• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sen de benim gibi sorumluluk altında diyetini bozmamaya gayret etmek istiyorsan yitik şifa yı tavsiye ediyorum çünkü aynı Ramazan orucu mantığında niyeti var ve o niyetin büyük bi sorumluluğu var üstümde bozamam diyorum bir nevi söz verdim kendime çok şükür herhangi bir zorlanma yaşamadım yaşamam da insaAllah 🤲🏻 tavsiye ederim yapabileceksen seni de beklerim 🤗
Nasıl oluyor tam olarak ne diyorsun niyette ve saatler yemek düzenin nasıl?

Nasıl oluyor tam olarak ne diyorsun niyette ve saatler yemek düzenin nasıl?
Canım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.

Screenshot_20211006-230722_Chrome.jpg

Screenshot_20211006-230753_Chrome.jpg
Screenshot_20211006-230806_Chrome.jpg
Screenshot_20211006-230815_Chrome.jpg

Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım 🤗

Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim 😘😍
askrhpozitif askrhpozitif buldum seni 🤗

Son düzenleyen: Moderatör:
Cuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuma spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderim. Herkesi dinler bildiğimi okurum. 😂😂😂 Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???
Kendi adima cuma istemiyorum 😅sizler icin kolay olsada beni zorluyor 😐2 gün dinlenme iyi geliyor
Önceki hafta yeni başlamıştım abla 😂
Ooo daha iyiymiş o zaman 😅😅😅2.hafta duraklamaya girecek degilsin ya 😁
Cuma cok sevinecez demekki 😍
Kurtulamadin abla benden😆😆😆
Kurtulmak istediğimi nerden cikardin tatlim 😅senden gayet memnunum 😍

Canım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.

Eki Görüntüle 2931934
Eki Görüntüle 2931937 Eki Görüntüle 2931936 Eki Görüntüle 2931938

Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım 🤗

Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim 😘😍
Niyet etmek çok güzel..yasaklar listen tam bir yasak listesi 😳 uygulayabiliyorsan helal olsun ..bu akşam bende gözden geçireceğim diyetimi niyet edecek güce gelmek için biraz özgüven depolayayım sagol ayrıntılı bilgiler icin

Birbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnm 😁

Ben ilk onu seçersin sanmistim 😅

1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnm 😍

Onceki haftasonu cok güzel vermiştin
O zaman neler yapmişin bi gözden geçir istersen

Bi sürü iş yapmişin masallah cnm
Kolun boynun nasil
Agrin gectimi

Sagol tatlim 💓

Tmm cnm

Cocugada gecmis olsun

Mandal ne alaka onu anlamadim 😅😅😅

Iyi tatiller cnm 💕

Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmez 😂😂😂

Mandal burun için canım

Niyet etmek çok güzel..yasaklar listen tam bir yasak listesi 😳 uygulayabiliyorsan helal olsun ..bu akşam bende gözden geçireceğim diyetimi niyet edecek güce gelmek için biraz özgüven depolayayım sagol ayrıntılı bilgiler icin
Evet canım uygulayabiliyorum 5. Günüm bugün 40 gün sürüyor 1. Seviyedeyim 9 seviyeyi tamamlayacagim nasipse. Ben de başta dedim olur mu ama bi yerde kendime dur demem lazımdı bu diyet yöntemini araştırdım buradan aldığım bilgilerle başladım tabi hazır olmakta lazım ki zorlanmayasin hayırlısı olsun hakkında 🤗

Back