750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))çok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))
suyu sık sık hatırlatalım birbirimize gülüm suyu nasıl içeceğimizi de :
oturarak
yudumlama sanatı şeklin de yani bir kere de kafaya dikerek değil çay içer gibi sık sık ama yudum yudum
Var canim olmaz mi 12 bin adim atana 2000 adim atma hediye ediyoruz
O kadar kusur kadı kızında da olurÖlmem diyon ama gece gece elmayi götürmüşun
allah yar yardımcın olsun gülüm bak işte güçlü karakterde insanların bile hepsinin yapamayacağı işi yapıyorsun , sen güçlüsünAllah kimseyi el ayak muhtaç etmesin, akil sagligindan etmesin cnm
Demens olan hastalarin bazilari cok agresif olabiliyor
Karsidakinin hasta oldugunu kabullenip soylediklerini duymamak lazim
Geçmişte baska biri corap giymeyi sevmiyordu. Ben giydirirken bi tokat patlatti neye ugradigimi sasirdim
5 dk sonra unuttu tabi :))
Bu adam sakin ama ayakta duramadigi için vucut temizligi zor oluyor
İnşallah uzun sürmezyarı yolda birakmakta istemiyorum
Dileksnr :)Hatırlayamadım kıs kim ki o4 5 lt suyu ben içsem wc den çıkamazdım galiba
Ben mart ayında gelmiştim 6. Takıma belkide benden önce gelmiştir dediğin gibi ablamSen varmiydin o zaman bilmiyorum
Dilek vardi
Yürümeden mi 2000 adım750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))
Ben görmedim canım benden önce gelmişDileksnr :)
gün de kaç bardak içiyorsun ki gülümBen çay hiç aramam da ah o nescafe
Yurudukten sonra yurumeye devam edeceksinYürümeden mi 2000 adım
O martta vardi diye biliyorumBen mart ayında gelmiştim 6. Takıma belkide benden önce gelmiştir dediğin gibi ablam
Subat gibi mezun olmustuO martta vardi diye biliyorum
Tamam canm başarılar niyetinde bol eskilerSabah ekmeksiz kahvaltı canım klasik peynir zeytin tok tutsun diye 2 yumurta yeşillik vs bazen sucuk vs içine katılmamış menemen
Akşam da yine ekmeksiz bulgur pilavı hariç pirinç ve makarna türü yemiyorum sebze yemeği ve kurubakliyat yemeği tüketmek serbest karnımı şişirmeden doyup kalkıyorum masadan
Vuuuu iyi o zaman puan topluyayımYurudukten sonra yurumeye devam edeceksin
Haklisin canim. Benim de canim biryandan istedi bir yandan da pek sevemedim onu. Evdeki de bitmişti. Şu zuberinkileri cok methediyolar ama 3lü satiyolar her yerdeBende alcaktım güvenemedim
Fistik ezmesi hiç kalmamış nasıl bilmiyorum
Şöle bi durum var ezmesini kendimiz yapabilriz marketlerde ne oldugu belli degil
En son 25 martta yazmış takıma canım belki 1 2 hafta görmüşümdürO martta vardi diye biliyorum
Zalım kaptan seniiii750 ml cam sisem var abla onla icmeye calisiyorum ama bir anda iciyorum yudum yudum içmeyi başaramıyorum:))
Aminnn insaAllah kuzumTamam canm başarılar niyetinde bol eskiler
Zuberi hiç denemedimHaklisin canim. Benim de canim biryandan istedi bir yandan da pek sevemedim onu. Evdeki de bitmişti. Şu zuberinkileri cok methediyolar ama 3lü satiyolar her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?