- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Heee kapatilmisYada kapatilmişmi
Super darısı başıma:) ve isteyen herkesin. Ben cok gec yemiyorum aslinda tatli dışında normal yemem henuz adet olmadım dogumdan sonra belki etkisi vardir. Olunca kilo verimi hızlanıyorİlk zamanlar gece yememi kestim. Sik sik az yemek oldu. Bazi günler kahvalti ogle yemegi ara ve aksam yemeği yine ara seklindeydi. Bazende kahvalti geç oldugunda iki ara yapip sonra akşam yemegiydi. Ozellikle paketli gidalari, tatli, pilav, makarnayi kesince güzel kilolar verdim. Bol bol yeşillik ve yogurt, sut, yumurta her gün gibi oldu
Tatlim insilun direnci icin beslenmende glisemiks indeksi düşük seyleri tercih etmen lazimMandal burun için canım
Kupam var benim bide kettle var kendim hazırlıyorum. Pandemiden dolayı çay ocağı kapalıİşyerinde kahve makinesi kahve fincan felan götürüyormusun yoksa çaycı felan mı yapıyor sizde ?
Tatlim insilun direnci icin beslenmende glisemiks indeksi düşük seyleri tercih etmen lazim
Ve yürüyüş cok etkili
Ayrica son yapilan arastirmalarda ara öğünsüz beslenmenin insuluni surekli oynatmadigi icin daha etkili oldugu soyleniyor
Sana neyin iyi geldigini düşünüyorsan o sekilde yap o zaman cnmYaaa doktorda bana 3 ana 3 ara öğün yemelisin demisti
Evet bizdede öyleKupam var benim bide kettle var kendim hazırlıyorum. Pandemiden dolayı çay ocağı kapalı
O kimNutellaci hesabını kapatmış
Nutella sifresi isteyen
Tatlim insilun direnci icin beslenmende glisemiks indeksi düşük seyleri tercih etmen lazim
Ve yürüyüş cok etkili
Ayrica son yapilan arastirmalarda ara öğünsüz beslenmenin insuluni surekli oynatmadigi icin daha etkili oldugu soyleniyor
Canım bende 96yla başlamıştım diyete. 80e kadar falan diyetisyen listesiyle ilerledim. Ama her öğüne resmen saldırıyordum. Kesinlikle insülini yenmek için açlık saatleri uzun olmalı. En rahatı aralıklı oruç yani iki öğün beslenme. İlk bir hafta 10 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Emzirdiğin için biraz zor gelebilir ama mesela 10 gibi kahvaltı 2-3lerde öğle akşam da en geç 7de yemek zorlamaz bence.Yaaa doktorda bana 3 ana 3 ara öğün yemelisin demisti
Sabah 9de yedim doktor saat verse bile ben kahve içmem lazim hemen kahvalti sonrasi ictim mesela aslinda o saat 11le 12 arasi o saatte gene ben bir mandalinayla badem yedimCanım bende 96yla başlamıştım diyete. 80e kadar falan diyetisyen listesiyle ilerledim. Ama her öğüne resmen saldırıyordum. Kesinlikle insülini yenmek için açlık saatleri uzun olmalı. En rahatı aralıklı oruç yani iki öğün beslenme. İlk bir hafta 10 gün zorlanıyorsun sonra alışıyorsun. Emzirdiğin için biraz zor gelebilir ama mesela 10 gibi kahvaltı 2-3lerde öğle akşam da en geç 7de yemek zorlamaz bence.
o köşene çekilme çok duygusal olmaktan canımcım , güçlü olmak eni sonu toparlanıp kötü durumlarla baş edebilmenden , ölümü yakın yaşlı insanlara yardım etmek bence gerçekten çok güçlü olmayı gerektirir, bazı şeyler vardır sadece para ile yapılmaz hem merhamet hem güçlü karakter ister işte yaşlılarla ilgilenmek de bunlardan biri , rahmetli ananem geldi aklıma cidden zor biriydi hem bakıcılarına hem annemlere son dönemlerin de bakıcı bile kaldıramadı dilini , şimdi de benim kv öyle hatta daha beteri olmadık şeyler uydurup suçluyor insanlarıAmin cnm
Bazi huylarimin iyi oldugunun farkindayim
Sabirliyim, iyi niyetliyim ama cok güçlü oldugum söylenemez :))
Negatif bi durumda cok cabuk çöküşe geciyorum
Kiz gecen sifre isteyip durdu ya konu acmis sonra nescafe şifresi istediNutellaci kim ola kiz
Çok pahalı Nutella çikolata cnm ya kusura bakmayınız.Canım yanlış anlama da çok büyük hediyeler değil bahsedilenler şimdi baktım dabir kavanozu kaç TL bunun zaten
Hafızadan silmişlerKiz gecen sifre isteyip durdu ya konu acmis sonra nescafe şifresi istedi
UnutulurmuHafızadan silmişler
Orayı okumadım ben vallaKiz gecen sifre isteyip durdu ya konu acmis sonra nescafe şifresi istedi
su iç mümkünse 2 bardak sonra da 5 dk bekle bakalım hala yeme krizi olacak mıSize de oluyor yani nefsime hakim olamamak beni üzüyor nefsi terbiye etmeye calısıyorum ama uzun süre hamur işi abur cubur tüketince şimdi 3 gün diyette atak başladı sagol dışarı deniyeyim bari yoksa kaçamaklar fazla olacak akşamda üzüleceğim
Suyu çok az içiyorum sankisu iç mümkünse 2 bardak sonra da 5 dk bekle bakalım hala yeme krizi olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?