• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla eskiden 3ü bir arada ve cok fazla icerdim. Gecen sene de granul almaya basladim yine 2 bardak cok icerdim. Simdi bir turk, 1 nescafe de sabitledim diyelim. Bazen hâlâ akşamları 2. Kaciyorda bitki cayida iciyorum ya artik oyle dengeliyorum
ayy yi yaa şu gün boyu kahveyi lıkır lıkır içenler gibi değilsin azı karar çoğu zarar misali kahve ben de kahveyi seviyorum ama arada çarpıntı olan dönemlerde tahıllı ya da hindiba kahve içiyorum türk kahvesinin yerini tutmazlar ama olsun yüzde 60 ı tahıl yada hindiba çarpıntı yapmıyorlar:)

Off bugun bebiko yolda uyudu eve gelince uyandi. Şimdi bana izdirap oldu. 6500 adimda kaldim. Havada yağmurlu, büyük kızı almaya nasil gidicez bakalim 😵
Bizde de ayni, kizim disarda 5dk arabada iyudu uyumucam diye evde krizlere girdi ,simdi de leyla gibi geziyor.

Duvari keceli kalemle iyice karalamis, ustunu soymus tamamen🥱🥴 yoruldum yaw

ayy yi yaa şu gün boyu kahveyi lıkır lıkır içenler gibi değilsin azı karar çoğu zarar misali kahve ben de kahveyi seviyorum ama arada çarpıntı olan dönemlerde tahıllı ya da hindiba kahve içiyorum türk kahvesinin yerini tutmazlar ama olsun yüzde 60 ı tahıl yada hindiba çarpıntı yapmıyorlar:)
Başka cesitleri sevemiyorum. Filtre kahveyi sevmistim ama french kirildi kac kere 😂

Bizde de ayni, kizim disarda 5dk arabada iyudu uyumucam diye evde krizlere girdi ,simdi de leyla gibi geziyor.

Duvari keceli kalemle iyice karalamis, ustunu soymus tamamen🥱🥴 yoruldum yaw
Bununda uykusuzluk vurmaya basladi. İnatlik yapip duruyor. Bir saat sonra da ablasini almak icin evden cikicaz. Şimdi uyutursam olmaz ki 😭 3 te denedim ne guzel uyumadi

O kadarini bilmiyorum canim ama cok spor yapiyordu
O zaman dogrudur verebilmistir kisa surede. Ben hep derim spor yapabilseydim 2 beden daha incelmis olurdum çoktan. Ama benim durumum belliydi ben bu halime bile şükrediyorum🤣 bir kere daha hamile misin diyen olursa evet 5.yi dogurcam dicem😂😂😂😂

Hediye istiyor 12.000 adim atmaya ne yapayim :-)

Supersin abla bekliyorum paylasimini 🥰🥰

Biraz attım gibi ama o zamanlar diye aklimda kaldi gidip bakayim 😅😅😅
masaro emato nun suyun bilinmeyen gücü kitabı var amato şimdiye kadar su hakkın da yapılan en muhteşem detaylı araştırmaları yapıp bilinmeyen yeni öğretileri sunmuş , ilk tesadüf bir yazısı ile karşılaştığım da araştırmaya başladım heyecandan sabahın 6 sını etmişim, eşim kalkıp beni pc başın da görecek diye ödüm kopup sinsice gidip yatmıştım :KK48:
gerektiği kadar detaylı yazarım gülüm inşallah

Back