- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben iki tane kirdim almiyorum artik. Evdeki bütün nazar frencten cikiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki tane kirdim almiyorum artik. Evdeki bütün nazar frencten cikiyo
Boyle durumlarda kendini dışarı at. Olmaz mı? Gündüz gelirse ben öyle yapacağım.Kızlar şuan atak geçiriyorum resmen ne bulsam yiyesim var duygusal açlık yine ne yiyorsunuz bu durumlarda şimdi bır tabak yulaf çerez yaptım ama işteeee
Senin menüleri de göreyim kaptanKiz biz ne yapıyoruz ki ozellikle ben birsey yapmiyorum
Cuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuma spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum. Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderim. Herkesi dinler bildiğimi okurum. Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???
Size de oluyor yani nefsime hakim olamamak beni üzüyor nefsi terbiye etmeye calısıyorum ama uzun süre hamur işi abur cubur tüketince şimdi 3 gün diyette atak başladı sagol dışarı deniyeyim bari yoksa kaçamaklar fazla olacak akşamda üzüleceğimBoyle durumlarda kendini dışarı at. Olmaz mı? Gündüz gelirse ben öyle yapacağım.
50 kilo kızın menüsünü ne yapcaz.Senin menüleri de göreyim kaptan
Kaç canım yiyecek olan heryerden. Derin nefes al burnundan. Aynaya bak. Göbeğine vs. Yani varsa. Kilonu da hatırlamıyorum.Size de oluyor yani nefsime hakim olamamak beni üzüyor nefsi terbiye etmeye calısıyorum ama uzun süre hamur işi abur cubur tüketince şimdi 3 gün diyette atak başladı sagol dışarı deniyeyim bari yoksa kaçamaklar fazla olacak akşamda üzüleceğim
Önceki hafta yeni başlamıştım ablaBirbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnm
Ben ilk onu seçersin sanmistim
1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnm
Onceki haftasonu cok güzel vermiştin
O zaman neler yapmişin bi gözden geçir istersen
Bi sürü iş yapmişin masallah cnm
Kolun boynun nasil
Agrin gectimi
Sagol tatlim
Tmm cnm
Cocugada gecmis olsun
Mandal ne alaka onu anlamadim
Iyi tatiller cnm
Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmez
Ben cuma günü olmasın fikrindeyimCuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuna spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum. Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderin. Herkesi dinler bildiğimi okurum. Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???
Cok tesekkrler insallah bunuda atlaticaz burnuda akıyo durmuyo bir dakikageçmiş olsun
cok tesekkürlerGecmis olsun
Cok tesekkürler insallah atlaticazGeçmiş olsun canım insaAllah basit bir hastaliktir
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
tesekkur ederim saglik ocagina gittinde pek bisey soylemedi anlamadi biseyGecmis olsun canim
cok tesekkürlerGeçmiş olsun..
Bende içi fitreli camlı çaydanlık varBen iki tane kirdim almiyorum artik. Evdeki bütün nazar frencten cikiyo
Kurtulamadin abla bendenTmm cnm
Cocugada gecmis olsun
Bence eklemeyelim ya haftada 5 gün spor yeterli. Dinlenecek günümüz de olsun yapmak isteyen yapıyor zatenCuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuma spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum. Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderim. Herkesi dinler bildiğimi okurum. Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???
Canım sen de benim gibi sorumluluk altında diyetini bozmamaya gayret etmek istiyorsan yitik şifa yı tavsiye ediyorum çünkü aynı Ramazan orucu mantığında niyeti var ve o niyetin büyük bi sorumluluğu var üstümde bozamam diyorum bir nevi söz verdim kendime çok şükür herhangi bir zorlanma yaşamadım yaşamam da insaAllah tavsiye ederim yapabileceksen seni de beklerimSize de oluyor yani nefsime hakim olamamak beni üzüyor nefsi terbiye etmeye calısıyorum ama uzun süre hamur işi abur cubur tüketince şimdi 3 gün diyette atak başladı sagol dışarı deniyeyim bari yoksa kaçamaklar fazla olacak akşamda üzüleceğim
4500deyim bende ders var diye oturdumMavis hatunlar , adimlar nasil gidiyor?
Benim 6.000olmus.
Bende hatırlamıyorum sorduğumu canım sormuşta olabilirim amaaaaaa muhteşemsin
Atmiycam Atmiycam banane geç kaldınTartini atmadan gidemezsin
Teşekkürler canım benimİyo tatiller inşallah güzel keyifli bir tatil olur.
Belki ben sürpriz yaparımYa ne güzel gelir tatil havası güle güle git canım benim gibi 10 kilo alıp geri gelme ama
Yinede dikkat etmek lazım canımO çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşka
İyi tatiller canım
Dikkat ederim inşallah canım almam inşallahaaaaaaaaaaaaaa gidiyormusun
memlekete giden kilo alıp dönüyor ama heeeeeee
Teşekkürler canımiyi tatiller canim
Teşekkürler ablacımIyi tatiller cnm
Göbek yanlar bacak hepsinden varKaç canım yiyecek olan heryerden. Derin nefes al burnundan. Aynaya bak. Göbeğine vs. Yani varsa. Kilonu da hatırlamıyorum.