Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni baya azimli gördüm eskiye nazaran ne güzel12 bini bu saatte tamamladıysam ne mutlu bana eve varana kadar 15 bin olur
Canım bende 96yla başlamıştım diyete. 80e kadar falan diyetisyen listesiyle ilerledim. Ama her öğüne resmen saldırıyordum. Kesinlikle insülini yenmek için açlık saatleri uzun olmalı. En rahatı aralıklı oruç yani iki öğün beslenme. İlk bir hafta 10 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Emzirdiğin için biraz zor gelebilir ama mesela 10 gibi kahvaltı 2-3lerde öğle akşam da en geç 7de yemek zorlamaz bence.
Teşekkür ederimSeni baya azimli gördüm eskiye nazaran ne güzel
Cumaya kırmızıılar beni seçer gibi mavi vermezSeni baya azimli gördüm eskiye nazaran ne güzel
susadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben deSuyu çok az içiyorum sanki 2 lt az bana
Bende ne kadar sık yersem o kadar cok acikiyorumSabah 9de yedim doktor saat verse bile ben kahve içmem lazim hemen kahvalti sonrasi ictim mesela aslinda o saat 11le 12 arasi o saatte gene ben bir mandalinayla badem yedim azöncede 2incir 1bardak süt ıctim
Bende cok cay içiyorum ozellikle kisin su içmeyi unutuyorumsusadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben de
Yemek yerken su içmiyorum amasusadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben de
Kuzum havalar soğuduğu için çok zorlama kendini suyu yudum yudum içmeyi dene bence o da etkili bir yöntemSuyu çok az içiyorum sanki 2 lt az bana
Suyu içtim burda yada 6. Takımda bi arkadaş vardi günde 4-5 lt su içerek hızla zayıflamıştı bilirsin sen onu :)Kuzum havalar soğuduğu için çok zorlama kendini suyu yudum yudum içmeyi dene bence o da etkili bir yöntem
Mide asiti için yemek yerken sivi icilmemesi lazim zaten :))Yemek yerken su içmiyorum ama
Evet içmiyorum yemek yerken suyu aslındaMide asiti için yemek yerken sivi icilmemesi lazim zaten :))
çok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))Bende cok cay içiyorum ozellikle kisin su içmeyi unutuyorum
Bende senden gayet memnunum kaptanim bu arada kollarim tutmuyor dün gece uyuyamamanın verdiği halsizlik is yapmaktan belim ağrıyor adımım şimdiden oldu 7 bin 500 akşama menüde balık var balıkları bile simdiden temizledimKurtulmak istediğimi nerden cikardin tatlim senden gayet memnunum
Allah kimseyi el ayak muhtaç etmesin, akil sagligindan etmesin cnmo köşene çekilme çok duygusal olmaktan canımcım , güçlü olmak eni sonu toparlanıp kötü durumlarla baş edebilmenden , ölümü yakın yaşlı insanlara yardım etmek bence gerçekten çok güçlü olmayı gerektirir, bazı şeyler vardır sadece para ile yapılmaz hem merhamet hem güçlü karakter ister işte yaşlılarla ilgilenmek de bunlardan biri , rahmetli ananem geldi aklıma cidden zor biriydi hem bakıcılarına hem annemlere son dönemlerin de bakıcı bile kaldıramadı dilini , şimdi de benim kv öyle hatta daha beteri olmadık şeyler uydurup suçluyor insanları