• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bende 96yla başlamıştım diyete. 80e kadar falan diyetisyen listesiyle ilerledim. Ama her öğüne resmen saldırıyordum. Kesinlikle insülini yenmek için açlık saatleri uzun olmalı. En rahatı aralıklı oruç yani iki öğün beslenme. İlk bir hafta 10 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Emzirdiğin için biraz zor gelebilir ama mesela 10 gibi kahvaltı 2-3lerde öğle akşam da en geç 7de yemek zorlamaz bence.

Aslinda bende normalde 2 ana ögün 1 ara öğün tercih ediyorum ama hamikelikte gebelik şekeri çıkinca 3 ana 3 ara öğüne döndüm
Simdi emziriyorum mecburen ara ara birşeyler yiyorum çünkü emzirdikten sonra bulantım oluyor

Suyu çok az içiyorum sanki 🙄2 lt az bana
susadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben de:(

Sabah 9de yedim doktor saat verse bile ben kahve içmem lazim hemen kahvalti sonrasi ictim mesela aslinda o saat 11le 12 arasi o saatte gene ben bir mandalinayla badem yedim🤣 azöncede 2incir 1bardak süt ıctim :KK70: :KK70: :KK70:
Bende ne kadar sık yersem o kadar cok acikiyorum

susadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben de:KK43:
Bende cok cay içiyorum ozellikle kisin su içmeyi unutuyorum

susadığımız da su içiyorsak geç kalıyoruz çok susamadan suyu yudum yudum gün boyu içmek lazım bedenin elektromanyetik dengesinden metabolizmaya kadar her şeyin güzelce çalışması için suyu yeterince içmek lazım da çaya dadanıp su içmeyi unutanlardanım ben de:KK43:
Yemek yerken su içmiyorum ama🙄😬

Bende cok cay içiyorum ozellikle kisin su içmeyi unutuyorum
çok kötü bağımlıyız biz çayaaa yaa yemek olmasın hiç umurum olmaz bir kaç parça bir şey yenir doyulur ki derim çay olmasa panik geçiririm :)))
suyu sık sık hatırlatalım birbirimize gülüm suyu nasıl içeceğimizi de :
oturarak
yudumlama sanatı şeklin de yani bir kere de kafaya dikerek değil çay içer gibi sık sık ama yudum yudum

Kurtulmak istediğimi nerden cikardin tatlim 😅senden gayet memnunum 😍
Bende senden gayet memnunum kaptanim bu arada kollarim tutmuyor dün gece uyuyamamanın verdiği halsizlik is yapmaktan belim ağrıyor adımım şimdiden oldu 7 bin 500 akşama menüde balık var balıkları bile simdiden temizledim 😆😆😆

o köşene çekilme çok duygusal olmaktan canımcım , güçlü olmak eni sonu toparlanıp kötü durumlarla baş edebilmenden , ölümü yakın yaşlı insanlara yardım etmek bence gerçekten çok güçlü olmayı gerektirir, bazı şeyler vardır sadece para ile yapılmaz hem merhamet hem güçlü karakter ister işte yaşlılarla ilgilenmek de bunlardan biri , rahmetli ananem geldi aklıma cidden zor biriydi hem bakıcılarına hem annemlere son dönemlerin de bakıcı bile kaldıramadı dilini , şimdi de benim kv öyle hatta daha beteri olmadık şeyler uydurup suçluyor insanları
Allah kimseyi el ayak muhtaç etmesin, akil sagligindan etmesin cnm
Demens olan hastalarin bazilari cok agresif olabiliyor
Karsidakinin hasta oldugunu kabullenip soylediklerini duymamak lazim
Geçmişte baska biri corap giymeyi sevmiyordu. Ben giydirirken bi tokat patlatti neye ugradigimi sasirdim 😅😅😅
5 dk sonra unuttu tabi :))

Bu adam sakin ama ayakta duramadigi için vucut temizligi zor oluyor
İnşallah uzun sürmez 😐yarı yolda birakmakta istemiyorum

Back