dedim
Perfomans çıktı yeni iyi mi bilmiyorum markası 🙄🙄
Eksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedim

Tatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yap

Ooo maşallah adimlar nerdeyse tamam 😍ben daha yeni baslicam 🙈

Baligida kendine kizartma yapmazsan süper menü 😁
Hic düsünmemistim kaptanim iyiki yazdim kendime birporsiyonda olsa firina atarim bugulama yaparim soganla falan iyi olur yaninada bi salata menu tamam

Eksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedim
Bende alcaktım güvenemedim
Fistik ezmesi hiç kalmamış nasıl bilmiyorum
Şöle bi durum var ezmesini kendimiz yapabilriz marketlerde ne oldugu belli degil🙄

Eeee ne yiyorsun sen canim 🤔
Sabah ekmeksiz kahvaltı canım klasik peynir zeytin tok tutsun diye 2 yumurta yeşillik vs bazen sucuk vs içine katılmamış menemen

Akşam da yine ekmeksiz bulgur pilavı hariç pirinç ve makarna türü yemiyorum sebze yemeği ve kurubakliyat yemeği tüketmek serbest karnımı şişirmeden doyup kalkıyorum masadan 🤗

Back